Chcete si zpestřit interiér nebo exteriér produkty z jedinečných materiálů jako je třeba kámen? Odborníci na kamenické práce vám poskytnou nejen kvalitní kamenný materiál od přírodního kamene až po umělý, ale zhotoví vám z různých druhů kamene kuchyňské desky, obklady, dlažbu, schody, stoly, zahradní a hřbitovní architekturu, pamětní desky i erby.

Žulové pracovní desky na kuchyňské linky - kvalitní a levné
Kamenictví BETON. A KAMEN. AUG-FRED působí v celém Moravskoslezském a Olomouckém kraji, převážně v Opavě a Ostravě a nabízí Vám kvalitní a levné žulové kuchyňské desky.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Kamenické práce - výroba, oprava a renovace hrobů i pomníků
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je spolehlivé kamenictví, které Vám v celém MS kraji, zejména pak v Ostravě, nabídne opravy a renovace hrobů i pomníků podle Vašich představ.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Pracovní kuchyňské desky z kamene
Kuchyňské desky na míru, kamenné desky nejvyšší kvality a v moderním stylovém designu, desky z kamene do Vaší kuchyně dle požadavků od kamenické firmy Garmont z Prahy.
Kamenictví, kamenosochařství - výroba, renovace náhrobků i restaurování kamene
Kamenictví a kamenosochařství Sedlák Brno provádí veškeré kamenosochařské práce. Většina zakázek se týká výroby a renovace náhrobků a dále restaurování prvků z kamene.
Kamenosochařství Brno Radim Sedlák
Kamenictví, restaurátorské práce, náhrobky Halenkov, obklady, kuchyňské pracovní desky
Kamenictví, restaurátorské práce, náhrobky Halenkov, obklady, kuchyňské pracovní desky, kompletní výroba pomníků, sekání nápisů včetně povrchové úpravy.
Urnové pomníčky, hroby a hrobky, ukládání uren, vysekání písma a gravírování
Kompletní opravy, rekonstrukce a výstavba nových hrobů a urnových pomníčků, zhotovení nápisů od Pohřebního Ústavu Jiří Kapitán z Rudné u Prahy.
Náhrobky a pomníky - vlastní výroba ve vysoké kvalitě
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se zabývá výrobou z přírodního i umělého kamene a zaměřuje se zejména na výrobu pomníků a náhrobků ve vysoké kvalitě v Opavě a okolí.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Výroba, realizace onyxové stěny - luxusní, přírodní kámen v interiéru
Interiérová stěna bude Vaší chloubou, pokud zvolíte přírodní kámen v interiéru - onyxové stěny. Realizace provádí firma Kámen DROZD s.r.o., působí po celé ČR, převážně v okolí Uherského Hradiště.
Náhrobky - výroba nových a renovace starých náhrobků za výhodné ceny
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se zabývá výrobou a renovaci starých náhrobků v Opavě. Vše nabízí za výhodné ceny.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Urnové hroby a pomníky - materiály té nejvyšší kvality
Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě Vám nabízí výrobu kvalitních urnových hrobů a pomníků z prvotřídních materiálu té nejvyšší kvality.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Výroba kamenných hřbitovních pomníků a hrobů Praha
Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. nabízí ušlechtilou kamenickou výrobu.
Kamenická výroba z žuly, mramoru a břidlice Praha
Kamenická výroba z žuly, mramoru a břidlice je stále velmi potřebná a aktuální.
Žulové stěnové teplovodní topení Kashmir gold - vytápění přírodním kamenem
Žulové stěnové teplovodní topení Kashmir gold nabízí naše společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED, která působí v okolí Opavy a Ostravy. Jedná se o stěnové vytápění přírodním kamenem.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Zpracování kamene Praha – výroba venkovních i vnitřních obkladů, krbů, náhrobků
Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy, přímí dovozce a zpracovatel přírodního kamene, nabízí své služby výroby kamenných obkladů do koupelen, kuchyní, interiérů i exteriérů.
Dovoz kamene a kamenická výroba Praha
Přímý dovozce kamene ze světových trhů, společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy, nabízí kamenickou výrobu od deskoviny, kamenných obkladů pro interiéry i exteriéry po silniční program.
Kuchyňské pracovní desky z žuly a mramoru na míru - profesionální kvalita
Kuchyňské pracovní desky z žuly a mramoru na míru, přesně podle vašich požadavků vyrábí v profesionální kvalitě Kamenictví Vratimov - Martin Badura pro okolí Ostravy.
Kvalitní výroba, oprava pomníků, náhrobků, náhrobních kamenů
Výrobou a opravou kvalitních pomníků, náhrobků či náhrobních kamenů z přírodního i umělého kamene se zabývá firma Kamenictví Vratimov. Služby provádí ve Vratimově u hřbitova v okrese Ostrava.
Kamenictví Praha, zakázková výroba pro kameníky, zpracování kamene
Zpracování kamene, řezání, broušení a leštění deskovin pro kameníky, zakázková výroba obkladů, dlažeb, parapetů a hřbitovních pomníků realizuje Daha Nehvizdy, s.r.o.
Kamenictví Frýdek-Místek - kvalitní kamenické práce, výroba náhrobků a pomníků
Výrobou náhrobků a pomníků z přírodního i umělého kamene se zabývá Kamenictví Vratimov - Martin Badura, které své kamenické práce realizuje v okolí Frýdku-Místku, Ostravy i Havířova.
Nápisy na pomníky, sekání a oprava písma - spolehlivě a kvalitně
V okolí Ostravy i Havířova můžete využít služeb spolehlivé společnosti Kamenictví Vratimov - Martin Badura, která se specializuje na kvalitní tvorbu nápisů na pomníky, sekání i opravu písma.
Výrobky z přírodního a umělého kamene - spolehlivé kamenictví
Výrobou a prodejem výrobků z umělého i přírodního kamene se zabývá společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě, která má k dispozici materiály té nejvyšší kvality z tuzemska i zahraničí!
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Výroba kamenných hřbitovních pomníků a hrobů na zakázku od zkušeného kameníka
Kamenictví Vratimov - Martin Badura se zabývá výrobou z umělého i přírodního kamene se specializací na výrobu hřbitovních pomníků a hrobů. Zakázky realizuje v Ostravě, Frýdku-Místku, Havířově a okolí.
Spolehlivé kamenictví, výroba pomníku, náhrobku, oprava a renovace hrobu
Hledáte kvalitního a spolehlivého kameníka, který Vám poskytne opravu a renovaci hrobu? Obraťte se na Kamenictví Vratimov - Martin Badura, které se specializuje na výrobu a opravy pomníků či náhrobků.
Kamenictví - kuchyňské pracovní desky, obložení krbů,
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se zabývá výrobou z přírodního i umělého kamene a zaměřuje se zejména na výrobu kuchyňských pracovních desek a krbových obkladů.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Kamenictví, kamenické služby - renovace, přebrušování pomníků a náhrobků
Kamenictví Vratimov - Martin Badura je spolehlivé kamenictví, které se zabývá opravami, renovací i přebrušováním pomníků a náhrobků přesně podle Vašich představ.