Chcete si zpestřit interiér nebo exteriér produkty z jedinečných materiálů jako je třeba kámen? Odborníci na kamenické práce vám poskytnou nejen kvalitní kamenný materiál od přírodního kamene až po umělý, ale zhotoví vám z různých druhů kamene kuchyňské desky, obklady, dlažbu, schody, stoly, zahradní a hřbitovní architekturu, pamětní desky i erby.

Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety, schody
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety nebo schody jsou dnes moderním doplňkem do rodinných domů, bytů i chat. Kamenictví Karel Otruba v Prostějově vám vyrobí vše na míru dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Kamenné pomníky Náchod, výroba hřbitovních pomníků na zakázku
V Královéhradeckém kraji pro Vás na zakázku vyrobíme kamenné pomníky, jednohroby, dvouhroby či urnové hroby se zlatým či stříbrným nápisem.
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Restaurování kamene, soch, náhrobků, pomníků v okolí Náchoda
Opravíme a zrestaurujeme Vám veškeré kamenné pomníky, náhrobky, sochy, mariánské sloupy, morové sloupy, boží muka, kříže, památníky, schody aj.
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Výroba kamenné dlažby Opočno
Naše kamenictví se zabývá výrobou a renovací produktů z přírodního i umělého kamene, zajišťujeme výrobu kamenné dlažby - Kamenictví Opočno Martin Holanec
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Kamenictví s tradicí - kamenosochařské práce na míru
Chcete mít kuchyňskou desku, která bude vynikat svým designem a jednoduchou údržbou? Oslovte kamenictví s tradicí, kde vám vyrobí desku na míru, dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Obklady schodů, realizace pokládky vnitřní a venkovní dlažby - kamenické práce
Odborné kamenické práce provádí v okolí Zlína, Olomouce a Přerova naše společnost HP kámen s.r.o. z Hulína. Realizujeme obklady schodů a pokládku vnitřní a venkovní dlažby na přání.
Kamenické práce a výrobky z kamene Plzeň, výroba z přírodního kamene Technistone
Nabízíme výrobu kuchyňských desek, pomníků či dlažby z přírodního kamene a konglomerovaného kamene Technistone, jehož jsme i autorizovaným distributorem pro Plzeň a Plzeňský kraj.
Renovace mramoru, kamenných schodů a povrchů
Profesionální renovace mramorových podlah a schodů. Opravy a rekonstrukce žulových, pískovcových a teracových schodů, opravy teras i čištění kamene.
Pavlo Kozak renovace mramoru
Kamenické práce Praha, výroba kamenných obkladů, renovace pomníků, dlažby z mramorů
Specializujeme se na výrobu pomníků, jednohrobů, dvouhrobů a dalších kamenných výrobků jako jsou kuchyňské linky, schody, parapety a mnoho dalšího.
Zpracování technického kamene do interiéru Pardubice, komplexní dodávky materiálů do interiéru
Naší snahou je nabízet kvalitní výrobky a odvádět precizní práci při zpracování všech námi nabízených materiálů do koupelen, kuchyní, obchodů, kancelářských budov, ordinací, gastro provozů.
Výroba, renovace, opravy náhrobků, pomníků - Kamenictví
Mezi hlavní činnosti Kamenosochařství Lysoněk Uherský Brod patří výroba, renovace a opravy náhrobků a pomníků. Jde o rodinnou firmu, v oboru kamenictví působíme od roku 1970.
Kuchyňské pracovní desky z umělého nebo přírodního kamene - výroba na míru
Kuchyňskou pracovní desku z umělého nebo přírodního kamene Vám vyrobí na míru naše společnost HP Kámen s.r.o. z Hulína. Působíme ve Zlíně, Kroměříži, Uherském Hradišti i v Olomouci.
Kamenické práce - výroba luxusních pomníků a hrobů na zakázku
Kamenické práce od METAL GRANIT, spol. s.r.o. Letovice. Výroba luxusních pomníků a hrobů na zakázku za rozumnou cenu a v krátkých dodacích lhůtách.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Zakázková výroba jednohrobů, dvojhrobů i urnových pomníků z kvalitních materiálů
Kamenictví Richard Koštuřík ze Strážnice na zakázku zhotoví jednohroby a dvojhroby včetně náhrobku. Vyrábíme také urnové pomníky z kvalitních materiálů.
Richard Koštuřík Kamenictví Strážnice
Kamenosochařství Josef Jirásek Svitavy, výroba pomníků, pomníky z přírodního kamene
Kamenosochařství Josef Jirásek Svitavy, výroba pomníků, pomníky z přírodního kamene, zhotovení žulových pomníků, stříbření a zlacení písma, prodej doplňků.
Veškeré kamenické práce - výroba a renovace hrobů, náhrobků, sekání písma
Kamenictví Jan Svák Holešov provádí veškeré kamenické práce - vyrobí nové náhrobky, pomníky včetně sekání písma i přebroušení a renovace starých hrobů, náhrobků.
Kamenictví, výroba pomníků, restaurování kamene Olomouc, kuchyňské pracovní desky, parapety
Kamenictví, výroba pomníků z přírodního kamene, restaurování kamene Olomouc, kuchyňské pracovní desky, parapety, dlažba, obklady domu.
Pohřební služba Všetečka, kamenictví Příbram, převoz zesnulých zajišťujeme 24h, tisk parte
Pohřební služba Všetečka, kamenictví Příbram, převoz zesnulých zajišťujeme 24h, tisk parte u Vás doma, zařídíme Vám poslední rozloučení v obřadní síni nebo v kostele.
Kamenné pomníky a pomníčky pro domácí mazlíčky a zvířata - psy, kočky a koně
Památku na domácího mazlíčka vám vyrobí naše společnost KÁMEN KLAPER, s.r.o., působící v Přerově i Kroměříži. Kamenné pomníky a pomníčky pro psy, koně, kočky a jiná zvířata objednáte v e-shopu.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Pokládka kamenných dlažeb Vyškov, kámen pro vodní stavby, kámen v nepravidelných tvarech
Pokládka kamenných dlažeb Vyškov, kámen pro vodní stavby, štípaný a lámavý kámen v nepravidelných tvarech, kamenické a dlaždičské práce.
Kamenictví Praha, fasádní obklady, obklady, dlažby koupelen, kamenné dekorativní stěny, podlahy
Kamenictví Praha, fasádní obklady, obklady, dlažby koupelen, kamenné dekorativní stěny, repasování zámecké podlahy, kamenné schodiště, obklady krbů.
Výroba, renovace a opravy pomníků a náhrobků- kvalitní kamenictví Ostravsko
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví, které působí v celém Moravskoslezském kraji, převážně v Opavě a Ostravě. Výrabíme, renovujeme a opravujeme náhrobky i pomníky.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Výrobky z přírodního i umělého kamene do interiéru
Výrobky z přírodního i umělého kamene do interiéru vám nabízí naše firma BETON. A KAMEN. AUG-FRED, která působí v okolí Opavy i Ostravy.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Kamenictví s dlouholetými zkušenostmi - pomníky a náhrobky, výroba na zakázku
Jsme společnost KÁMEN KLAPER, s.r.o. z Kojetína a provozujeme kamenictví s dlouholetými zkušenostmi v oboru. V okolí Přerova, Olomouce vyrábíme kamenné prvky včetně pomníků a náhrobků.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Kvalitní výrobky z žuly a mramoru - kuchyňské desky a parapety
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví zabývající se výrobou a zpracováním přírodního i umělého kamene v Opavě a okolí, které nabízí prodej žulových leštěných a mramorových desek.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný