Chcete si zpestřit interiér nebo exteriér produkty z jedinečných materiálů jako je třeba kámen? Odborníci na kamenické práce vám poskytnou nejen kvalitní kamenný materiál od přírodního kamene až po umělý, ale zhotoví vám z různých druhů kamene kuchyňské desky, obklady, dlažbu, schody, stoly, zahradní a hřbitovní architekturu, pamětní desky i erby.

Designová hřbitovní architektura - pomníky se hřbitovními prvky Rokstyle
Designovou hřbitovní architekturu Vám přináší firma METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic, která dodává pomníky se hřbitovními prvky Rokstyle, jako jsou krystaly Swarovski, kovové emblémy a další.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Kamenné kuchyňské desky na míru - pracovní deska z kamene
Chcete-li mít pracovní desku z kamene, která bude odolná a bude se dobře udržovat, pak vám ji Kamenictví Karel Otruba v Prostějově vyrobí- zaměřuje se na kuchyňské pracovní desky z mnoha druhů kamene.
Kamenictví Karel Otruba
Kamenné bytové doplňky, parapety, schody, krby - kvalitní kamenické práce
V dnešní době se stávají trendem kamenné bytové doplňky, které oživí váš byt i dům. Kamenictví Karel Otruba provádí kvalitní kamenické práce a vyrobí vám parapety, schody i krby dle vašeho přání.
Kamenictví Karel Otruba
Kamenné kuchyňské desky dodají vaší kuchyní luxus a eleganci
Pokud chcete vaši kuchyni dodat originální vzhled, luxus a eleganci, pak jsou pro vás kamenné kuchyňské desky od Kamenictví Otruba jako stvořené. Jsou velmi hygienické, ale také jednoduché na údržbu.
Kamenictví Karel Otruba
Sochařské a kamenické práce, výroba krbů nebo náhrobků - Jiří Kynčl
Pan Jiří Kynčl z města Jilemnice v okrese Semily se ve své dílně zaměřuje na sochařskou a kamenickou práci, výrobků z kamene a vyrobením náhrobků.
Stavební kamenné a interiérové prvky ze žuly, pískovce, mramoru - výroba pro stavebnictví
Moderní kamenné prvky pro stavebnictví dodává naše společnost METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic, působící v okolí Svitav. Na míru vyrábíme stavební a interiérové prvky ze žuly, pískovce i mramoru.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Kamenické práce – výroba nových náhrobků a renovace původních za výhodné ceny
Výhodné ceny kamenických prací a tvorbu jedinečných nových náhrobků nebo renovaci těch původních zajišťují specialisté s mnohaletými zkušenostmi ze společnosti Kamenictví Škrobánek v Ostravě.
Kamenictví Slezská Ostrava Kamenictví Škrobánek P+R
Žulové pomníky různých tvarů a velikostí vyráběné na míru
Pomníky z kvalitní žuly na míru vyrábí Kamenosochařství Brno Radim Sedlák. Zhotovíme nápisové desky v rozměrech a tvarech dle přání zákazníka.
Kamenosochařství Brno Radim Sedlák
Výroba kamenných kuchyňských desek na míru - vysoká odolnost, přírodní materiál
Interiérové prvky z přírodních materiálů dodává firma METAL GRANIT spol. s.r.o., působící v Blansku a Brně. Nechte si u nás vyrobit kamennou kuchyňskou desku na míru, která je odolná proti poškození.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Odolné venkovní a vnitřní okenní parapety z kamene - výroba na zakázku
Originální kamenné prvky vyrábí Kamenictví Petr Švardala, působící v Olomouci, Prostějově a Přerově. Na zakázku realizujeme odolné venkovní a vnitřní okenní parapety z kamene (žula, mramor).
Epitafy a urnové hroby - kvalitní kamenické práce v Ostravě za nízké ceny
Kamenictví Slezská Ostrava Škrobánek P+R Vám zajistí kvalitní kamenické práce za nízké ceny a s rychlou realizací! Potřebujete rychle zhotovit epitafy nebo urnové hroby? Kontaktujte nás ještě dnes.
Kamenictví Slezská Ostrava Kamenictví Škrobánek P+R
Obložení schodů a schodišťových stupňů z kamene v různém provedení
Naše Kamenictví Petr Švardala vyrábí obložení schodů, schodišťových stupňů z kamene v různém provedení. Působíme v Olomouci, Prostějově, Šternberku, Šumperku, Zábřehu a Litovli.
Kamenné schody do interiérů i exteriérů, schodiště, parapety - výroba z kamene na míru
Výrobou z kamene se zabývá Kamenictví Petr Švardala z Olomouce. Na míru zhotovíme kamenné schody do interiérů i exteriérů, schodiště i parapetní desky.
Kamenosochařství, kamenictví, restaurátorské práce, výroba solitérů, pomníků a hrobů
Kamenosochařství Emil Müller se zabývá kamenickými, štukatérskými a restaurátorskými pracemi.
Zakázková výroba pomníků, odborná montáž, renovace hrobů a náhrobních desek
Kamenictví Petr Švardala Olomouc se zabývá zakázkovou výrobou a odbornou montáží pomníků a renovací hrobů a náhrobních desek. Pomníky vyrábí dle přání zákazníka.
Pomníky z mramoru, žuly nebo pískovce a zakázková výroba z kamene od Kamenictví Tomáš Hořínek
Kamenictví Tomáš Hořínek z Olomouce se zaměřuje na zakázkovou výrobu z kamene a veškeré kamenické práce. Vyrobí pro Vás pomníky i originální kamenné doplňky.
Nádherné krbové obklady z kamene, praktická a moderní kamenná dlažba - realizace a pokládka
Nádherné krbové obklady z kamene i praktická a moderní kamenná dlažba oživí interiér. Realizaci obložení krbu a pokládku kamenné dlažby zajistí Kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Náhrobní desky - kvalitní a odolné náhrobky z umělého i přírodního kamene na míru
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se zabývá výrobou z přírodního i umělého kamene a zaměřuje se zejména na výrobu pomníků a náhrobních kamenů.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Kamenné umyvadlové a pracovní desky do kuchyně z designového přírodního kamene
Kamenné umyvadlové desky, pracovní desky do kuchyně a obklady z designového přírodního kamene vyrábí kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Výroba koupelnových a kuchyňských pracovních desek z  umělého, přírodního kamene
Pracovní desky z přírodního a umělého kamene, vyrábí Kamenictví Petr Švardala z Prostějova. Dodáváme kvalitní desky do koupelen i kuchyní. Působíme v okolí Prostějova, Šternberku a Přerova.
Výroba a opravy pomníků a hrobů všech druhů z přírodního kamene
Uchovejte si památku na své blízké a nechte si vyrobit pomníky a hroby z kamene. Společnost KÁMEN KLAPER, s.r.o. z Kojetína Vám zajistí vše včetně opravy a renovace pomníků.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Kamenická výroba, kamenictví, kuchyňské a koupelnové desky, dlažby, obklady
Společnost Kamenictví Douša s.r.o. se zabývá především zpracováním přírodního kamene. Dodáváme a montujeme kuchyňské a umyvadlové desky, dlažby, obklady i hřbitovní architekturu.
Kamenictví, kamenické práce, výroba pomníků, rekonstrukce hrobů, renovace pomníků - Ostrava
Kamenické práce v Ostravě nabízí pan Pavel Pokorný. Nabízíme zhotovení nových pomníků, rekonstrukci hrobů, renovaci pomníků a nápisů, sekání a pískování písma.
Pamětní desky - poctivá výroba na míru a dlouholetá životnost kamene
Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se postará o výrobu pamětní desky z přírodního i umělého kamene dle Vašich požadavků a představ. Na míru Vám vyrobíme klasické i atypické pamětní tabule.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Umělý kámen Technistone je skvělou volbou pro obklady koupelen, kuchyňské desky i krby
Kamenictví Petr Švardala vyrábí kuchyňské desky, obklady koupelen, schodiště i krby z umělého kamene Technistone, který dokonale podtrhne vzhled vašeho bydlení.