Chcete využít profesionální služby v oblasti izolačních prací? S použitím kvalitních izolačních materiálů a moderní techniky se provádějí odborné izolační práce jako tepelná izolace, izolace proti vlhkosti, izolace proti chemikáliím, zvuková a akustická izolace, izolace plochých střech, balkonů a teras, jímek, hydroizolace, protiradonová izolace.

Revitalizace, rekonstrukce, zateplení fasády bytového domu
Revitalizaci, rekonstrukci i zateplení fasád bytových domů zajišťuje stavební společnost INTOZA s.r.o. v Ostravě, která je specialistou ve svém oboru.
Zateplení a fasády pro rodinné, bytové i panelové domy od kvalitní stavební firmy
Společnost VESAS s.r.o. Vám zrealizuje zateplení Vašeho rodinného, či panelového domu a zefektivní tak úsporu Vašich výdajů za vytápění.
Ploché střechy-zateplení, izolace pomocí střešní PVC folie a polystyrenu
Společnost ROGAT Uherské Hradiště se postará o zateplení ploché střechy ve Zlínském kraji. Izolace provádíme pomocí polystyrenu a PVC střešní folie.
Izolace, hydroizolace plochých střech, teras, bazénů, jezírek, střešních zahrad, montáže
H-IZOL Liberec s.r.o., firma zabývající se izolacemi plochých střech, teras a bazénů. Provádíme hydroizolace, opravy, montáže, poskytujeme záruční i pozáruční servis střech a izolací.
Profesionální hydroizolace plochých i šikmých střech
Pokud si chcete být jistí, že vaše střecha vydrží jakékoliv vlhko, pak je řešení profesionální hydroizolace střechy - v této oblasti se můžete zaručeně spolehnout na firmu FRANKIE (Zábřeh, Šumperk).
Hydroizolace staveb Litvínov – rychlá a snadná aplikace, vysoká odolnost
Trápí Vás vlhkost v budově nebo stavbě a hledáte rychlé řešení s vysokou odolností a dlouhou dobou ochrany? Hydroizolace staveb od společnosti STROJCONSULT Litvínov s.r.o. splní i ty nejvyšší nároky.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Izolace a hydroizolace rovných střech, balkonů, zateplování fasád, Česká Třebová
Izolace, hydroizolace rovných střech, balkonů, teras, klempířské práce, zateplování fasád a střech realizuje společnost Karel Tomeš – Izolace, která sídlí v České Třebové.
Hydroizolace střechy Trutnov – Popas CZ Trutnov
Provádíme hydroizolační práce, hydroizolace plochých i pultových střech – mPVC, FPO, minimální zatížení - POPAS CZ, s.r.o. Trutnov
Bezúdržbová a kvalitní hydroizolace balkonů Praha
Zajišťujeme hydroizolace balkonů a lodžií včetně pochozích povrchů, zábradlí a konstrukcí - profesionální ochrana povrchů a staveb - POPAS CZ, s.r.o. Trutnov
Zateplení budov - snížení energetické náročnosti a zhodnocení nemovitosti
Zateplením se snižuje energetická náročnost budov a také se zvyšuje komfort bydlení, což ocení především lidé z bytů, současně ale také majitelé domů.
Zateplení plochých střech a teras
Provádíme zateplení plochých střech a teras fóliemi Sikaplan - POPAS CZ, s.r.o. Trutnov
Bezúdržbová a bezplamenná hydroizolace plochých střech Praha
Provádíme hydroizolace, zateplení a sanace plochých střech - profesionální ochrana povrchů a staveb - POPAS CZ, s.r.o. Trutnov
Dejte sbohem vlhké zdi s dokonalou hydroizolací
Provádíme fóliové, stěrkové a krystalické hydroizolace zdiva - vodorovné a svislé hydroizolace – KZS Ing. Karel Žáček Hradec Králové
Hydroizolace střech, bazénů, teras, izolace proti vodě, Jindřichův Hradec
Izolace proti vodě, hydroizolace spodních staveb, teras, balkónů, střech a bazénů pro Vás zajistí firma Zdeněk Vůle – hydroizolace, se sídlem v Jindřichově Hradci.
Zateplení obvodových fasád budov a objektů - moderní izolace
Zateplením obvodových fasád budov a objektů pomocí moderní izolace se zabývá společnost Stavitelství MB, s.r.o. se sídlem v Jihlavě. Naši zaměstnanci jsou v oboru zateplování profesionálně zaškoleni.
Hydroizolační systémy - realizace střešní, zemní, izolace vodních ploch, teras
Realizace střešní, zemní hydroizolace, izolace vodních ploch, teras a dodávku hydroizolačních systémů ve Zlínském kraji zajistí společnost Profesionální realizace, s.r.o.
Hydroizolace, izolace proti vlhkosti spodních staveb, teras, balkónů, okres Trutnov
Izolace, hydroizolace spodních staveb, teras, balkónů, střech a bazénů pro Vás zajistí společnost Hizol, s.r.o. se sídlem v obci Lánov v okrese Trutnov.
Nadkrokevní izolace Praha – minimální tloušťka, maximální účinek
Pokud plánujete využít půdní prostor Vašeho domu pro bytové účely, je nadkrokevní izolace od firmy Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy tím nejlepším řešením ochrany před zimou i horkem.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Strojní podřezávání zdiva Hradec Králové, Pardubice – Karel Žáček
Strojní podřezávání zdiva provádíme řetězovou pilou. Podřezávání zdiva patří mezi přímé mechanické metody sanace vlhkého zdiva. Používá se pro dodatečné izolace cihelného zdiva. Firma Karel Žáček sídlící v Hradci Králové provádí strojní podřezávání zdiva v Hradci Králové, Pardubicích a okolních městech. Strojní podřezávání zdiva je ...
Ploché střechy, opravy, rekonstrukce, izolace střech, Praha
Dlouholeté zkušenosti v oblasti rekonstrukce a realizace plochých střech má společnost STOP PROBLÉM s.r.o. z Prahy. Provádíme i zateplení a izolace střech a také klempířské práce.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Izolace, rekonstrukce - ploché a pultové střechy
Ploché a pultové střechy - Rádi Vám poradíme, navrhneme nejlepší řešení a zpracujeme cenovou nabídku
Hydroizolace na bázi folie Sikaplan-ploché střechy odolají náročným podmínkám
Ploché střechy, které dodá firma Rogat s.r.o. Uherské Hradiště, odolají náročným podmínkám. Využitá technologie hydroizolace na bázi fólie Sikaplan.
Zateplování fasád, eliminace hluku, rekonstrukce domů
Stavíte, či rekonstruujete dům? Dříve či později dojde na otázku nezbytného zateplení. Eliminaci hluku pomocí kvalitní izolace i zateplení fasád zajistí na Vysočině společnost Stavitelství MB, s.r.o.
Zateplení budov Teplice - izolační a stavení práce, zajistíme i technický dozor investora
Zateplení budov od Teplotechna - Prima Teplice je ideální řešení pro ty, kteří touží zhodnotit svoje bydlení a současně snížit náklady. Že nemáte tušení, na jakou firmu byste se měli obrátit?