Geodetické a geologické služby prováděné kvalifikovanými pracovníky vám nabízejí rozsáhlé činnosti jako zhotovení geodetických plánů, vytyčování a identifikaci pozemků včetně základů stavby, mapování, zaměření přípojek pro inženýrské sítě, hydrogeologické průzkumy, návrhy realizace vrtů, studní a podobně.

Geodetické práce na výstavbě projektu poloroubených chalup Vysoké nad Jizerou
Kvalitně a profesionálně odvedené geodetické práce odborníky z Geodetické kanceláře Semily ING. JAN KRÁL napomohly vzniku působivého projektu stavby poloroubených chalup ve Vysokém nad Jizerou.
Geodetická kancelář Semily Ing. Jan Král, geodet
Geodetická kancelář, geodetické práce a měření, geologie Hodonín
Terénní úpravy a zaměření skutečného stavu provedení staveb a další geodetické měřící práce po celé jižní Moravě poskytuje společnost SURGEO, s.r.o. v Hodoníně.
Geodetická kancelář Tábor
Sháníte v okolí Tábora geodetickou kancelář s oprávněním k projekci pozemkových úprav nebo zeměměřičským pracím? Kontaktujte firmu Ing. Pavla Dvořáčka.
Geologické práce Ústí nad Labem
Kompletní a odborné geologické práce včetně hydrogeologie a sanační geologie nabízí firma Mgr. Libor Novotný – geolog z Ústí nad Labem.
Jednoduché i komplexní dokumentace skutečné provedení staveb a objektů
Zpracováváme jednoduché i komplexní dokumentace skutečného provedení všech druhů staveb a objektů dle předpisů a metodik jednotlivých správců nebo vlastníků těchto staveb.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Geodetické a geologické práce - zeměmeřičství, skenování GIS a projekční práce
Společnost SURGERO s.r.o. z Hodonína poskytuje kompletní geodetické a geologické práce v okolí Hodonína a po celé jižní Moravě. Provede pro Vás zeměměřičství, kartografické práce a další.
Zaměření a digitální zpracování pasportů hřbitovů - digitální mapa hřbitova
Společnost SURGERO s.r.o. z Hodonína pro Vás digitálně zaměří hřbitov a následné měření zanese do digitální mapy. Společnost poskytuje geologické a geodetické práce po celé jižní Moravě.
Geologické práce jižní Morava - inženýrská geologie, hydrogeologie
Kompletní geologické práce jižní Morava - od inženýrské geologie přes hydrogeologii a zaměření ložisek až po ochranu životního prostředí od firmy SURGEO, s.r.o. v Hodoníně.
Geotechnický monitoring Praha – odhad vývoje a návrh ochranných opatření
Odborníci ze společnosti ArtepGeo s.r.o. se sídlem v Praze nabízí své služby geotechnického monitoringu s cílem odhadu dalšího vývoje sledovaného prostředí a návrhu vhodných opatření.
Kvalitní a přesné vytyčování, vyměřování hranic pozemků
Jsme firma, poskytující už 20 let geodetické práce na špičkové úrovni - GON Hradec Králové, a.s. Jaroměř
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Geologické, geodetické a zeměměřičské práce, jižní Morava
Geologické, geodetické a zeměměřičské práce v okolí Hodonína a po jižní Moravě provádí společnost SURGEO s.r.o., která Vám vyměří hodnoty radonu na Vašem pozemku.
Geodetické práce v investiční výstavbě, zpracování geometrických plánů, vytyčování vlastnických hranic
Geodetické práce v katastru nemovitostí včetně zajišťování podkladů k projektování Vám poskytne společnost GEOPORT, s.r.o. z Opavy. Provádíme kvalitní geodetickou činnost při realizaci staveb.
Geodézie, kartografie, vytyčení staveb, vyhotovení geometrických plánů
Geodetické práce, kartografické služby, vytyčování staveb, pozemků, parcel, inženýrských sítí, vyhotovení geometrických plánů realizuje Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ.
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Geologické práce a hydrogeologický průzkum na jižní Moravě
Jihomoravská geologická společnost SURGEO s.r.o. Vám již od roku 1994 nabízí své dlouholeté zkušenosti zejména v regionu jižní Moravy. Společnost provádí hydrogeologické průzkumy.
Zeměměřické práce, zaměření hranice pozemku, geodézie
Společnost SURGEO s.r.o. poskytuje kompletní zeměměřické práce, ve kterých se najdete zaměření pozemku, měření GPS nebo vytyčení parcely a mapování.
Stavebně-technologické vrty Praha – podzemní, dopravní, injektážní vrty a vrty pro tepelná čerpadla
Firma Stavební geologie IGHG spol. s r.o. z Prahy nabízí své služby provedení stavebně – technologických vrtů včetně speciálních vrtů v podzemí budov.
Vytyčování pozemků Louny – geodetické služby, přesné zaměření hranic pozemků
Hledáte geodetické služby za účelem přesného vytyčování hranic pozemků dle evidence katastru nemovitostí v Lounech a okolí? Obraťte se s důvěrou na GEODETICKOU KANCELÁŘ POLAN.
Inženýrská geodezie Louny – s využitím přesných přístrojů
Geodetické práce jako je zpracování geodetických plánů, přesné vytyčování hranic pozemků nebo práce inženýrské geodézie nabízí geodet Ing. Ladislav Polan, jehož společnost sídlí v Lounech.
Geodetické služby Louny
Hledáte spolehlivou firmu, která nabízí geodetické služby jako je vytyčování pozemků, mapovací práce nebo vyhotovení geometrických plánů? S důvěrou se obraťte na firmu Ing. Ladislav Polan z Loun.
Geodet Ladislav Polan Louny – geodetické práce všeho druhu
Geodet Ladislav Polan a jeho firma sídlící v Lounech nabízí geodetické práce všeho druhu, včetně zpracování geodetických plánů, vytyčování hranic pozemků s použitím kvalitních a přesných přístrojů.
Letecké snímkování a následné propojení s geodetickými plány - geodetické práce v Brně
Brněnská firma ADITIS s.r.o. se zabývá správou datových skladů, digitalizací dokumentace, zaměřením rozvodů inženýrských sítí, kompletní poradenskou činností v oboru geodézie a katastru nemovitostí.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Geotechnika Praha – odborné konzultace a poradenství
Společnost ArtepGeo s.r.o. se sídlem v Praze a pobočkou v Ostravě nabízí odborné konzultace a poradenství v oblasti geotechniky, návrhy podloží, posouzení projektů či geotechnický dozor.
Geologie, inženýrskogeologické, hydrogeologické průzkumy a posudky, Ústí nad Labem
Firma Mgr. Libor Novotný – geolog z Ústí n. L. poskytuje zpracování geologických podkladů pro přípravu a projektování staveb. Provádíme geologické posudky a průzkumy včetně geologických dozorů.
Nepodceňujte majetkoprávní přípravu budoucích staveb
Nedílnou součástí každé nové stavby je majetkoprávní příprava – buďte připraveni s námi GEOŠRAFO s.r.o. Hradec Králové
Geotechnika, geotechnické průzkumy, posudky, výpočty
Geotechnické posudky a výpočty dodá v regionu Zlínský kraj firma Zlíngeo, která působí v oboru Geotechnika-Inženýrská geologie. Provádíme geotechnické průzkumy pro různé typy staveb.