Geodetické a geologické služby prováděné kvalifikovanými pracovníky vám nabízejí rozsáhlé činnosti jako zhotovení geodetických plánů, vytyčování a identifikaci pozemků včetně základů stavby, mapování, zaměření přípojek pro inženýrské sítě, hydrogeologické průzkumy, návrhy realizace vrtů, studní a podobně.

Geodetické práce Zlín, zeměměřická činnost, 3D model terénu, inženýrská geodézie, vytyčování hranic
Geodetické práce Zlín, zeměměřická činnost, 3D model terénu, inženýrská geodézie, vytyčování hranic pozemků, pasportizace budov, tvorba geometrických plánů, tvorba virtuálních prohlídek.
Projekční práce a dozory staveb Brno, diagnostické a IG průzkumy, geodetické práce, pasportizace
Projekční práce a dozory staveb Brno, diagnostické a IG průzkumy, geodetické práce, pasportizace, projektování staveb, geometrické plány, zásobování pitnou vodou.
Kontrolní zkoušky zhutnění, zatěžovací zkoušky, určení míry vlhkosti
Zátěžové zkoušky podloží a stanovení míry zhutnění a ulehlosti půdy, určení vlhkosti podloží realizuje společnost MINQUEST, s.r.o.
Minquest, s.r.o.
Geodetické práce, geodeti Zlín, Inženýrská geodézie, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány
Geodetické práce, geodeti Zlín, Inženýrská geodézie, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány, plány pro projektování, práce v bodových polích, zeměměřičské práce.
Majetkoprávní služby Tábor
Sepsání kupních a darovacích smluv, zhotovení znaleckých posudků, geodetického zaměření, návrhů na vklad do katastru nemovitostí zhotovuje Ing. Pavel Dvořáček, Tábor.
Geodetické práce Bor
Geodetické služby za bezkonkurenční ceny. Kvalitní provedení a rychlé dodací lhůty. Vytyčování hranic pozemků, vyhotovování geometrických plánů, zaměřování a další geodetické práce v Plzeňském kraji.
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Státní geologické služby Praha, geologický výzkum, mapování, ochrana přírodních zdrojů, laboratoře
Státní geologické služby Praha, geologický výzkum, mapování, správu a poskytování geologických informací, posudkový servis, ochrana přírodních zdrojů a podzemních vod, vyhodnocení geologických rizik.
Česká geologická služba
Geodet Tachov - kompletní geodetické a zeměměřické práce
Potřebujete vytyčit pozemek a hledáte zkušeného geodeta? Neváhejte a oslovte geodetickou kancelář v Tachově, která nabízí kompletní geodetické a zeměměřické práce.
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Geodetická kancelář Bor, geodézie, vytyčení hranic pozemku, zaměřování, geometrické plány, dokumentace
Geodetická kancelář Bor, geodézie, vytyčení hranic pozemku, zaměřování, geometrické plány, vyhotovení dokumentace, digitální mapy, zaměření inženýrských sítí,Radek Petrášek GEODETICKÁ KANCELÁŘ Tachov
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Geologické práce, polní geotechnické zkoušky, statistické penetrační zkoušky Lázně Toušeň
Geologické práce, polní geotechnické zkoušky, statistické penetrační zkoušky, geologický průzkum, geotechnické profily penetračních sond, vyhodnocení penetračních zkoušek, TERRATEST Lázně Toušeň
TERRATEST s.r.o.
Geometrické plány rozdělení pozemku vytyčení hranic Jaroměř Hradec
Vytyčení hranic se provádí v případě, že chcete uskutečnit stavební činnost, která je vázána na hranici parcely nebo chcete znát hranice svých pozemků.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Zaměřování liniových staveb - plynovody, vodovody, elektrická vedení
Nechte si od naší firmy GON Hradec Králové, a.s. provést zaměřování liniových staveb - plynovody, vodovody, elektrická vedení.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Hydrogeologické posudky a průzkumy, ekologie, hodnocení vlivu staveb, ekologické audity
Kompletní služby v oblasti ekologie, hydrogeologie a vodního hospodářství poskytuje společnost ENVI-AQUA, s.r.o. z Brna. Provádíme preventivní a kontrolní opatření včetně realizací.
Vytyčení hranice pozemku řeší spory vlastnických hranic
Provádíme vyhotovování geometrických plánů, dále geodetické práce v investiční výstavbě a zhotovování mapových podkladů, vytyčení hranic pozemku - Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Trutnov
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem
Kompletní projekční a geodetické služby Kladno - zaměřování domů, staveb a pozemků
Projekční a kompletní geodetické služby zajistí společnost Uniservis Hašek s.r.o., kterou najdete v Žilině v okresu Kladno.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Geotechnika a hydrogeologie, průzkum, analýzy, Most - VÚHU a.s.
Komplexní služby v oblasti inženýrské geotechniky a hydrogeologie poskytuje společnost Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s. z Mostu v severozápadních Čechách.
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.
Geodetická kancelář, geodetické a zeměměřičské práce po celé ČR, vytyčování hranic pozemků
Spolehlivé geodetické práce poskytují geodeti ze společnosti GEOUNIVERSUM v.o.s. se sídlem na Praze 10. Provádíme veškeré zeměměřičské úkony pro jednotlivce i projekční a stavební firmy.
Komplexní geodetické práce v okrese Benešov, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány
Zkušeného geodeta naleznete u společnosti Pavel Korec - geodetické práce v obci Týnec nad Sázavou. Spolehlivé vyměření hranic pozemků a další úkony v oblasti katastru nemovitostí.
Geodetická a projekční kancelář, znalecké posudky v oboru katastru nemovitostí, Opava
Vyměření pozemků a další činnosti na poli katastru nemovitostí poskytuje společnost GEOPORT, s.r.o. sídlící v Opavě. Kompletní geodetické služby v Moravskoslezském a Olomouckém kraji.
Geodetické a zeměměřičské práce, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány, Brno
Zaměření pozemků a další geodetické úkony provádí společnost s bohatými zkušenostmi Ing. Pavel Tuček z Brna Tuřany. Zajistíme veškeré pozemkové práce, inženýrské sítě i podklady pro projektanty.
Geodetické zaměření a vyhotovení dokumentace současného stavu stavby
Poctivé geodetické zaměření a vyhotovení dokumentace současného stavu stavby - GON Hradec Králové, a.s.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Zaměření a vytyčení stavby a hranic pozemku rychle a precizně od geodetů s dlouholetou praxí
Zaměření a vytyčení stavby a hranic pozemku realizuje geodetická kancelář GAKO-Oblouk s.r.o. se sídlem v Ostravě, působící v Moravskoslezském kraji, v Opavě, Karviné, Frýdku-Místku a v Novém Jičíně.
GAKO-Oblouk s.r.o.
Laserové skenování mostních  konstrukcí a inženýrských staveb - inženýrská geodezie
Brněnská firma ADITIS s.r.o. poskytuje služby v oblasti laserového skenování mostních konstrukcí a inženýrských staveb. Tvorba 2D a 3D map, pasportů a inženýrská geodezie.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Provádíme jeřábové dráhy a zpracování dokumentace
Provádíme veškeré geodetické práce včetně jeřábových drah - GON Hradec Králové, a.s.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Geodetické práce Brno - zaměření geografických informačních systému a projekční činnost
Brněnská firma ADITIS s.r.o. se zabývá zaměřením staveb, pozemků a poskytuje komplexní služby v oboru geodézie, vytyčovací práce, projekční činnost a inženýrské sítě.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno