Demoliční práce zahrnují kompletní úpravu pozemku od bourání budov pod dohledem statika pomocí bourací a těžké techniky, úklidu a přistavení kontejneru k odvozu demoličního odpadu, sutin a zeminy a následného zpracování, recyklaci a ekologickou likvidaci nebezpečných odpadů včetně likvidace a sanace azbestu.

Demolice, demontáže technologických zařízení Most, strojní demolice objektů, ekologická likvidace
Demolice, demontáže technologických zařízení Most, strojní demolice objektů, ekologická likvidace odpadu, přeprava těžkých břemen, jeřábnické práce.
CANNONEER group s.r.o.
Demolice, výkopové a stavební práce Ostrava, příprava vodovodů a kanalizace, montáž plotů
Demolice, výkopové a stavební práce Ostrava, příprava vodovodů a kanalizace, montáž plotů, demoliční práce.
Přípravné stavební práce, výkopové práce, demolice, dovoz a odvoz materiálu
Kompletní přípravné a dokončovací výkopové práce na stavbách, výkopy bazénů a jímek, demolice drobných objektů, dovoz a odvoz materiálu od Pana Miroslava Dudka z Mladé Boleslavi.
Pokládka zámkové dlažby, demolice staveb či čištění koryt
Profesionální pokládka zámkové dlažby, demoliční práce i čištění koryt řek firma Zámkové dlažby & demolice z Benátek nad Jizerou, okres Mladá Boleslav.
Demolice, bourání Strakonice
Bourací práce a demolice objektů. Odstraňování staveb, odvoz suti i ostatního stavebního odpadu na skládku realizuje FABAK-Václav Kotlík, Strakonice.
Demoliční, bourací práce - bourání rodinných domů, staveb, konstrukcí
Společnost RYBÁRIK s.r.o. zajistí demoliční a bourací práce v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj. Bourání provádíme u všech konstrukcí, rodinných domů, běžných staveb, skladů či komínů.
Terénní, zemní a výkopové práce Brno, demolice staveb, úpravy terénů, výkopy bagrem
Terénní, zemní a výkopové práce Brno, demolice staveb, úpravy terénů, výkopy bagrem, zakládání staveb, inženýrské sítě, kanalizace, bourací práce.
Bagrování, zemní a výkopové práce Praha východ, zakládání staveb, demolice, autodoprava
Bagrování, zemní a výkopové práce Praha východ, zakládání staveb, strojní demolice, autodoprava, odvoz odpadu, terénní práce, výkopy pro bazény, inženýrské sítě, odvodnění ploch, hloubení jímek.
Stavební firma provádějící bourací, zednické a stavební práce
Kvalitní profesionálně stavební, bourací a demoliční práce si můžete nechat udělat od znojemské firmy ATLANTA, a.s., která poskytuje kompletní práce v oboru stavitelství.
ATLANTA, a.s.
Bourací práce a demolice staveb, zemní protlaky - ohleduplnost vůči životnímu prostředí
Sháníme šikovnou společnost na bourací práce, demolice staveb či výkopové práce na zemní protlaky? Naše stavební firma nabízí bourací práce a demolice objektů všech velikostí a typů konstrukcí.
Zemní práce, výkopové práce, zakládání staveb, demolice Strakonice
Zemní práce, výkopové práce, zakládání staveb, demolice, bourací práce, jeřábové práce, frézování hornin, autodoprava - FABAK-Václav Kotlík Strakonice
Zemní a výkopové práce, demolice, terénní úpravy a další práce od profesionálů
Veškeré zemní a výkopové práce, výkopy pro vedení inženýrských sítí, terénní úpravy, demolice, montáž retenčních nádrží a další práce provádí společnost Štambacher s.r.o. v okolí Břeclavi.
Zemní, výkopové a demoliční práce, svoz a likvidace sutí, prodej štěrku, Lipník nad Bečvou
Kompletní zemní a výkopové práce zajišťuje společnost DELUSTAV s.r.o. z Lipníku nad Bečvou. Vysoce spolehlivé služby prováděné pomocí moderních stavebních strojů a mechanizace.
Demolice Strakonice, bourání staveb strojně a odstřelem
Bourací a demoliční práce provádí firma FABAK-Václav Kotlík ze Štěchovic č. 43, v okrese Strakonice v Jihočeském kraji. Demolice realizujeme strojně i odstřelem.
Vodohospodářské a dopravní stavby, inženýrské sítě, zemní a betonářské práce, Ludgeřovice
Kompletní terénní úpravy i zemní práce provádí společnost STAVBY Škrobánek s.r.o. z Ludgeřovic v okresu Opava. Dobře odvedená práce pomocí moderní stavební a manipulační techniky.
Zemní a demoliční práce, ruční a strojní výkopy, Ostrava
DEMONTSTAV, s.r.o. z Ostravy nabízí stavební a bourací práce, demolice, zemní, terénní a výkopové práce, zhotovení komunikací a zpevněných ploch i úpravu a údržbu zeleně.
Profesionální demoliční práce – demolice staveb, domů, mostů, ocelové konstrukce atd.
Demolicí průmyslových staveb, domů, mostů, ocelových konstrukcí a dále i recyklací stavební suti se zabývá společnost AWT Rekultivace a.s. nejen v okolí Ostravy a Karviné, ale i v dalších okresech.
AWT Rekultivace a.s.
Zemní, výkopové a demoliční práce, jádrové vrtání Hodonín a okolí, jádrové vrtání prostupů
Kompletní terénní úpravy včetně hloubení základů pro dům i bazén zajišťuje společnost Ladislav Chrástek - zemní, výkopové a demoliční práce z obce Šardice u Hodonína.
Odvoz odpadu a suti Kladno – demoliční práce, příprava terénu
O odvoz odpadu a suti, stejně jako o celkové demoliční práce nebo o přípravu terénu na stavbu, se postará společnost Uniservis Hašek s.r.o. se sídlem v Kladně.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Bourací práce a demolice Kutná Hora
Demolice provádíme vlastní nejmodernější technikou a náš tým tvoří profesionálové s mnohaletou praxí.
Demolice, bourání, výškových staveb, mostů-bourací práce včetně recyklace a odvozu suti
Firma RYBÁRIK s.r.o. provádí bourací práce včetně recyklace, odvozu suti v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Břeclav. Bourání zajistíme u běžných i výškových staveb, mostů i demolice konstrukcí.
Výkopové a zemní práce, autodoprava, bagrování a demolice Kladno
Výkopové a zemní práce, bagrování a demolice včetně odvozu stavební suti zajistí společnost Uniservis Hašek s.r.o. se sídlem v Kladně.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Demoliční a zemní práce, výkopy pro inženýrské sítě a bazény, terénní úpravy, rovnání terénu
Zemní a výkopové práce v celém Středočeském kraji Vám zajistí společnost Jiří Šimon - Zemní a výkopové práce z Mnichovic u Prahy. Vykopeme základy pro Váš dům a přepravíme materiál z místa na místo.
Zemní, výkopové a demoliční práce na Karvinsku, bagrování základů staveb
Demolice budov, odvoz a recyklace suti, zemní, výkopové práce na Karvinsku, hloubení základů staveb, terénní úpravy realizuje společnost František Vjater, Rychvald.
Zemní, výkopové a demoliční práce, svoz a odvoz odpadu včetně likvidace suti
Neustále hromadící suti a odpadu se rychle a efektivně zbavíte díky společnosti DELUSTAV s.r.o. z Lipníku nad Bečvou. Zajistíme odvoz veškerého odpadového materiálu včetně štěrku a písku.