Zemní práce  - terénní úpravy, skrývky, práce s UNC
Veškeré zemní práce svěřte do rukou firmy Kobliha Stavitelství z Hrušovan nad Jevišovkou. Provádíme terénní úpravy, skrývky a další práce s multifunkčním strojem UNC.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Čištění kanalizace Semily - Komplexní služby v oblasti odpadového hospodářství
Naše firma provádí čištění kanalizace, nebo odstraňování havárií na kanalizaci vysokotlakým čistícím zařízením ECOVAC 200 - Green Waste Services, s.r.o. Rovensko pod Troskami
Green Waste Services, s.r.o. Odpadové hospodářství
Montáž a demontáž sloupů VN a NN, antén, vysílačů, trafostanic i ukládání bazénů – kompletní profesionální služby
Na montáž a demontáž sloupů VN a NN, antén, vysílačů, trafostanic i ukládání bazénů se v oblastech Olomouce, Prostějova a okolí zaměřují profesionálové ze společnosti REKOS Olomouc spol. s.r.o.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Rekonstrukce budov a pasport stavby - chybějící plány, výkresová dokumentace
Geodetické práce pro rekonstrukce budov a pasport stavby provádí společnost ADITIS s.r.o. z Brna. V případě zájmu zpracujeme kompletní výkresovou dokumentaci nebo konkrétní chybějící plány.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Zátěžové podlahy, panely, které chrání trávník na stadionu při koncertu, výstavě.
Zátěžové podlaha, které jsou vhodné jako dočasné mobilní pokrytí ploch, které musí být zpevněny, ochráněny. Tyto panely prodává firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Elektroinstalace a elektromontáže na míru - bezproblémové využívání elektrické energie
Pro bezproblémové využívání elektrické energie oslovte firmu ELMONT GROUP, a.s. v Brně, která provádí elektroinstalace a elektromontáže na míru pro stavby i průmyslové objekty.
ELMONT GROUP, a.s.
Moderní i rustikální kuchyně – výroba originálních kuchyňských linek a sestav
Na výrobu a montáž originálních kuchyňských linek a sestav a zpracování moderních i rustikálních kuchyní podle představ svých zákazníků se zaměřuje Truhlářství Jiří Kafka z Třebíče.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Dodávka vzduchotechniky, klimatizace a chlazení do administrativních budov, nemocnic, hal a skladů
Společnost RX servis s.r.o. z Brna dodává vzduchotechniku, klimatizaci, chlazení, vytápění a MaR do administrativních budov, nemocnic, výrobních hal a skladů. Firma působí také v Ostravě a Zlíně.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno
Výroba postelí včetně roštů a matrací a dřevěných schodišť – práce prováděná odborníky
Výrobu a prodej postelí z masivu s rošty a matracemi a dřevěné schodiště na míru zajišťují specialisté společnosti TOM stolařství ze Zlína dodávající své produkty do Kroměříže a dalších měst.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Výroba, dodávka a montáž odolných průmyslových podlah
Kompletní dodávku různých typů průmyslových podlah odolných vůči extrémnímu namáhání a chemickým látkám včetně montáže zajišťuje firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o. z Olomouce.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Plechová střešní krytina je levnější - vhodná pro starší domy
Firma TOM střechy Dolní Němčí se zaměřuje na opravy a rekonstrukce střech v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj. Pro starší domy je vhodná lehčí plechová střešní krytina, která je i levnější.
TOM střechy Tomáš Zimčík
Spolehněte se na kvalitní instalatérské práce v Ostravě a okolí
Instalatérská firma Instopservis nabízí služby jako jsou rozvody vody, výměna baterie, umývadla, vany v Ostravě Staré Bělé a Výškovicích. Spolehněte se na rodinnou firmu s dlouhodobými zkušenostmi.
INSTOP servis CZ s.r.o. Tepelná čerpadla Ostrava
Soustružení a třískové obrábění řeznými nástroji – výrobky na zakázku v požadovaných tvarech a velikostech
Na soustružení a třískové obrábění řeznými nástroji a realizaci výrobků v požadovaných tvarech a velikostech se zaměřuje Zámečnictví Jaroslav Borůvka působící v Třebíči a na Vysočině.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Stavební základy, terénní úpravy, kopání bazénů – profesionální zemní a výkopové práce
Na realizaci stavebních základů, terénních úprav, kopání bazénů a na další zemní, výkopové a bourací práce se zaměřují profesionálové ze společnosti P.J. - MONT, spol. s r.o. působící na Vysočině.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Výroba kamenných pracovních, kuchyňských a barových desek – kompletní kamenické práce
Na výrobu kamenných pracovních, kuchyňských a barových desek včetně parapetů a krbových říms se zaměřují odborníci ze společnosti Kamenosochařství Boček a syn z Moravských Budějovic.
Kamenosochařství Boček a syn Kamenosochařské práce Moravské Budějovic
Realizace rozvodů v rodinných domech a novostavbách – profesionání zajištění přívodu elektrické energie
Na realizaci rozvodů v rodinných domech a novostavbách a na profesionální zajištění přívodu elektrické energie se v okolí Jemnic a Dačic zaměřuje společnost Elektro Mikeš, s.r.o.
Elektro Mikeš, s.r.o.
Realizace dřevěných staveb, konstrukcí a střech – kompletní stavební práce prováděné odborníky
Prací se dřevem, realizací dřevěných staveb, konstrukcí a střech nejen pro rodinné domy včetně dalších stavebních prací se zabývá společnost Kroving s.r.o. v oblasti Pohořelic a Brna venkov.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Podlahářství, dřevěné, vinylové, PVC podlahy Třebíč
Komplexní podlahářské služby, od výběru vhodné podlahy, dodávky a položení s finální povrchovou úpravou provádí Podlahářství Leoše Svobody v celém okolí Třebíče.
Podlahářství Leoš Svoboda
Domovní a průmyslové plynovody – dodávka, montáž, záruční i pozáruční servis
Domovní a průmyslové plynovody v okolí Brna realizuje firma Topenářství Kříž. Zajistíme kompletní dodávku a montáž plynovodu včetně záručního a pozáručního servisu.
Topenářství Kříž
Nechte si vytýčit pozemky a stavby rodinných domů specialisty s bohatými zkušenostmi
Geodezie Harašta je specializovanou firmou zabývající se zeměměřictvím a geodetickými službami. Mají zkušenosti s vytyčováním pozemků a staveb rodinných domů. Působí ve Svitavách, Poličce a okolí.
Geodézie Harašta Jan Harašta
Výroba křídlových a posuvných bran včetně motoru – bezúdržbové brány na míru
Na výrobu a montáž křídlových a posuvných bran včetně zajištění kvalitního motoru se zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma,který obstarává bezúdržbové kovové brány na míru.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Svěřte likvidaci a demolici průmyslových staveb do rukou profesionálů
Společnost M-Recycling s.r.o. sídlící v Novém Městě na Moravě provádí likvidace a demolice průmyslových staveb, demolici kotelen, spaloven, hal a dalších průmyslových staveb v celé České republice.
M-recycling, s.r.o. Výkup železa a kovů
Výroba příhradových vazníků, realizace a rekonstrukce střech
Pokud rekonstruujete střechu a chcete se opřít o specialistu v oboru s mnohaletými zkušenostmi, obraťte se na firmu SOVYM, která dodává příhradové vazníky a také se zabývá realizací a opravami střech.
SOVYM s.r.o. Výroba příhradových vazníků
Práce autojeřábem-pronájem teleskopické, mobilní jeřáby Liebherr
Firma Miroslav Harsa - Autojeřáby nabízí pronájem teleskopického, mobilního jeřábu Liebherr s obsluhou. Práce autojeřábem provádí proškolený jeřábník.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Prodej a pokládka koberců a podlahových krytin všeho druhu
Společnost Podlahy Haloda dodá veškeré podlahové krytiny. Na prodej velký výběr kusových koberců i v metráži. Pokládka podlah včetně úpravy povrchu, působnost na Zlínsku a v okolí Uherského Hradiště.
Podlahy HALODA Patrik Haloda