Restaurátorské práce se zabývají obnovou historické architektury, obrazů, nábytku a objektů jako jsou různé budovy, sochy, kašny, kostely a další včetně zpevňování, konzervace a hydrofobizace, zlacení, stříbření, řezbářských úprav a povrchových úprav lakováním, voskováním, mořením, malováním a další úpravy.

REKOS - rekonstrukce staveb historických objektů fasády Hradec
Stavební firma REKOS - S + D s.r.o. provádí stavby a rekonstrukce historických objektů. Provedeme rekonstrukci historického objektu, včetně fasády, oken a střechy.
Půdní vestavby rekonstrukce Trutnov Dvůr Králové Jaroměř Náchod
Naše firma LESTAV, s.r.o. se specializuje na stavební práce, stavby rodinných domů a rekonstrukce staveb. - půdní vestavby - rekonstrukce - tesařské práce - pokrývačské práce - sádrokartonářské práce - opravy a rekonstrukce památkových objektů.
Protipožární dvířka výroba – kovárna Výprachtický
Kovárna Výprachtický Vám nabízí kovářské, zámečnické a stavebně zámečnické práce. V zámečnické výrobě se specializujeme na výrobu protipožárních dvířek. K výrobě protipožárních dvířek používáme nové CNC stroje. Abychom zachovali kvalitu a rychlost výroby, tak dvířka navrhujeme ve 3D na počítači. Kovárna Výprachtický je přední výrobce revizních a ...
Stavba, ploché střechy, šikmé střechy, krovy, opravy krovů, Praha
Dodáváme střechy všech typů - ploché i šikmé střešní pláště s tvrdou nebou měkkou krytinou, provádíme nové krovy pro rodinné domy, opravy starých krovů, výměny starých krovů za nové. Nejvíce zakázek realizuje v Praze a okolí. Profil činnosti stavební firmy: - bytová výstavba (výstavba RD) - rekonstrukce objektů, adaptace - opravy ...
Rekonstrukce střech historických budov
Společnost So & Ti, s.r.o. provádí rekonstrukce střech historických budov. Zajišťujeme výrobu atypických tašek a prejzů na zakázku v různém barevném provedení. Tyto výrobky se používají například ke krytí věží, říms.. Všude tam, kde je zapotřebí použití atypických střešních tašek.
Stavby na klíč, kompletní realizace staveb Tábor
Provádíme restaurování památkových objetků, renovace a rekonstrukce, stavební práce, vodoinstalatérské práce, pokrývačské a klempířské práce, zednické práce, topenářské práce, malířské a natěračské práce, elektrikářské práce.
Restaurování, výroba podlahy ze širokých prken, selská prkna.
Restaurátorské Dílny Zbraslav s.r.o Restaurování a obnova kulturních památek licence Ministerstva kultury. Restaurátorské práce, restaurování, renovace, rekonstrukce, historický průzkum, restaurátorský průzkum, opravy památek: - sakrální předměty, oltáře, mobiliáře - kostelní, chórové lavice, řezby - nábytek: -starožitný, ...
Stavby na klíč Tábor
Nabízíme kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Služby: restaurátorství památkových objektů, renovace a rekonstrukce, stavební práce, podlahářské práce, vodoinstalatérské práce, pokrývačské a klempířské práce, zednické práce, topenářské práce, tesařské práce, malířské a natěračské práce, elektrikářské práce, revize.
Opravy a restaurování perských koberců Praha
Naše společnost se zabývá prodejem ručně vázaných perských koberců speciální čistírna - opravy a restaurování. Naše služby: - čštění ručně vázaných perských koberců - v naší dílně - odborné opravy a restaurování perských koberců, gobelínů-tapiserií i jinýchhistorických textílií v naší dílně - hloubkové čištění strojově ...
Kamenosochařství, montáž obkladů, opravy památníků Olomouc
Kamenosochařství, specialista na kamenné prvky staveb nabízí: - restaurování kamenných prvků historických staveb - výroba a montáž obkladů, soklů, parapetů, ostření - opravy památníků - kompletní realizace atypických pomníků a pamětních desek - opravy monumentů.
Rytecké práce Hluboká nad Vltavou
Nabízíme rytecké práce: -raznice, matrice -rytí vložek do forem -zlatostiskové rytiny -rytiny pro tisk přes fólii -rytiny pro hlubotisk -rytí měděných vyjiskřovacích elektrod -ozdobné rytiny pro zlatníky.
Truhlářské a čalounické práce České Budějovice
Vyrábíme židle, stoly, kuchyňské linky, sedací soupravy, obývací stěny, dětské pokoje, vestavěné skříně, postele, válendy, schody. Renovujeme historický čalouněný nábytek.
Fasády štuky rekonstrukce kamenické restaurátorské práce Hradec
Naše firma ORIGINAL INTERIER, stavby s.r.o. se zabývá stavitelstvím, rekonstrukcí, kompletním zhotovením interiérů a exteriérů od návrhu po dokončení projektu na klíč. - sádrokartonové vestavby - trámové vestavby různých typů - profilované stěny a stropy - restaurátorské práce - fasády, štuky - rekonstrukce - kamenické práce.
České podlahy
Nabízíme restaurování, repasy, výrobu, dodávku a montáž kazetových parket všecho druhu a podlah ze širokých prken. Šíře prken od 20 do 50 cm a délka až do 8 m
Štukování fasád, výzdoby interieru, výroba říms po celé ČR
Štukatérství Provádíme kompletní rekonstrukce klasických fasád a štukových výzdob interiérů včetně sádrových omítek. Restaurujeme profilové římsy, šambrány, frontony, reliéfy, konzoly, ratolesti, balkonové kuželky a jiné fragmenty včetně zcela nových. Po celé ČR.
Nabídka truhlářských prací na rok 2011
Vyrábíme veškeré typy oken,dveře,zárubně, vnitřní i vchodové,vrata,ploty,schody,podlahy,masiv i laminátové,kuchyně,nábytek,restaurátorské práce,nábytek do ordinací,kartotéky,stoly,vitríny a jiné truhlářské výrobky,vše dle přání zákazníka.
Demontáž dřevěných konstrukcí Hrdějovice.
Rozebírání dřevěných střešních a stropních konstrukcí objektů, jako jsou: sýpky, mlýny, špýchary, pivovary, stodoly, lihovary, hospodářské objekty apod. a následnou demolicí objektů. Dřevo používáme na renovaci historických objektů a starého nábytku. Výkup dřeva z demolic, tesané-řezané trámy, podlahová prkna, staré dřevo, demontáž zdarma.
Renovace interiérů, nábytku, dveří, zárubní, oken Holešov
Renovujeme: -interiéry -dveře a zárubně: -přeměňujeme staré zárubně na moderní - levnější než pořízení nových -v domácnostech, úřadech, školách, internátech, nemocnicích, restauracích -vhodné i pro atypické dveře -zachováme jádro vašich dveří -potahujeme speciální fólií imitující dřevo -velký výběr modelů, dekorů ...