Restaurátorské práce se zabývají obnovou historické architektury, obrazů, nábytku a objektů jako jsou různé budovy, sochy, kašny, kostely a další včetně zpevňování, konzervace a hydrofobizace, zlacení, stříbření, řezbářských úprav a povrchových úprav lakováním, voskováním, mořením, malováním a další úpravy.

Restaurování nábytku, čalounictví Praha - Váš nábytek oblečeme do nového kabátu
Nábytek nemusí být spotřební zboží. Dopřejte svému křeslu, gauči či jídelnímu stolu nový kabát. Naše firma Eifler nabízí služby v oblasti restaurování nábytku a poskytuje rovněž služby čalounictví.
Restaurování, rekonstrukce krovu střech historických budov
Firma ROGAT Uherské Hradiště má zkušenosti s restaurováním krovu střech u historických, památkových budov. Provedeme posouzení stavu krovů u rekonstrukce.
Restaurování starých oken, dveří a nábytku dodá vašemu domovu jedinečnou atmosféru
Vdechněte vašemu domovu jedinečnou atmosféru restaurováním starých oken, dveří či nábytku. ONJASI truhlářství ze Zábřehu vám s tím pomůže! Své restaurátorské práce poskytuje v Šumperku i Olomouci.
Restaurování starožitného nábytku Praha -  na požádání zpracujeme restaurátorskou zprávu
Restaurování starožitného nábytku a obnovu kulturních památek poskytuje společnost pan Miroslava Šacha.Veškeré nabízené práce jsou prováděny restaurátory s příslušnými licencemi Ministerstva kultury.
Restaurátoři dodají památkám lesk Praha -  komplexní příprava restaurátorských projektů
Krása českých památek bohužel časem uvadá. Proti toku času nezmůžeme nic, můžeme, avšak můžeme zašlým či zničeným kusům vrátit znovu původní lesk.
Proměňte starý nábytek v nový - profesionální renovace dodá nábytku novou krásu
Pokud máte doma starou truhlici, židle nebo jiný starý nábytek, pak jej vložte do rukou profesionálního restaurátora Marka Přikryla z Přerova blízko Olomouce, který vám nábytek zrenovuje a opraví.
Stavimal - rekonstrukce fasád památek, opravy památkově chráněných budov, Brno
Provádíme rekonstrukce fasád památek a opravy památkově chráněných budov. V oboru máme letité zkušenosti, proto dostáváme důvěru i v opravách takto citlivých staveb.
Opravy dřevěné konstrukce střechy, dřevostavby
Pokud potřebujete provést opravy dřevěné konstrukce střechy nebo rekonstrukce dřevostavby v regionu Uherské Hradiště, obraťte se na firmu ROGAT.
Pozlacování uměleckých předmětů a nábytku plátky zlata a stříbra
Zlacení uměleckých předmětů, nábytku, rámů či církevního mobiliáře plátkovými kovy, zlatem a stříbrem provádí pozlacovačka a restaurátorka Radka Zahradníková z Plzně.
Restaurátorský atelier Vladimír Páč
Oborem činnosti ateliéru je restaurování starožitného nábytku, hodinových skříní a pozlacování. Další činností je restaurování a konzervování schodišť, stropů, podlah, dřevěných obkladů stěn, dveří, oken a ostatních dřevěných prvků. Spolupracujeme s kvalitními odborníky i z jiných oborů týkajících se historického řemesla.
Konferenční retro stolky Praha – renovovaný nábytek z šedesátých let
Posaďte se k retro konferenčnímu stolku z pražské dílny ROMKEY v Praze a vychutnejte si kávu jako v 60. letech. Ozvláštněte svůj obývací pokoj stolkem, který vznikl v 60. letech a který naši odborníci opravili a zrekonstruovali do nové podoby. Máme připravené umakartové stolky se Zebra vzorem, skleněné i celodřevěné masivní konferenční ...
Retro lustry Praha – originální designová stropní svítidla do interiéru
Retro lustry jsou originálním designovým stropním svítidlem do interiéru. Objednejte si svůj kus u našich pražských restaurátorů. Ať už bude světlo čiré, mléčné nebo s kovovými prvky, vždy přitáhne oko každého návštěvníka v místnosti. Sbíráme stará poškozená stropní světla, renovujeme je a vracíme jim zpět jejich bývalou zašlou krásu a ...
Renovované retro stolní lampy ozvláštní místnost
Milujete retro osvětlení? Co takhle pořídit si retro stolní lampu? Pokud přesně něco takového hledáte, ale nevíte, kde narazit na kvalitní kousky, máme pro vás tip. Obraťte se na společnost Romkey Romany Šimkové, která se prodejem a renovací retro nábytku a svítidel zabývá. Právě retro lampy se řadí mezi oblíbený sortiment, který i v jejich ...
Restaurování a oprava zámeckých oken a dveří
Na restaurování a opravy zámeckých oken a dveří v Praze a po celé České republice je tady specialistou společnost Dalex trade s.r.o.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Rekonstrukce historických budov-krovu, věže kostela, hradu, zámku
Hledáte stavební firmu, která se specializuje na rekonstrukce, opravy historických budov? Obraťte se na společnost ROGAT s.r.o. Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Máme zkušenosti s rekonstrukcí krovu, věže hradu či zámku, zvonice u kostela, nebo jiných památkových budov. Přestavby krovů i jiných částí budovy provádíme s ohledem na stáří a ...
Restaurování a opravy věžních hodin Praha
Společnost L.Hainz spol.s r.o. nabízí restaurace a opravy věžních hodin. Společnost byla založena v roce 1836 Ludvíkem Hainzem. Naše společnost v roce 2005 provedla generální opravu Staroměstského orloje. Restaurátorká práce představuje opravy starých věžních strojů. Věžní stroje patří většinou ke kulturnímu dědictví národa a jsou ...
Obnova kulturních památek restaurování nábytku Praha východ
Naše společnost nabízí obnovu kulturních památek a restaurování nábytku. Opravy památek: - sakrální předměty, - oltáře, mobiliáře - kostelní, chórové lavice, řezby Nábytek: - starožitný, historický, umělecký, lidový, malovaný, čalouněný - obrazy, rámy, umělecké plastiky a sochy - stavební historické prvky ze dřeva: - dveře, vrata, ...
Restaurátorské práce, renovace, restaurování památek.
Nabízíme restaurátorské práce, restaurování památek. Restaurátorské práce, restaurování, renovace, rekonstrukce, historický průzkum, restaurátorský průzkum, opravy památek: - sakrální předměty, oltáře, mobiliáře - kostelní, chórové lavice, řezby - nábytek: - starožitný, historický, umělecký, lidový, malovaný, čalouněný - obrazy, rámy, ...
Pomníky
Vyrábíme žulové pomníky, renovujeme staré terasové pomníky, sekání, zlacení a stříbření písma. Restaurátorské práce.
Restaurátorské práce, restaurátorské průzkumy, řezbářské práce Praha východ
Restaurátorská dílna nabízí restaurátorské a řezbářské práce,restaurátorské průzkumy. Služby: - truhlářské práce - řezbářské práce - podlahářské práce -kovářské práce - kamenické práce - štukatérské práce - pozlacovačské práce. Další služby: restaurátorské práce renovace, rekonstrukce, historický průzkum, restaurátorský ...
Kovářství, pasířství, restaurování zámečnických výrobků Opava
Nabízíme: - umělecko-řemeslné zpracování kovů - umělecké zámečnictví - kovářství, umělecko-kovářská výroba - zakázková výroba doplňků do interiérů i exteriérů - pasířství - tepání, cizelování, taušírování - restaurování, opravy a výrobu zámečnických výrobků - zpracování tenkých plechů z oceli, nerezi, mosazi, mědi a hliníku.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Kamenictví Opočno Dobruška Jaroměř Nové Město Rychnov Vamberk Žamberk
Firma Martin Holanec PM kámen Vám zajistí veškeré kamenosochařské práce z přírodního i umělého kamene a kompletní dodávky krbů v interiéru i exteriéru. Naše práce: - kamenosochařské práce - ručně sekané nápisy - náhrobky, hrobky, hroby - rekonstrukce a restaurování kamenných částí a celků - renovace-broušení a leštění kamenných ...
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Vestavěné skříně kuchyně na míru Hradec Pardubice Holice Hořice Jičín
Truhlářství Pacholátko je zakázkovým truhlářstvím. Zajistíme Vám výrobu, dodávku i montáž nábytku. - vestavěné skříně na míru - kuchyně a kuchyňské linky na míru - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek Restaurování starého nábytku. Královéhradecký kraj. Pardubický kraj.
Restaurátorské práce, renovace památek Pelhřimov
Renovujeme historické objekty, památky. Renovační práce soch, zdiva, grafitů, fasád. Naše metoda je velice šetrná pro velmi široký okruh povrchů. Čistíme kámen, beton, sklo, dřevo, kov, cihly.
Výroba, renovace, pokládka podlahy ze širokých prken.
Restaurátoři, restaurátorský ateliér, nabídka. Výroba, pokládka, montáž české podlahy ze širokých prken: - široká prkna, selská prkna výroba a montáž prkenných podlah z prken širokých 25-50 cm a dlouhých 5-9 m. Prkenné podlahy s doživotní zárukou. Restaurování památkových dveří a jejich protipožární úprava včetně ...