Krejčovství patří k oblíbené oblasti pro šití a opravy nejen oděvů na míru. Práce s textiliemi vyžaduje zručnost a také kvalitní příslušenství potřebné pro vykonávání této činnosti. Kromě služeb krejčovských dílen si můžete vybírat i ze širokého sortimentu krejčovských potřeb, jako jsou šicí stroje, metry, nůžky, šitíčka a další příslušenství.

Výroba dámských oděvů na zakázku Poděbrady
Společnost VaJ, s.r.o. nabízí výrobu dámských oděvů na zakázku. - šaty - halenky - kalhoty - saka - pláště - bundy. Další služby: - opravy oděvů - úpravy oděvů - ušítí Vámi vybraného modelu. Více info zde:
Výroba dámské pánské obleky na zakázku Poděbrady
Nabízím šití dámských a pánských obleků na zakázku. Naleznete u nás velký výběr látek, materiálů a střihů. Šijeme pro Vás: - saka - kalhoty - kabáty - halenky - sukně - fraky - šaty. Více info zde:
Šití kabátů na zakázku Praha
Společnost Jana Minaříková, spol. s r.o.nabízí šití kabátů na zakázku. Můžete si vybrat z široké palety materiálů, na jejichž kvalitu klademe velký důraz. Osobně se věnuji každé zakázce, včetně ručního zpracování detailů. Výroba zakázky vyžaduje 4 až 5 návštěv. Během samotné výroby jsou zapotřebí dvě až tři zkoušky. Při poslední ...
Opravy a úpravy oděvů v Praze
Krejčovské opravy a úpravy oděvů v centru Prahy. Rychle, kvalitně, profesionálně. Kromě standardních oprav upravujeme večerní šaty, svatební šaty pánské obleky z luxusních materiálů, smokingy.
Dárky pro děti, vánoce, bytový textil Chomutov.
NABÍZÍME: -šití na zakázku (sedací, válecí vaky, kapsáře za postel, stůl...,zavinovačky, nebesa, povlečení, mantinely do postýlky, závěsy, ubrudy, polštáře, sedáky, .... ušijeme vše na co si vzpomenete) -prodej metráže a bytového textilu -prodej dortů z ručníků ( lze i objednat, záleží jen na Vás v jaké kombinaci barev , rozměrů Váš dort ...
Zakázkové krejčovství a alternativní medicína
ŠITÍ ODĚVŮ NA VŠECHNY POSTAVY DOKONALE PASUJÍCÍ,OPRAVY VŠEHO DRUHU -I NA POČKÁNÍ-BEZ PŘIRÁŽKY,,ZDE NEJNIŽŠÍ CENY V CELÉM OKOLÍ PRODEJ PŘÍRODNÍCH PRODUKTŮ,MASTĚ NA LUPÉNKU EXEM,BOLESTI A JINÉ,AFRODISIKÁLNÍ MAST VELICE SPOLEHLIVĚ FUNGUJE,LÉČIVÝ LIKÉR MAMAJUANA,NA VŠECHNY NEMOCÍ -VYLÉČÍ - ZASTVÍ I RAKOVINOVÉ ...
Výroba, šití plachty, kryty, obaly na zahradní nábytek Ostrava
KARPJAK Ostrava se specializuje na výrobu a šití: - obaly, kryty na zahradní nábytek - foliové nebo textilní plachty, které jsou odolné proti vodě - nehořlavé plachty pro svářeče - plachty odolné vysokým teplotám - plachty do zádveří.
KARPJAK
Šití oděvů na zakázku krejčovství Liberec výklad karet astrologie
Zakázkové krejčovství. Šití dámských a pánských oděvů na zakázku. Úpravy a opravy oděvů. Krejčovský salon s dlouholetou tradicí a zkušenostmi. Zaručen osobní přístup a kvalita odvedené práce. V rámci našich služeb Vám můžeme poskytnout také psychologické poradenství v oblastech esoteriky, astrologie, numerologie a výkladu karet.
Praha úpravy modelů zdarma
Butik Grandine provádí úpravy modelů zdarma. Vzhledem k tomu, že vyrábíme vždy jen jeden model, jsou někdy nezbytné úpravy, aby model dokonale seděl. Více info viz odkaz níže:
Praha úpravy modelů pro plnoštíhlé
Náš butik Grandine nabízí i úpravy modelů. Vzhledem k tomu, že vyrábíme vždy jen jeden model, jsou někdy nezbytné úpravy, aby oblečení dokonale sedělo a měli jste dobrý pocit. Veškeré úpravy a poradenství je zcela zdarma. Více info naleznete viz odkaz níže:
Krejčovství, zakázkové šití, šaty svatební, pro mažoretky Opava
Nabízíme služby krejčovské - oděvy na míru: - zakázkové šití pánského a dámského oblečení - pánské obleky, saka, kabáty - dámské kostýmy, sukně, haleny, kalhoty, kabáty - šaty - svatební, společenské, vycházkové - šaty, kostýmy, dresy pro mažoretky - taneční oblečení, dresy, trikoty pro tanečníky - kostýmy na travesti show. Provádíme ...
Svatební šaty
Vinata Group nabizí Zakázkové šití oděvů na míru: Dámské: Svatební šaty, společenské, plesové, taneční, koktejlové šaty, divadelní kostýmy... Pánské: kalhoty, saka, pláště,fraky... Pokud již šaty máte, které Vám ne sedí a potřebuje nejake úpravy ( vypasovat, zkrátit, ozdobit apod ..), jsme schopni provést tyto změny.
Opravy oděvů, strojové vyšívání Plzeň.
Opravy, výměny zipů, zkracování, zcelování trhlin, čištění, barvení kožených oděvů. Strojové vyšívání, monogramy, loga, kapesníčky do tanečních.
Volná kapacita šicí dílny oděvů Kutná Hora,Kolín,Čáslav.
Šicí dílna s volnou kapacitou pro menší i větší zakázky z pletenin,tkanin.Šití oděvů dětských,dámských,pánských.
Praha obleky na míru
Společnost ANTONIO VERAGO s.r.o. představuje obleky na míru. Obleky a košile na míru jsou navrhovány a šity v Itálii. Zákazníci si mohou vybrat ze široké škály nejkvalitnějších látek světoznámých italských značek: - Ermenegildo Zegna - Ariston - Loro Piana - Drapers. Poradíme s výběrem materiálu. Společně zvolíme střih a detaily. ...
Metrový textil, oděvní doplňky, opravy oděvů Prostějov
Nabízíme: - metrový textil - oděvní doplňky - konfekce - pánské košile Firends&Rebels. Zakázkové šití: - oděvy a opravy oděvů.
Pánská konfekce
Nabízíme: - výroba, šití: - pánská konfekce: - saka, vesty, pánské obleky.
Krejčovství, šití na zakázku, Ludgeřovice, Hlučínsko
Potřebujete ušít šaty na míru? Přijďte k nám! Nabízím šití na zakázku.
Zakázkové krejčovství, ručně šité obleky na míru Zlín
Pánské zakázkové krejčovství a oděvní ateliér nabízí zakázkové šití pánských oděvů a obleků na míru: - ručně šité odleky na míru - společenské obleky, fraky, smokingy - košile na zakázku - pláště, saka, kalhoty - doplňky a obuv - malosériové zakázky - firemní a profesní oděvy - vysokoškolské taláry - odborné konzultace, tvorba ...
Plavky, výroba, šití, prodej plavek, Frýdek-Místek
Po celý rok výběr plavek! Potřebujete plavky přímo na míru, přijďte k nám! Naše firma nabízí: - šití, výroba, prodej plavek.
Pánská konfekce
Šijeme pánskou konfekci: - saka, vesty, pánské obleky.