Krejčovství patří k oblíbené oblasti pro šití a opravy nejen oděvů na míru. Práce s textiliemi vyžaduje zručnost a také kvalitní příslušenství potřebné pro vykonávání této činnosti. Kromě služeb krejčovských dílen si můžete vybírat i ze širokého sortimentu krejčovských potřeb, jako jsou šicí stroje, metry, nůžky, šitíčka a další příslušenství.

Pánské obleky na míru - originální saka, vesty i uniformy
Firma LIPTEX TRADING s.r.o. vyrábí pánskou konfekci v Bruntálu a okolí a šije zejména firemní uniformy, saka, vesty, pánské obleky, firemní uniformy a kalhoty všech konfekčních velikostí.
Obleky na míru, šití pánské konfekce dle Vaších potřeb
LIPTEX TRADING s.r.o. je výrobcem pánské konfekce, ušije Vám kvalitní obleky na míru. Vše realizujeme dle požadavků zákazníka. Obsloužíme také zákazníky z Ostravy a okolí.
Šicí dílna, zhotovení oděvů na míru pro dámy, pány i děti
Šití oděvů pro ženy, může i děti na míru, zhotovení oblečení a bytových doplňků s individuálním přístupem v krejčovství Marija Šmaková, Rokycany.
Zakázkové strojové vyšívání na trička a mikiny
Zakázkové strojové vyšívání na trička a mikiny podle Vašich představ a přání provádí v okolí Vysočiny společnost Aleš Chalupa z Třebíče.
Výšivky na kšiltovky a čepice – zakázkové strojní vyšívání
Strojním vyšíváním se na Vysočině zabývá společnost Strojové vyšívání Aleš Chalupa, která rychle, kvalitně a za skvělé ceny zhotoví výšivky na nejrůznější druhy textilií, včetně kšiltovek a čepic.
Výrobní oděvní družstvo Klatovy
Šití pracovních oděvů, pyžam, šatů, halen, zástěr, ale také potahů na matrace nebo ortéz pro tuzemský i zahraniční trh je náplní práce výrobního oděvního družstva VKUS Klatovy.
Šití ve mzdě
VKUS, výrobní oděvní družstvo Klatovy nabízí svévolné kapacity šití ve mzdě k pro vlastní podnikání tuzemských i zahraničních klientů.
Vyšívání log pro sportovní rybáře – zakázková výroba různých motivů
Firma Strojové vyšívání Aleš Chalupa se mimo jiné věnuje vyšíváním na různé druhy textilií a zhotoví Vám loga pro sportovní rybáře na různé předměty dle Vašich představ a požadavku.
Plisování Praha, skládání látky pomocí tepelné úpravy šíře skladu 1,5cm - délka až 118cm
Látky kostýmů a sukní skládáme do plisé pomocí tepelné úpravy v naší pražské šicí dílně. Vytváříme tři druhy plisé. Rovné s protisklady děláme od 3 do 7 cm v různých délkách naplisovaného materiálu.
Krejčovství - zakázkové šití, opravy oděvů
Krejčovství Hulín Hana Kvapilíková přijímá objednávky na zakázkové šití i opravy oděvů. Klientelu máme v regionu Kroměříž, Zlín.
Módní stylistka - osobní styl v odívání, proměna šatníku
Pro ty, kdo stále hledají osobní styl v odívání, je tu módní stylistka Hana Oliverius. Působí v regionu Karlovy Vary, Plzeň, Praha. S osobní stylistkou je proměna šatníku snadná, nechejte si poradit.
Obleky na míru z kvalitních materiálů
Naše firma LIPTEX TRADING s.r.o šije pánské obleky a obleky na míru z velmi kvalitních materiálů. Klademe důraz na vysoký komfort a precizní zpracování.
Nabídka práce - hledáme na trvalý pracovní poměr šičku, střihačku do naší dílny
Rodinná firma R styl se sídlem ve Valašském Meziříčí se zaměřuje na textilní výrobu a do svého kolektivu hledá novou pracovní sílu na pozici šička, střihačka.
České, moravské lidové kroje Uherské Hradiště-půjčovna, výroba krojů
Obecně prospěšná společnost Lidové tradice a řemesla Uherský Ostroh je výrobce lidových krojů a krojových součástí. Výroba krojů je zaměřena především na moravské, české lidové kroje. Fungujeme i jako půjčovna, pokud tedy potřebujete zapůjčit kroj, najdete nás nedalo Uherského Hradiště v obci Uherský Ostroh, ul.Zámecká 196. - tel.: ...
Pánské zakázkové krejčovství Praha 6 - obleky na míru, oděvy pro reprezentaci
Zakázkové krejčovství pro pány naleznete na Praze 6. Salon pana Hartla Vám pomůže s oblekem na míru nebo oblečením pro reprezentační účely. Více jak 30-ti letá praxe v oboru.
Prodej, šití na míru svatební, společenské šaty Valašské Meziříčí
Chcete mít originální šaty, které Vám padnou jako ulité? Nechte si je ušít na míru ve svatebním studiu Veri ve Valašském Meziříčí. Svatební a společenské šaty Veri - Robert Černoch nabízí šití plesových, společenských a svatebních šatů na míru dle Vašeho přání. Služby svatebního studia: - zapůjčení, prodej plesových, společenských a ...
Volné kapacity
Nabízíme kapacitu prošívání textilií (např. na výrobu matrací)až do šíře 2,4m. Náplň - rouno- vyrábíme sami Dále výrobu prošívaných přikrývek a polštářů Zpracování textilních vlákenných syntet.(PES, PAD, POP)odpadů -sekání garnetování
Zakázkové krejčovství Valašské Meziříčí – šití na zakázku, módní butik
Fashion studio FLO REISER se zaměřuje na zakázkové krejčovství a nyní vás zve do nově otevřené prodejny s módní konfekcí za zavádějící ceny. V našem butiku si vyberete módní kousky jako jsou například bundy, kabáty, saka, halenky, sukně a kožené doplňky. Věnujeme se také módnímu poradenství a šití na zakázku dle vašich představ. Udělejte ...
KOŽEŠNICTVÍ
ŠITÍ KOŽEŠINOVÝCH VÝROBKU,ČEPICE,LÍMCE,LEMY NA KAPUCE,VESTY,KOŽICHY,PŘEHOZY NA POSTELE A SEDAČKY.KLÍČENKY atd,
Zakázkové šití na míru opravy a úpravy oděvů Praha
Společnost MEDULKA s.r.o. nabízí zakázkové šití na míru, opravy a úpravy oděvů v Praze. Zakázkové šití: šijeme pro dámy, pány děti, ale i pro Vaše domácí mazlíčky. Vše dle Vašich představ, třeba i dle vlastního návrhu. Snažíme se zákazníkovy vyhovět a poradit s modelem. Dále zajistíme opravu a úpravu oděvů. - zašíváme oděvy - přešíváme ...
Střední odborná škola Třeboň.
Střední škola nabízí studium ve tří i čtyřletých oborech služeb, technických, uměleckých, ekonomických. Studenti technických oborů mají možnost získat zdarma řidičské a svářečské oprávění. Služby: -příprava osobních automobilů na STK -opravy zemědělské techniky -zámečnické práce -svařování ocelí a hliníku -ubytování o ...
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Nabídka volných kapacit šití
Firma Vývoj, oděvní družstvo v Třešti, nabízí volné kapacity šití, obleků, sak, pláštů, včetně speciálních oděvů s technologií svařovaných švů. Nabízíme tvorbu střihové dokumentace včetně šití vzorků a malých sérií.
Šití - Kutná Hora, Středočeský kraj
Nabízím kapacitu na šití menších sérií dámských a dětských oděvů,doplňků, polštářů apod. Dlouhodobá spolupráce možná.
Stylistka,vizážistka,oděvní výtvarnice-Střední čechy
NABÍZÍM SLUŽBY STYLISTKY,VIZÁŽISTKY,ODĚVNÍ VÝTVARNICE,ZAKÁZKOVÉ ODĚVNÍ ČINNOSTI:zakázkové krejčovství,líčení a styling pro různé události,změna šatníku,nákupy se stylistou,proměny.
Praha zakázková výroba taneční šaty
Společnost HELLER s.r.o. nabízí zakázkovou výrobu tanečních šatů. V šatech od nás budete originální. Vyrábíme vždy jen jeden kus. Naši návrháři se Vám budou plně věnovat, šaty ušijeme dle Vašich představ. Na veškeré výrobky používáme kvalitní materiály a moderní technologie. Zhotovíme šaty pro všechny věkové i výkonnostní ...
HELLER DANCE Taneční obuv Praha