Miroslav Slabihoudek

Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Stavební práce - realizace stropů pomocí kvalitních monolitických konstrukcí
Společnost Zednictví Jiří Pokorný provádí veškeré stavební práce a zhotovuje vysoce odolné monolitické železobetonové stropní konstrukce nedaleko Miroslavi a Moravského Krumlova.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Kompletní instalatérské, elektrikářské práce  - instalace vodovodu, kanalizace, topení, plynovodu, osvětlení, zabezpečení
Firma RekoArt v regionu Uherské Hradiště provádí rekonstukce bytů a mimo to i elektrikářské, instalatérské práce - tedy instalace vodovodu, kanalizace, topení, plynovodu i osvětlení nebo zabezpečení.
Petr Maňásek - RekoArt Rekonstrukce bytů Uherské Hradiště, Zlín
Kvalitní a přesné řezání betonu lanem odbornou firmou
Firma BBG-BENDA s.r.o. z Brna se specializuje na řezání a vrtání stavebních konstrukcí pomocí diamantových nástrojů. Řezání lanem provádí nejen ve velkých městech v Brně, Olomouci a Ostravě.
BBG-BENDA, s.r.o.
Provozujeme rychlou a spolehlivou zámečnickou pohotovost, otevírání dveří a automobilů
Zámečnickou pohotovost v Olomouci provozuje Fab-service Milan Kocián. Potřebujete – li pomoci s otevřením dveří bytů, domů či automobilů, kontaktujte právě je a do pár minut máte po starostech!
Milan Kocián Kocián - fab - service
Omílání ostrých hran plechů, profilů omílacím žlabem
Omílání ostrých hran plechů a profilů, které zajišťuje bezpečnost a kvalitu výrobků, provádí pomocí omílacího žlabu v okolí Blanska firma JMKovo-BK s.r.o.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Žulové pomníky pro zvířata - náhrobek pro psa, kočku s fotkou
Kamenictví Trčka s.r.o. Zlín vytvoří žulové náhrobky pro vašeho psa nebo kočku, abyste si zachovali na ně památku. Pomníky pro zvířata vyrábíme ze žuly v mnoha odstínech.
Kamenictví Trčka s.r.o. Urnové hroby, jednohroby, dvojhroby Zlín
Zemní práce  - terénní úpravy, skrývky, práce s UNC
Veškeré zemní práce svěřte do rukou firmy Kobliha Stavitelství z Hrušovan nad Jevišovkou. Provádíme terénní úpravy, skrývky a další práce s multifunkčním strojem UNC.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Moření a pasivace nerezových výrobků různých tvarů a rozměrů
Firma ELLIT PLUS provádí povrchové úpravy kovů - moření a pasivaci výrobků z nerezivějících ocelí různých tvarů a rozměrů nejen po celé České republice a na Slovensku, ale také v zahraničí.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Čištění kanalizace Semily - Komplexní služby v oblasti odpadového hospodářství
Naše firma provádí čištění kanalizace, nebo odstraňování havárií na kanalizaci vysokotlakým čistícím zařízením ECOVAC 200 - Green Waste Services, s.r.o. Rovensko pod Troskami
Green Waste Services, s.r.o. Odpadové hospodářství
Montáž a demontáž sloupů VN a NN, antén, vysílačů, trafostanic i ukládání bazénů – kompletní profesionální služby
Na montáž a demontáž sloupů VN a NN, antén, vysílačů, trafostanic i ukládání bazénů se v oblastech Olomouce, Prostějova a okolí zaměřují profesionálové ze společnosti REKOS Olomouc spol. s.r.o.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
CNC řezání vodním paprskem - zpracování jednoduchých i složitých materiálů
CNC zpracováním jednoduchých i složitých materiálů se zabývá firma R+W Ferra s.r.o. z Brna. Na Vysočině provádíme metodu řezání vodním paprskem pro plast, sklo, kov, mramor a jiné suroviny.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Rekonstrukce budov a pasport stavby - chybějící plány, výkresová dokumentace
Geodetické práce pro rekonstrukce budov a pasport stavby provádí společnost ADITIS s.r.o. z Brna. V případě zájmu zpracujeme kompletní výkresovou dokumentaci nebo konkrétní chybějící plány.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Zátěžové podlahy, panely, které chrání trávník na stadionu při koncertu, výstavě.
Zátěžové podlaha, které jsou vhodné jako dočasné mobilní pokrytí ploch, které musí být zpevněny, ochráněny. Tyto panely prodává firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Elektroinstalace a elektromontáže na míru - bezproblémové využívání elektrické energie
Pro bezproblémové využívání elektrické energie oslovte firmu ELMONT GROUP, a.s. v Brně, která provádí elektroinstalace a elektromontáže na míru pro stavby i průmyslové objekty.
ELMONT GROUP, a.s.
Moderní i rustikální kuchyně – výroba originálních kuchyňských linek a sestav
Na výrobu a montáž originálních kuchyňských linek a sestav a zpracování moderních i rustikálních kuchyní podle představ svých zákazníků se zaměřuje Truhlářství Jiří Kafka z Třebíče.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Dodávka vzduchotechniky, klimatizace a chlazení do administrativních budov, nemocnic, hal a skladů
Společnost RX servis s.r.o. z Brna dodává vzduchotechniku, klimatizaci, chlazení, vytápění a MaR do administrativních budov, nemocnic, výrobních hal a skladů. Firma působí také v Ostravě a Zlíně.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno
Výroba postelí včetně roštů a matrací a dřevěných schodišť – práce prováděná odborníky
Výrobu a prodej postelí z masivu s rošty a matracemi a dřevěné schodiště na míru zajišťují specialisté společnosti TOM stolařství ze Zlína dodávající své produkty do Kroměříže a dalších měst.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Výroba, dodávka a montáž odolných průmyslových podlah
Kompletní dodávku různých typů průmyslových podlah odolných vůči extrémnímu namáhání a chemickým látkám včetně montáže zajišťuje firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o. z Olomouce.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Plechová střešní krytina je levnější - vhodná pro starší domy
Firma TOM střechy Dolní Němčí se zaměřuje na opravy a rekonstrukce střech v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj. Pro starší domy je vhodná lehčí plechová střešní krytina, která je i levnější.
TOM střechy Tomáš Zimčík
Spolehněte se na kvalitní instalatérské práce v Ostravě a okolí
Instalatérská firma Instopservis nabízí služby jako jsou rozvody vody, výměna baterie, umývadla, vany v Ostravě Staré Bělé a Výškovicích. Spolehněte se na rodinnou firmu s dlouhodobými zkušenostmi.
INSTOP servis CZ s.r.o. Tepelná čerpadla Ostrava
Soustružení a třískové obrábění řeznými nástroji – výrobky na zakázku v požadovaných tvarech a velikostech
Na soustružení a třískové obrábění řeznými nástroji a realizaci výrobků v požadovaných tvarech a velikostech se zaměřuje Zámečnictví Jaroslav Borůvka působící v Třebíči a na Vysočině.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Stavební základy, terénní úpravy, kopání bazénů – profesionální zemní a výkopové práce
Na realizaci stavebních základů, terénních úprav, kopání bazénů a na další zemní, výkopové a bourací práce se zaměřují profesionálové ze společnosti P.J. - MONT, spol. s r.o. působící na Vysočině.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Strojírenské prototypy a formy, kusová malosériová výroba - CNC nástrojářské práce
CNC nástrojářské práce zajišťuje Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Specializujeme se na kusovou, malosériovou výrobu strojírenských prototypů a forem pro upínače, zápustky, válcovací trny a jiné přípravky.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
CNC řezání vodním paprskem - přesné dělení nejrůznějších materiálů na míru
Společnost ISOTRA a.s. - nástrojárna z Opavy se také zabývá CNC řezáním vodním paprskem na míru. Jsme schopni přesně řezat a dělit nejrůznější materiály dle Vaších potřeb.
ISOTRA a.s. Nástrojárna Opava
Výroba kamenných pracovních, kuchyňských a barových desek – kompletní kamenické práce
Na výrobu kamenných pracovních, kuchyňských a barových desek včetně parapetů a krbových říms se zaměřují odborníci ze společnosti Kamenosochařství Boček a syn z Moravských Budějovic.
Kamenosochařství Boček a syn Kamenosochařské práce Moravské Budějovic