Miroslav Slabihoudek

Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Příprava výpalků na plynových a plazmových pálicích pracovištích
Firma Zekof, s.r.o. se specializuje na přípravu výpalků o síle 1-200 mm pro celou Českou i Slovenskou republiku a také pro zahraničí.
Zekof, s.r.o.
Ústřední a podlahové vytápění – návrh, výpočet, dodávka a montáž od profesionálů
Na návrh, výpočet, dodávku a montáž ústředního a podlahového vytápění a na pomoc s výběrem té nejvhodnější varianty se zaměřuje firma Petr Strnad působící v okolí Třebíče a Náměště nad Oslavou.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Průmyslové podlahy – komplexní služby od realizací, rekonstrukcí až po opravy prováděné specialisty
Na komplexní služby zahrnující realizaci, rekonstrukce a opravy průmyslových podlah, které jsou vystaveny velkému zatížení, se v okolí Znojma a Třebíče zaměřuje společnost ATLANTA, a.s.
ATLANTA, a.s.
Zápustková kovárna - moderní kovací lisovna a specializované zařízení pro kvalitní a přesné výkovky
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. se sídlem v Teplicích nad Metují je vaším klíčem k špičkovým zakázkovým zápustkovým výkovkům!
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. Zápustkové výkovky Teplice nad Metují
Podlahy pro výrobní haly, podlahy pro těžké provozy, podlahy pro sklady
Podlahy pro výrobní haly musí být chemicky odolné a nenasákavé. Podlahy pro těžké provozy odolné proti zatížení.Proto je tu firma PODLAHY Liška, s.r.o., Brno.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Ploché, pultové, sedlové střešní opláštění montovaných hal
Střešní opláštění montovaných ocelových hal provádí firma Opravny Telč, a.s. Montujeme ploché, pultové nebo sedlové střešní opláštění včetně okapových systémů a dalších doplňků.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Dodávky a opravy sportovních, parketových či palubových podlah pro školy, tělocvičny a sály
Kompletní dodávku sportovních, parketových či palubových podlah zajišťuje firma LASPO podlahářství, s.r.o. nejen v Brně město a venkov. Provádíme nejen dodávku a pokládku, ale také opravy podlah.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Domy, byty, apartmány, penziony, restaurace i pizzerie – kompletní interiéry na klíč
Na kompletní realizaci interiérů na klíč u domů, bytů, penzionů, apartmánů, restaurací i pizzerií přesně podle představ zákazníků se zaměřuje společnost TOM stolařství působící v okolí Zlína a Brna.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Ošetření a kompletní renovace zdiva tryskáním včetně  impregnace penetračním nátěrem
Renovací zdiva metodou tryskání včetně ošetření a nanesení penetračního nátěru v interiéru i exteriéru zajistí firma Vladimír Veselý - Tryskání a pískování.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Pomníky a hroby z přírodního kamene vám vyrobí kamenictví s dlouholetou tradicí v Prostějově
Kamenné pomníky a hroby z přírodního kamene jsou věčnou a důstojnou památkou na zesnulé. Kamenictví s dlouholetou tradicí Karel Otruba u Prostějova vám zhotoví pomníky dle vašeho přání.
Kamenictví Karel Otruba
Výroba bytových a interiérových doplňků z přírodního i umělého kamene
Zabýváme se výrobou a zpracováním bytových doplňků z přírodního i umělého kamene. Nabízíme komplexní a originální provedení zakázky dle Vašeho přání díky široké škále žul a mramorů z celého světa.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Velkoobjemová výroba plastových výlisků – sériově vyráběné díly od 1 gramu až po 2 kilogramy
Na velkoobjemovou výrobu plastových výlisků různých tvarů a sériově vyráběných dílů s hmotností od 1 gramu až po 2 kilogramy formou vstřikování se zaměřuje společnost RS Plast Strachoň, s.r.o.
RS Plast Strachoň, s.r.o.
Měření a regulace, elektromontáže a opravy v chemických provozech - ELMEP s.r.o.
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou se specializuje na měření a regulace v náročném prostředí chemických provozů s možností nebezpeční výbuchu.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Zámečnická výroba a práce - ocelové konstrukce, mříže a vrata od Stavoklíma Liberec s.r.o.
Společnost Stavoklíma Liberec s.r.o. z Liberce pro Vás zrealizuje zámečnickou výrobu a práce od realizace ocelových konstrukcí po ochranné zábradlí nebo vrata.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Konstrukce forem pro výrobu plastových dílců - vstřikovací a vyfukovací
Kompletní proces zpracování forem pro výrobu plastových dílců zajišťuje Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Zabýváme se konstrukcí vstřikovacích a vyfukovacích forem podle dodaného výkresu i 3D modelu.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Jeřábnické práce - firma s dlouholetou zkušeností a dokonalou vybaveností pro manipulaci s těžkými břemeny
Společnost Černohorský s.r.o. provádí kompletní jeřábnické práce. Jsme firma s dlouholetou zkušeností a dokonalou vybaveností pro manipulaci s těžkými břemeny.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Zateplování fasád rodinných a bytových domů – profesionální činnost včetně zajištění výměny oken
Na zateplování fasád nejen rodinných a bytových domů a zakázky jakéhokoliv rozsahu včetně zajištění výměny oken se v okolí Olomouce a Přerova zaměřují odborníci ze společnosti DITALEX s.r.o.
DITALEX s.r.o. Stavby domů a brusírna nástrojů Olomouc
Šikovný klempíř na oplechování střech, komínů, montáž okapů i střešních oken
Stavba nové střechy se bez klempířské práce neobejde. Šikovní klempíři z firmy Kroving Vám na Břeclavsku i v okolí Brna venkov zajistí oplechování střech, komínů i montáž okapů či střešních oken.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Velkoformátové obklady, dlažby v matu, lesku, v designu žula, mramor - pokládka velkoformátů
Firma TOPSTR - David Strnka je firmou ze Zlínska, specializovanou na pokládku velkoformátové dlažby, obkladů. V dnešní době máte široký výběr velkoformátů v matu i lesku i různé imitace mramoru, žuly.
David Strnka - TOPSTR Obkladačské práce, designové stěrky Zlín
Vodoinstalace, topenářské a plynařské práce pro byty, domy i firmy
Vodoinstalace, topenářské a plynařské práce pro Třebíč, Jihlavu nebo Velké Meziříčí zajistí firma K-TOP s.r.o. - kompletní řešení pro domy, byty i firmy.
K-TOP, s.r.o.
Stavebně geologický průzkum pro bezpečné a spolehlivé stavby - pečlivost v každém kroku!
Jsme odborníci na stavebně geologický průzkum, posouzení základové spáry a laboratorní analýzy pro bezpečné a kvalitní stavby.
NV Engineering s.r.o. Stavebně geologický průzkum Praha
Přesné a kubické rotační díly včetně dokončovacích prací
Přesné kubické a rotační díly dodává firma KOMA Vysoké Mýto s.r.o. Vyrábíme rotační a kubické díly na obráběcích strojích a váčkových automatech včetně dokončovacích prací.
KOMA Vysoké Mýto s.r.o. CNC výroba na obráběcích strojích
Lakýrnické práce kvalitní a ochranné nátěry kovových a dřevěných konstrukcí
S kvalitně provedenými nejen lakýrnickými pracemi vám hravě pomůže firma Malířské práce Bohumil Chleborád se sídlem v Neratovicích v okrese Mělník.
Malířské práce Bohumil Chleborád
Povrchová úprava kovů – práškové a mokré lakování, galvanické a žárové zinkování, balotina
Chraňte kovové výrobky a konstrukce před korozí nebo mechanickým poškození pomocí povrchové úpravy. Spolehlivým a profesionálním dodavatelem povrchové úpravy kovů je firma JMKovo-BK s.r.o. z Blanska.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Originální firemní oblečení s logem, výšivkou, malbou - šití oděvů pro řemeslníky, prodavače, pracovníky v gastro, administrativě
Eliška Potočná má vlastní kolekci udržitelného oblečení Foxeli collection a také šije na zakázku firemní, gastro oblečení. Oděvy jsou doplněny logem, výšivkou nebo malbou dle požadavku.
Eliška Potočná - Foxeli collection www.foxelicollection.cz