Miroslav Slabihoudek

Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Domy, byty, apartmány, penziony, restaurace i pizzerie – kompletní interiéry na klíč
Na kompletní realizaci interiérů na klíč u domů, bytů, penzionů, apartmánů, restaurací i pizzerií přesně podle představ zákazníků se zaměřuje společnost TOM stolařství působící v okolí Zlína a Brna.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Ošetření a kompletní renovace zdiva tryskáním včetně  impregnace penetračním nátěrem
Renovací zdiva metodou tryskání včetně ošetření a nanesení penetračního nátěru v interiéru i exteriéru zajistí firma Vladimír Veselý - Tryskání a pískování.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Pomníky a hroby z přírodního kamene vám vyrobí kamenictví s dlouholetou tradicí v Prostějově
Kamenné pomníky a hroby z přírodního kamene jsou věčnou a důstojnou památkou na zesnulé. Kamenictví s dlouholetou tradicí Karel Otruba u Prostějova vám zhotoví pomníky dle vašeho přání.
Kamenictví Karel Otruba
Výroba bytových a interiérových doplňků z přírodního i umělého kamene
Zabýváme se výrobou a zpracováním bytových doplňků z přírodního i umělého kamene. Nabízíme komplexní a originální provedení zakázky dle Vašeho přání díky široké škále žul a mramorů z celého světa.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Velkoobjemová výroba plastových výlisků – sériově vyráběné díly od 1 gramu až po 2 kilogramy
Na velkoobjemovou výrobu plastových výlisků různých tvarů a sériově vyráběných dílů s hmotností od 1 gramu až po 2 kilogramy formou vstřikování se zaměřuje společnost RS Plast Strachoň, s.r.o.
RS Plast Strachoň, s.r.o.
Měření a regulace, elektromontáže a opravy v chemických provozech - ELMEP s.r.o.
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou se specializuje na měření a regulace v náročném prostředí chemických provozů s možností nebezpeční výbuchu.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Zámečnická výroba a práce - ocelové konstrukce, mříže a vrata od Stavoklíma Liberec s.r.o.
Společnost Stavoklíma Liberec s.r.o. z Liberce pro Vás zrealizuje zámečnickou výrobu a práce od realizace ocelových konstrukcí po ochranné zábradlí nebo vrata.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Konstrukce forem pro výrobu plastových dílců - vstřikovací a vyfukovací
Kompletní proces zpracování forem pro výrobu plastových dílců zajišťuje Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Zabýváme se konstrukcí vstřikovacích a vyfukovacích forem podle dodaného výkresu i 3D modelu.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Jeřábnické práce - firma s dlouholetou zkušeností a dokonalou vybaveností pro manipulaci s těžkými břemeny
Společnost Černohorský s.r.o. provádí kompletní jeřábnické práce. Jsme firma s dlouholetou zkušeností a dokonalou vybaveností pro manipulaci s těžkými břemeny.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Zateplování fasád rodinných a bytových domů – profesionální činnost včetně zajištění výměny oken
Na zateplování fasád nejen rodinných a bytových domů a zakázky jakéhokoliv rozsahu včetně zajištění výměny oken se v okolí Olomouce a Přerova zaměřují odborníci ze společnosti DITALEX s.r.o.
DITALEX s.r.o. Stavby domů a brusírna nástrojů Olomouc
Šikovný klempíř na oplechování střech, komínů, montáž okapů i střešních oken
Stavba nové střechy se bez klempířské práce neobejde. Šikovní klempíři z firmy Kroving Vám na Břeclavsku i v okolí Brna venkov zajistí oplechování střech, komínů i montáž okapů či střešních oken.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Velkoformátové obklady, dlažby v matu, lesku, v designu žula, mramor - pokládka velkoformátů
Firma TOPSTR - David Strnka je firmou ze Zlínska, specializovanou na pokládku velkoformátové dlažby, obkladů. V dnešní době máte široký výběr velkoformátů v matu i lesku i různé imitace mramoru, žuly.
David Strnka - TOPSTR Obkladačské práce, designové stěrky Zlín
Vodoinstalace, topenářské a plynařské práce pro byty, domy i firmy
Vodoinstalace, topenářské a plynařské práce pro Třebíč, Jihlavu nebo Velké Meziříčí zajistí firma K-TOP s.r.o. - kompletní řešení pro domy, byty i firmy.
K-TOP, s.r.o.
Stavebně geologický průzkum pro bezpečné a spolehlivé stavby - pečlivost v každém kroku!
Jsme odborníci na stavebně geologický průzkum, posouzení základové spáry a laboratorní analýzy pro bezpečné a kvalitní stavby.
NV Engineering s.r.o. Stavebně geologický průzkum Praha
Přesné a kubické rotační díly včetně dokončovacích prací
Přesné kubické a rotační díly dodává firma KOMA Vysoké Mýto s.r.o. Vyrábíme rotační a kubické díly na obráběcích strojích a váčkových automatech včetně dokončovacích prací.
KOMA Vysoké Mýto s.r.o. CNC výroba na obráběcích strojích
Lakýrnické práce kvalitní a ochranné nátěry kovových a dřevěných konstrukcí
S kvalitně provedenými nejen lakýrnickými pracemi vám hravě pomůže firma Malířské práce Bohumil Chleborád se sídlem v Neratovicích v okrese Mělník.
Malířské práce Bohumil Chleborád
Povrchová úprava kovů – práškové a mokré lakování, galvanické a žárové zinkování, balotina
Chraňte kovové výrobky a konstrukce před korozí nebo mechanickým poškození pomocí povrchové úpravy. Spolehlivým a profesionálním dodavatelem povrchové úpravy kovů je firma JMKovo-BK s.r.o. z Blanska.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Originální firemní oblečení s logem, výšivkou, malbou - šití oděvů pro řemeslníky, prodavače, pracovníky v gastro, administrativě
Eliška Potočná má vlastní kolekci udržitelného oblečení Foxeli collection a také šije na zakázku firemní, gastro oblečení. Oděvy jsou doplněny logem, výšivkou nebo malbou dle požadavku.
Eliška Potočná - Foxeli collection www.foxelicollection.cz
Opravy, rekonstrukce plochých, šikmých střech, krovů
Rekonstrukce plochých, šikmých střech i krovů v lokalitě Zlínský kraj provádí firma TOM střechy z Dolního Němčí u Uherského Brodu. Cenové nabídky na opravy střech a krovů zpracujeme zdarma.
TOM střechy Tomáš Zimčík
Pokládka dlažby a úprava ploch Nový Bydžov – rychle a kvalitně provedená práce
Přemýšlíte o tom, jakou dlažbu si dát okolo svého domu? Co takhle tu, která je léta ověřená. Betonovou zámkovou dlažbu používá stále velké množství zákazníků a naše firma vám ji pomůže položit.
REKOM Nový Bydžov, a.s. Stavební činnost Hradec Králové
Rytí písma na pomník, náhrobek, urnu-vyrytí nápisu
Pohřební služba Pospa Uherský Brod nabízí vyrytí nápisu, rytí písma na pomník, náhrobek, urnu. Přijímáme zakázky v regionu Uherské Hradiště.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Zelená, vegetační střecha včetně hydroizolace vytváří příjemné prostředí a pomáhá k úspoře energie
Společnos EKOstřechy s.r.o. Zlín se zaměřuje na zelené, vegetační střechy včetně hydroizolace. Zakázky realizuje převážně v lokalitě Zlínský kraj.
EKOstřechy s.r.o. zelené střechy Zlín
Odstraňování poruch a havárií rozvodů – profesionálové v oblasti elektroinstalačních prací
Na odstraňování poruch a havárií rozvodů, kompletní elektroinstalační práce, instalace, revize a údržbu se zaměřují odborníci ze společnosti Elektro Mikeš, s.r.o. působící nejen v Jemnici a Dačicích.
Elektro Mikeš, s.r.o.
Výkopové a zemní práce s minibagrem - rychlé terénní úpravy
Firma Pavel Páleníček se specializací na studnařské práce provádí v regionu Kroměříž, Zlínský kraj i výkopové a zemní práce s minibagrem, s kterým jsou terénní úpravy rychlé.
Pavel Páleníček - Čištění studní
Výroba, prodej i kvalitní a rychlé broušení řetězů motorových pil
Pokud potřebujete nabrousit pilový řetěz, obraťte se na společnost H-Fuchs Servis, s.r.o. v Ostravě, která provádí broušení řetězů motorových pil kvalitně, rychle a věnuje se také prodeji.
H-Fuchs Servis, s.r.o.