Chcete si zpříjemnit volné chvíle a užít zábavu i kulturu? Využijte nabídky zábavných a kulturních zařízení, jako jsou kulturní domy, diskotéky a kluby, divadla, kina, galerie a muzea, knihovny a další. Díky možnosti pronájmu sálů a zajištění živé či reprodukované hudby včetně cateringu si můžete užít svatby, narozeninové oslavy, večírky, koncerty.

Divadlo Kejkle, zábava pro děti i dospělé, narozeninové oslavy s klaunem, malování na obličej
Odpoledne plné hudby, tance a balónků pro malé i velké Vám s úsměvem zorganizuje Petra Klímová - Divadlo kejkle. Prožijte nezapomenutelný den plný dětských úsměvů.
Firemní akce a večírky, Dětský den - zábavný program, pronájem autodráhy SCX  Brno
Firemní akce a večírky, Dětský den. Zábavný program to je pronájem autodráhy SCX Brno. Zajistíme pronájem autodráhy včetně autíček, digitálně vyhodnocované výsledkya kompletní obsluhu autodráhy.
Dětské zábavní centrum, herna v Prostějově s občerstvením
Dětské zábavní centrum Šmoulíkov s.r.o., které se nachází Prostějově nabízí atrakce pro starší i mladší děti, občerstvením či možnost uspořádání narozeninových oslav.
Zajištění akcí s historickým nádechem, šerm z období gotiky, fire-show, light-show
Ohňové vystoupení, na které budou všichni dlouho vzpomínat, Vám zajistí společenstvo ohně a meče NOVUS ORIGO Martin Bahounek z Polné. Ideální program pro malé i velké.
Restaurace U Letců Hradec Králové – zahradní country koncerty
S dlouholetou tradicí se zabýváme pořádáním kulturních akcí v našem zahradním areálu, ať již to jsou koncerty Folk & Country či Beatové hudby.
Zážitkové programy pro mateřské školky
Zábavné zážitkové programy vhodné pro děti z mateřských školek pořádá Ekotechnické centrum Alternátor v Třebíči. Speciální programy pro nejmenší plné zábavy a her.
Módní přehlídky pro obce, města - akce pro občany napříč generacemi
Butik Zlechov přichází s možností pro obce a města, domluvit si módní přehlídky. Akce pořádáme hlavně v regionu Zlínský kraj, využijte šanci uspořádat pro své občany něco mimořádného.
Pořádání kulturních akcí v Boskovicích, pronájem prostor pro akce
Pořádání kulturních a společenských akcí, koncertů, divadel a besed v Boskovicích, pronájem prostor pro akce realizuje Kulturní zařízení města Boskovice, příspěvková organizace.
Městské kulturní centrum Hořovice s bohatým kulturním programem ve Společenském domě
Navštivte jeden z koncertů, který pro Vás pořádá Městské kulturní centrum Hořovice v okresu Beroun. Perfektní atmosféra, kvalitní hudba a zvuk v podání nejlepších kapel, herců a jiných umělců.
Pořádání kulturních akcí, divadel, koncertů, tanečních kurzů, pronájem sálů pro firemní akce
Divadelní představení, přednášky, koncerty, hudební pořady a další akce Vám zprostředkuje Kulturní klub ŽEBRÁK, p.o. z okresu Beroun. Kvalitní dávka kultury na jednom místě.
Pro volné chvíle i vzdělávání Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové
Naše Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové vás všechny zve na přednášky, pozorování slunce, pozorování planet, pozorování večerní oblohy a další doprovodný programy.
Docela velké divadlo vystavuje v kapli Svatého Ducha v Mostě – kostýmy, masky, rekvizity
Volné sdružení skvělých herců vystupujících pod názvem Docela velké divadlo, o.p.s. vystavuje v kapli Svatého Ducha v Mostě kostýmy, rekvizity a masky ze svých představení.
Galaktická stezka s jedenácti nejznámějšími nebeskými objekty
Projděte si galaktickou stezku s jedenácti nejznámějšími nebeskými objekty v naší Mléčné dráze - Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové
Městské kulturní středisko Habartov, infocentrum, Muzeum bezpečnostních sborů
Knihovnu, infocentrum a muzeum s průvodcem a stálou expozicí doplněnou o zajímavé doprovodné programy můžete navštívit v Městském kulturním středisku Habartov, příspěvková organizace.
Maturitní plesy Plzeň
Pořádáte maturitní ples a hledáte vhodné místo pro jeho konání s velkým sálem, hudbou, osvětlením a dostatečnou kapacitou pro hosty? Ideálním místem je Hudební klub Horní Bříza u Plzně.
Vánoce Flora Olomouc - kouzelná vánoční atmosféra, výstava betlémů a tradiční vánoční trhy
Vánoce Flora Olomouc budou opravdu bohaté - čeká na vás kouzelná vánoční atmosféra, výstava betlémů, tradiční vánoční trhy a krásně ozdobený a nasvícený vánoční strom!
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Taneční kurzy Plzeň
Největší sál v okrese v Hudebním klubu Horní Bříza u Plzně nabízí ideální zázemí tanečního parketu, míst k sezení pro diváky a baru pro občerstvení k pořádání oblíbených tanečních kurzů.
Vánoce Flora Olomouc - živý betlém, prodej vánočních stromečků, ozdob
Přicházejí jedny z nejkrásnějších dnů v roce, a proto navštivte Výstaviště Flora Olomouc, a.s., kde na vás čekají tradiční vánoční trhy se zábavným doprovodným programem a živým betlémem.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Hudební klub Plzeň
Hudební klub Horní Bříza u Plzně nabízí své společenské prostory s největším tanečním sálem v okrese k pořádání diskoték, společenských událostí, bálů, koncertů, tanečních kurzů nebo akcí pro děti.
Kouzelné Vánoce na Floře v Olomouci - výstava betlémů, tradiční trhy a vánoční strom
Přijďte s námi oslavit jedny z nejkrásnějších dnů v roce - kouzelné Vánoce na Floře v Olomouci jsou opět tady. Čeká na vás krásná výstava betlémů a také krásný vánoční strom.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Zastoupení kapel, umělců v ČR - koncerty The Backwards, Kristína, Abba revival, Queen revival, Elvis Presley revival
Umělecká agentura September Zlín má výhradní zastoupení známých kapel, umělců. Zprostředkovává koncerty The Backwards, Kristína, Abba revival, Queen revival, Elvis Presley revival po celé ČR.
Koncert skupiny PROTEĎ v restauraci na Pyšelce - Čerčany 21.10.2017 19.00
V restauraci Pyšelka se uskuteční letošní jediný koncert moravské kapely Proteď v Čechách.
Dancing Heads – Tančící hlavičky, DIRAMI – Miroslav Rais
Dancing Heads – Tančící hlavičky, ojedinělou a originální zábavu na akcích Vám zajistí Umělecká agentura DIRAMI – Miroslav Rais, se sídlem v Rychnově u Jablonce nad Nisou.
DVD videodiskotéka DJ Mirka Raise, umělecký program, laser show
DVD videodiskotéka, projekce na plazmových a LED TV, pouštění videoklipů, prezentací, SMS brána, laser show, umělecký program poskytuje Umělecké agentury DIRAMI – Miroslav Rais.
KARAOKE Show & DVD Videodiskotéka DJ Mirka Raise, hudební program na akcích
KARAOKE Show & DVD Videodiskotéka, hudební program na akcích, projekce, ozvučení, světelné efekty Vám zajistí Umělecká agentura DIRAMI – Miroslav Rais.