Chcete si zpříjemnit volné chvíle a užít zábavu i kulturu? Využijte nabídky zábavných a kulturních zařízení, jako jsou kulturní domy, diskotéky a kluby, divadla, kina, galerie a muzea, knihovny a další. Díky možnosti pronájmu sálů a zajištění živé či reprodukované hudby včetně cateringu si můžete užít svatby, narozeninové oslavy, večírky, koncerty.

Jak funguje energie - výukový a zábavný program pro žáky mateřských a základních škol
Ekotechnické centrum Alternátor v Třebíči pořádá pro děti mateřských a základních škol výukový program Jak funguje energie. Věda a technika s projektem Alternátor je zábava.
Poučení a zábava v ekotechnickém centru pro rodiče s malými dětmi
Zábavu, tvůrčí činnost i ponaučení z oblasti přírodních věd a ekologie naleznou v ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči rodiče a jejich ratolesti.
Vyzkoušejte si naše polyfunční exponáty v rámci volného času či vzdělávání se
Jedinečným způsobem jak trávit volný čas nebo vzdělávat sebe i vaše blízké je návštěva ekotechnického centra Alternátor v Třebíči, kde si můžete vyzkoušet různé zajímavé polyfunkční exponáty.
Globální oteplování a změna klimatu - osvětový program pro žáky ZŠ a SŠ
Problematiku globálního oteplování a změny klimatu žákům přiblíží osvětový a vzdělávací program v Ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči.
Kulturní a informační centrum města Velešín, provoz kina a pořádání kulturních akcí
Kulturní a informační centrum města Velešín, provoz kina a pořádání kulturních akcí, dětská divadelní představení,
Automobilový a motocyklový okruh se spoustou zábavy a aktivit
Největší a nejmodernější závodní okruh, tréninkové centrum bezpečné jízdy, motoristické akce pro děti a mládež, motokáry a mnoho dalších to je Automotodrom Brno, a. s. – Masarykův okruh.
Automotodrom Brno, a.s.
Pozorování oblohy Hradec Králové – večerní pozorování dalekohledy
Přijďte si k nám do Hvězdárny a planetária v Hradci Králové prohlédnout nejen noční oblohu, ale i interaktivní expozice.
Kulturní akce na klíč - kompletní realizace městských akcí, festivalů včetně cateringu, zapůjčení techniky
Společnost Backstage Agency má bohaté zkušenosti s kompletní realizací městských akcí, festivalů - pořádáme kulturní akce na klíč, včetně zapůjčení techniky i cateringu. Působnost celá ČR i Slovensko.
Eventová agentura, pořádání firemních akcí, festivalů - zapůjčení mobilních barů, párty stanů pro firemní akce
Eventová agentura Backstage Agency Zlín má zkušenosti s pořádáním firemních akcí. Postaráme se o eventy od A do Z, nebo si u nás můžete sjednat zapůjčení mobilních barů, párty stanů pro firemní akce.
Akce fire-show, light-show, historický šerm Jihlava, ohnivé efekty, šermířské souboje, slavnosti
Akce fire-show, light-show, historický šerm Jihlava, ohnivé efekty, šermířské souboje, hradní a městské slavnosti, historická vystoupení, pořádání kulturních a městských akcí.
Ve science centru Alternátor se bude bavit celá Vaše rodina
Příjemné chvilky společně stráveného času obohacené drobným interaktivním vzděláním si může užít celá Vaše rodina v ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči
Dárkové poukazy KLUBCENTRUM Ústí nad Orlicí – originální tip na dárek
KLUBCENTRUM v Ústí nad Orlicí nabízí zajímavý tip na dárek pro Vaše blízké nebo známé, které byste rádi obdarovali něčím originálním.
23. Slavnosti piva Rohozec - tradiční akce vítání léta
19.9. 2020 se konají již 23. slavnosti piva Rohozec. Tradičně v areálu pivovaru a tradičně s rozmanitou ochutnávkou piv i limonád. Po celý den bude probíhat bohatý, hudební program a zábava.
Městské kulturní středisko s organizací společenských akcí, divadel, koncertů, Vyškov
Kulturní a společenský život ve Vyškově má na starost Městské kulturní středisko s Besedním domem, kinem i kostelem. Pořádáme divadelní představení, plesy, festivaly, přednášky i taneční kurzy.
Kulturní středisko s městskou galerií, organizací kulturních akcí, plesů i tanečních lekcí
Pořádání kulturních akcí, plesů a diskoték zaštiťuje společnost Kulturní středisko města Blanska. Zajišťujeme kompletní společenský program včetně přednášek, workshopů a besed s umělci.
Umělecká a reklamní agentura, pořádání eventů, plesů, večírků i koncertů na klíč, Praha
Zorganizovat nezapomenutelný večírek či firemní párty dokáže společnost nova-Art s.r.o. z Prahy 2. Reklamní agentura s bohatými zkušenostmi i vlastní produkcí.
Infocentrum s provozem kina, společenského sálu, knihovny i zámku s jízdárnou Světce
S poznáním tachovských památek i kouzelné přírody pomůže Městské kulturní středisko Tachov MKS Tachov. Poskytujeme důležité informace týkající se turistiky, kultury i historie.
Pořádání kulturních akcí, divadel, koncertů a plesů, Hodonín
Kulturní dům Hodonín je příspěvková organizace, která pořádá kulturní a společenské akce – divadelní představení, plesy, koncerty pro děti i dospělé.
Umělecká a hudební agentura Artum, hudební vystoupení umělců
Hudební doprovod na společenských akcích, vystoupení umělců – zpěv i tanec, organizace zábavných pořadů na klíč zajišťuje umělecká a hudební agentura Artum, Velký Týnec.
Předvánoční dílna - výroba vánoční dekorace, zdobení perníčků
Muzeum Kroměřížska pořádá 7.12. od 10 - 17 hod. předvánoční dílničky v obci Rymice. Akce je pro děti i dospělé nejen z okolí Kroměříže - dílna je zaměřena na výrobu vánoční dekorace, zdobení perníčků.
Vstupenky na kulturní akce nejen v České republice, ale také v okolních státech
Předprodej platných vstupenek na nejrůznější kulturní akce pořádané nejen na území České republiky, ale také v okolních státech nabízí SPORTTURIST - SPECIAL spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Programy pro základní školy – v Alternátoru se žáci učí zážitkem
Zábavné výukové programy navržené speciálně pro žáky druhých stupňů základních škol pořádá Ekotechnické centrum Alternátor v Třebíči.
Pozorování perseid na terase hvězdárny Hradec Králové
Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové vás zve k mimořádnému pozorování padání meteorického roje perseid.