Kompletní služby v oblasti učetnictví, daní a auditorství vám poskytnou specializované firmy a kvalifikovaní pracovníci. Můžete tak využít služby jako podvojné a mzdové učetnictví, vedení personální agendy, daňové a účetní poradenství, daňovou evidenci, zastupování na úřadech, audit firem, projektů, institucí, forenzní audit a další služby.

Daňové poradenství na míru - poradíme, jak na přiznání daní Praha
Trápíte se i vy s účetnictvím a ztrácíte tak drahocenný čas? Jste - li z Prahy nebo Středních Čech, svěřte se do rukou odborníků ze společnosti D&D International.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Kompletní daňové služby pro vaše přehledné podnikání Praha
Mít v pořádku daně, to je základní povinnost každého podnikatele. Kdo se ale má vyznat ve stále se měnících podmínkách a nepřehledných formulářích? Šetřete si energii a svěřte své daně nám.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Vedení účetnictví Praha -  Jsme Vaším partnerem pro kompletní správu účetní agendy
Předáním účetnictví pracovníkům společnosti D&D International, s.r.o. si ulehčíte zdlouhavou a únavnou práci s řešením dokladů.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Daňová přiznání k dani z příjmu fyzických osob | Praha
Pomůžeme Vám s přiznáním daně z příjmu fyzických osob. Díky nám se budete orientovat v celé problematice a podáte dokumenty na úřad včas a správně.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Účetnictví, daňová evidence, fyzické, právnické osoby, poradenství, Praha
Hledáte levné a přesto kvalitní účetnictví v Praze? Potřebujete zpracovat daně či mzdy? Nebo jen hledáte radu v oblasti účetnictví, daní a mezd. Jsme tu pro Vás – Účetnictví Praha s.r.o.
Účetnictví Praha s.r.o. Vedení účetnictví, mzdová evidence
Odklad daňového přiznání k dani z příjmu Praha
Jestli Vám chybí do konce měsíce všechny doklady, účetnictví není uzavřené a daň je příliš vysoká, domůžeme se odkladu daňového přiznání k dani z příjmu.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Vedení a zpracování účetnictví, mzdová agenda, Praha
Jsou pro vás hory nevyplněných účetních dokumentů při vaší práci postrachem? Účetní společnost EKMA PLUS vám pomůže.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Zdaňování příjmů cizinců ze zdrojů na území České republiky
Společnost SPOROS Consulting s.r.o. nabízí spolupráci při řešení mezinárodních daňových problémů a to zdaňování příjmů cizinců ze zdrojů na území České republiky.
Zpracování účetnictví Praha 9 - Nechte zpracování Vašeho účetnictví našim odborníkům!
Společnost D&D International, s.r.o. poskytujeme veškeré služby spojené s vedením účetnictví a zpracováním daní malým i středním podnikům, právnickým i fyzickým osobám.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Vedení účetnictví jednoduchého i podvojného Praha - spolehněte se na nás!
Daňové poradenství včetně vedení účetnictví jednoduchého i podvojného Vám rychle a za příznivé ceny poskytne pan Ing. Richard Schuh.
Daňové poradenství Praha - Ing. Richard Schuh Fiskala RS s.r.o.
Odklad daňového přiznání Praha - Chcete odložit přiznání i platbu daně?
Hledáte odklad daňového přiznání? Nestíháte? Naše společnost Vám umožní zajistit odklad daňového přiznání.
Daňové poradenství Praha - Ing. Richard Schuh Fiskala RS s.r.o.
Podvojné účetnictví i odborné daňové poradenství Praha - postaráme se také o zpracování DPH
Zabýváme se vedením jednoduchého i podvojného účetnictví, postaráme se i o zpracování DPH. Díky nám si tak ušetříte čas, nervy i náklady za účetní na plný úvazek.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Jednoduché účetnictví pro dokonalý přehled o vašem majetku Praha - přehledný účetní systém
Chcete mít dokonalý přehled o majetku své firmy? Pak musíte mít pořádek v účetnictví a s tím vám pomůže firma EKMA PLUS z Prahy.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Služby auditora a účetní služby Praha - prověrky účetnictví podnikatelských subjektů
Svěřte svou společnost a nepříjemné záležitosti spojené s podnikáním do rukou zkušeného auditora a certifikovaného účetního, kteří mají více než patnáctiletou praxi
Daňová evidence – zpracování roční závěrky Praha - Ušetříme váš čas i peníze!
Potřebovali byste vypracovat roční závěrku? O zpracování daňové evidence a dalších účetnických náležitostí se postará významná firma Valda audit, s.r.o. s mnoholetou tradicí.
Ekonomické poradenství i kompletní vedení účetnictví pro firmy Praha
Nabízíme kompletní služby na míru malým firmám i velkým společnostem, trápit, postaráme se o podání daňového přiznání, vedení účetnictví i jednání s úřady.
Vedení účetnictví a daňové evidence Praha - individuální přístup dle požadavků klienta
Společnost Valda audit, s. r. o. Vám nabízí vedení účetnictví a daňové evidence, přípravu podkladů, hlášení orgánům správy sociálního zabezpečení a pro zdravotní pojišťovny.
Komplexní služby v oblasti finančního a mzdového účetnictví Praha
O pořádek ve mzdách a financích vaší firmy se může postarat společnost Valda audit, s.r.o.. Služby může využít každý z Prahy a nejbližšího okolí. Komplexní služby zahrnují: - Zpracování daňového přiznání k dani z přidané hodnoty, k silniční dani, přiznání k dani z příjmu a to včetně příloh, zpracování ročního zúčtování daně z příjmů - ...
Zajištění auditorských služeb Praha
Pro zajištění kompletních auditorských činností, které zahrnují mimo jiné i audit subjektů, obcí či organizací, můžete využít firmu Valda audit, s.r.o.. S více jak desetiletou praxí vám může pomoci v nejrůznějších úředních případech. Společnost může zajistit audit jak podnikatelských subjektů, tak také obcí či nevýdělečných ...
Vedení mzdového účetnictví Praha - personalistika a ekonomika
Pomáháme klientům s vedením mzdové agendy, personalistikou a ekonomikou.Využijte služby naší pražské kanceláře. Zpracujeme pro Vás veškeré dokumenty a hlášení pro orgány sociálního zabezpečení, zdravotní pojišťovny a další nutné úřady. Přihlásíme či odhlásíme Vaše pracovníky a každoročně vypracujeme daň z příjmů za závislé činnosti. Jsme Vám ...
Finanční účetnictví vedené profesionály - Praha
Vedení finančního účetnictví nemusí být pro vaši firmu jednoduché. Někdy je třeba tento obor přenechat odborníkům, kteří se v této agendě velice dobře orientují. Díky tomu můžete předejít problémům při případném auditu ve vaší společnosti. Finanční účetnictví by pro vás mělo být základem. Jestliže ještě nemáte nikoho, kdo by se vám o tuto oblast ...
Zpracování podvojného účetnictví Praha - služby finančních poradců a auditorů
Zpracujeme za Vás podvojné účetnictví. K ruce nám jsou finanční poradci a auditoři z Prahy. Podvojné účetnictví firmy vypracovává samostatná účetní, která je v úzkém kontaktu s klientem a na její práci může dohlížet správce daní. Povedeme za Vás agendu dle zákonů a předpisů, zapíšeme majetkovou evidenci, zpracujeme návrhy daňového přiznání k ...
Kontrola pohybu zboží Praha - informační systém INTRASTAT
Díky informačnímu systému INTRASTAT se rychle zorientujete v pohybu zboží u plátců DPH z Evropské unie. Naši odborníci Vám systém nainstalují po Praze i ČR. Pokud se nevyznáte v dnešních systémech a neorientujete se ve finančním systému, zpracování INTRASTAT pro Vás zařídí kontrolu pohybu zboží. Program sleduje přesun produktů z České Republiky ...
Podvojné účetnictví Praha – vedení a zpracování závazků firmy
Povedeme za Vás podvojné účetnictví a zpracujeme všechny závazky Vaší firmy. Objednejte si naše služby pro Prahu a okolí. Většina zaměstnavatelů se nevyzná v jemných kličkách a zákonech o podvojném účetnictví a příprava výkazů a zápisů je stojí mnoho času, úsilí a nervů. Pokud si zajistíte služby naší firmy, těchto problémů Vás zbavíme a ...
Vedení daňové evidence Praha - svěřte se do rukou odborníků
Vedeme daňovou evidenci. Svěřte se do rukou odborníků z naší Agentury Marcount na Praze 10. Netrapte se s daňovou povinností sami a přizvěte si naší Agenturu Marcount a užívejte si volného času, který jste jindy museli strávit nad nepříjemnou administrativou. Našim klientům zajišťujeme plný servis související s daňovou evidencí od ...