Kompletní služby v oblasti učetnictví, daní a auditorství vám poskytnou specializované firmy a kvalifikovaní pracovníci. Můžete tak využít služby jako podvojné a mzdové učetnictví, vedení personální agendy, daňové a účetní poradenství, daňovou evidenci, zastupování na úřadech, audit firem, projektů, institucí, forenzní audit a další služby.

Daňové přiznání za rok 2013.
Zpracuji vaše daňové přiznání za rok 2013 spolu se zpracováním vašich dokladů i zpětně. Nabízím dále vedení mzdové a personální evidence spolu s daňovým poradenstvím. To vše za přijatelné ceny.
Nabídka vedení účetnictví nebo daňové evidence
Nabídka vedení účetnictví (i online), vedení daňové evidence, zpracování daňových přiznání, zpracování mezd, rekonstrukce účetnictví, zpracování DPH, souhrnné hlášení, intrastat, finanční agenda.
Daňové poradenství | Český Těšín, účetnictví
Daňové poradenství v Českém Těšíně provádí firma DAINPO, spol. s r.o. Poskytujeme tyto služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd a vedení persobální agendy - daňové poradenství - zpracování daňových přiznání právnickým a fyzickým osobám
Podvojné účetnictví, daňová evidence, mzdy, účetní služby Ostrava
Firma DÚOPAM s.r.o. nabízí účetní služby: - vedení a zpracování daňové evidence, daňová přiznání, daně - vedení a zpracování podvojného účetnictví podnikatelům - zpracování roční uzávěrky - vedení agendy mzdové, zpracování mezd - vedení agendy personální, personalistika - přehledy pro sociální správu a zdravotní pojišťovny - účetní ...
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma
Účetnictví, daňový poradce, podvojné účetnictví, daně Ostrava
Nabídka služeb účetní firmy Ostrava: - vedení daňové evidence (dříve jednoduché účetnictví) - zpracování podvojného účetnictví - účetní (ekonomické) poradenství - daňové poradenství (daňový poradce, daně) - vedení personální a mzdové agendy (mzdy a personalistika) - rekonstrukce účetnictví.
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma
Zpracování účetnictví - podvojné, jednoduché Ostrava
Ing. Hana Kučerová nabízí služby v účetnictví, personalistice, daňovém poradenství a mzdové problematice. - vedení a zpracování daňové evidence - mzdy a personalistika - konzultace v účetní a daňové oblasti - manažerské účetnictví - odklady daňového přiznání - zastoupení na finančním úřadě - vzdělávání - účetní a daňová ...
Zpracování daňového přiznání, daňové poradenství Ostrava
Ing. Hana Kučerová nabízí zpracování daňového přiznání a daňové poradenství: - odklady daňového přiznání - zastupování na finančním úřadě - daňová optimalizace - správa pohledávek, úhrady závazků prostřednictvím internetového bankovnictví - služby auditora.
Účetní audity Ostrava, Moravskoslezký kraj
Jsme auditorská společnost, která provádí účetní audity: - audity u podnikatelských subjektů - audity u nepodnikatelských subjektů - audity projektů, které financuje Evropská Unie - audity vybraných položek účetní závěrky. Zaručujeme Vám odpovědnost, spolehlivost a zkušenost!
Zpracování a vedení účetnictví, mezd, daňová evidence Ostrava
Naše společnost AGRIPPA-consult spol. s r.o. Vám poskytne a zpracuje veškeré služby ve vedení účetnictví a daňové evidenci: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - vedení personální agendy - kontroly, rekonstrukce účetnictví - evidence pohledávek, závazků, majetku - zpracování přiznání DPH - zpracování k dani z nemovitosti ...
Daňová evidence, vedení a zpracování účetnictví Ostrava
Účetní kancelář Ing. Hany Kučerové v Ostravě je na trhu 15 let. V týmu pracují odborníci, kteří mají dlouholeté zkušenosti v účetnických službách: - daňová evidence - daňové poradenství - vedení a zpracování účetnictví - personalistika - mzdová agenda - zastupování na finančních a jiných úřadech - ...
Energetické audity, průkazy energetické náročnosti budov Projektování přípojek a rozvodů vody kanalizace plynu ústředního topení
Zabýváme se energetickými audity: - energetické audity budov a domů - průkazy energetické náročnosti budov - rozúčtování topných nákladů - energetické štítky budov.
DK projekt, s.r.o.
Účetnictví Ostrava-Poruba
Nabízím komplexní zpracování a vedení veškevé účetní a mzdové agendy vaší firmy. Spolehlivě, diskrétně, levně.
Daňové poradenství, daňový poradce Ostrava, Moravskoslezský kraj
Nabízíme služby daňového poradenství a daňového poradce. Poradenství: - zpracování daňových přiznání jak pro právnické, tak pro fyzické osoby - poradenství v oblasti daní (z přidané hodnoty, z nemovitostí, ze závislé činnosti, ze sociálního pojištění) - pomoc při daňových kontrolách. Služby poskytujeme jednorázovým ...
Audit účetní závěrky, audity projektů financovaných z fondů EU Ostrava, Moravskoslezský kraj
AGRIPPA-consult spol. s r.o. nabízí dlouholeté zkušenosti v poskytování auditorských služeb a audity projektů financovaných z fondů EU. Audit: - ověření úplnosti, průkaznosti částek - audit podnikatelských subjektů - audit nepodnikatelských subjektů - audit projektů financovaných z fondů EU - audit vybraných položek účetní ...
Daňový poradce, soudní znalec, auditor, účetní poradce Opava
Naše firma nabízí auditorské služby, auditor: - ověřování účetních závěrek - ověřování čerpání dotací - ověřování vybraných oblastí účtování - daňové poradenství, daně - znalecké posudky - odhady podniků, akcií, obchodních podílů - kontrola účetnictví - účetní poradenství.
Komplexní účetní služby - mzdy, personalistika, daňová evidence, daňové přiznání
Na personalistiku, zpracování mezd, daňového přiznání a daňové evidence se zaměřuje Deusz - Účetní kancelář Ing. Edita Szwedová, která své služby v oblasti účetnictví poskytuje v Havířově a okolí.
Účetní kancelář DEUSZ - Ing. Edita Gerlichová Szwedová ucetni-havirov.cz
Vedení a zpracování účetnictví Ostrava, Havířov
Account Professional, a.s. v Ostravě a v Havířově nabízí odborné zpracování účetnictví: - vedení účetnictví - účetní poradenství - daňové poradenství - účetní podpora - mzdová agenda - externí zpracování účetnictví - zastupování před úřady - zpracování účetní závěrky - pomoc při počátcích v podnikání - účetní dohled - ...
Zpracování účetnictví, účetní služby, účetní a daňové poradenství Havířov, Karviná
Nabízíme komplexní služby v účetnictví: - zpracování účetní závěrky - vedení účetnictví - podvojné účetnictví - mzdová agenda - zpracování mezd - účetní poradenství - daňové poradenství.
Vedení, zpracování účetnictví, účetní závěrky Havířov, Karviná
Naše účetní kancelář nabízí kompletní služby v oblasti účetnictví: - vedení účetnictví - zpracování přiznání k DPH - zaúčtování účetních dokladů - zpracování účetní osnovy a dlouhodobých směrnic - vedení pokladní a hlavní knihy - zpracování účetní závěrky, zpracování knihy jízd - inventarizace zásob a investičního majetku - ...
Účetní kancelář DEUSZ - Ing. Edita Gerlichová Szwedová ucetni-havirov.cz
Vedení účetnictví, daňová evidence Ostrava
AGRIPPA-consult spol. s r.o. nabízí komplexní zpracování účetnictví a daňové evidence: - vedení daňové evidence - vedení účetnićtví - zpracování přiznání DPH, k dani z nemovitosti - evidence závazků, pohledávek, majetku - kontrola účetnictví - vedení personální agendy, zpracování mzdové agendy - komunikace s úřady.
Geodetické práce - komplexně
GIS-STAVINVEX je akciová společnost zabývající se inženýrsko - investiční činností, měřickými a geodetickými pracemi, technicko - ekonomickým poradenstvím a automatickým zpracováním dat.
Výtahy, účetnictví, elektroinstalatérství, zámečnictví, Ostrava
Jsme dceřinou společností Moravskoslezské výtahy s.r.o. Provádíme: - montáže výtahů - elektroinstalatérské práce - topenářské práce - zámečnictví - vodoinstalatérství - realizace a revize plynových rozvodů - účetnictví.
Daňové poradenství, daňový poradce Ostrava
Nabízíme daňové poradenství, daňový poradce: - daňové analýzy - zpracování písemných stanovisek - zastupování klienta v době daňových kontrol - odklad daňové povinnosti. Dále nabízíme vedení účetnictví: - personalistika - vedení mezd - revize účetnictví.
Daňový poradce, ekonom, Opava
Nabízíme: - ekonomické rady - daňové poradenství.
Účetnictví, daňový poradce, podvojné účetnictví, daně Ostrava
Nabídka služeb účetní firmy Ostrava: - vedení daňové evidence (dříve jednoduché účetnictví) - zpracování podvojného účetnictví - účetní (ekonomické) poradenství - daňové poradenství (daňový poradce, daně) - vedení personální a mzdové agendy (mzdy a personalistika) - rekonstrukce účetnictví.
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma