Kompletní služby v oblasti učetnictví, daní a auditorství vám poskytnou specializované firmy a kvalifikovaní pracovníci. Můžete tak využít služby jako podvojné a mzdové učetnictví, vedení personální agendy, daňové a účetní poradenství, daňovou evidenci, zastupování na úřadech, audit firem, projektů, institucí, forenzní audit a další služby.

Účetní a daňová evidence plzeňský kraj.
Účetní a ekonomické poradenství. Účetní a daňová evidence včetně zpracování daňového přiznání. Zpracování mezd.
Zpracování přiznání k DPH
Společnost SPOROS Consulting, s.r.o. se zabývá: - vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním - účetním a daňovým poradenstvím. Zajišťujeme pro své klienty účetní audit. Fyzickým i právnickým osobám, zejména podnikatelům poskytujeme služby v rozsahu dle jejich potřeb a požadavků. Jedná o kompletní dodávku služeb vedení účetnictví a ...
Kladno daňové poradenství
Ing. Vladimíra Rippelová, daňový poradce, člen Komory daňových poradců ČR poskytuje tyto služby: - daňové poradenství - vedení podvojného účetnictví - vedení daňové evidence - účetní poradenství. Kompletní daňové poradenství: - DPH - daň z příjmů - zamezení dvojího zdanění.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Vedení účetnictví, daňová evidence Ostrava
AGRIPPA-consult spol. s r.o. nabízí komplexní zpracování účetnictví a daňové evidence: - vedení daňové evidence - vedení účetnićtví - zpracování přiznání DPH, k dani z nemovitosti - evidence závazků, pohledávek, majetku - kontrola účetnictví - vedení personální agendy, zpracování mzdové agendy - komunikace s úřady.
Vedení daňové evidence Brno
Vedení daňové evidence Brno Poskytované služby: -vedení daňové evidence -vedení účetnictví -daňové poradenství -ekonomická konzultace -zpracování mzdové agendy pro malé i velké organizace -zastoupení na finančních úřadech, okresních správách sociální péče, před zdravotními pojišťovnami -zpracování úvěrové a jiné ekonomické ...
Daňové poradenství - Brno
Daňové poradenství - Brno. Poskytujeme služby: -vedení daňové evidence a účetnictví -daňové poradenství -ekonomická konzultace -zpracujeme mzdovou agendu pro malé i velké organizace -zastoupíme Vás na finančních úřadech, okresních správách sociální péče, před zdravotními pojišťovnami -zpracujeme úvěrové a jiné ekonomické projekty.
Vedení účetnictví, daně, zpracování mezd ústí nad labem
Jupiter Consulting s.r.o. Nabízíme zpracování účetnictví, daňové evidence, mzdy, daňové poradenství. Účetnictví lze zpracovávat na software klienta, pracujeme s programy KOSYS, POHODA, NAVISION. Dále nabízíme: - dohled nad účetnictvím, - kontroly, revize a rekonstrukce účetnictví
Účetnictví správa SVJ realitní činnost rekonstrukce Pardubice
Firma Life Profit s.r.o. se pohybuje v oblasti účetnictví, stavebnictví a v oblasti realit. - účetnictví a správa SVJ, společenství bytových domů - regenerace panelových domů - finančnictví - realitní činnost
Vedení daňové evidence Praha
Společnost Accounting EXPERT s.r.o. nabízí vedení daňové evidence. - daňová evidence předaných dokladů - peněžní deník - pokladní kniha - přehled o příjmech a výdajích - přehled o majetku a závazcích - kniha pohledávek a závazků - zpracování přiznání k DPH (záznamová povinnost) - kontrola úhrad přijatých a vydaných faktur - kontrola ...
Organizační audit Praha
Společnost BMM consulting, s.r.o. dokáže zefektivnit, přeorganizovat, a zrychlit chod vaší firmy. Soustředí se především na zkvalitnění komunikace mezi zaměstnanci nebo odděleními. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Účetnictví a daně
Nabízíme zpracování účetnictví, daňové evidence, mzdy, daňové poradenství. Účetnictví lze zpracovávat na software klienta, pracujeme s programy KOSYS, POHODA, NAVISION. Dále nabízíme dohled nad účetnictvím, kontroly, revize a rekonstrukce účetnictví, zastupování klienta před správcem daně. Působíme v Praze, Ústeckém a Libereckém kraji.
Vedení účetnictví, daňové evidence, přiznání Uherské Hradiště
Nabízíme poskytování ekonomických služeb: - účetní servis - v oblastech vedení účetnictví, daňové evidence, daňového přiznání a vedení mzdové agendy, poradenství účetní, daňové a ekonomick - průběžné vedení účetnictví a kontrola účetnictví - zpracování daňové evidence a podvojné účetnictví - zpracováváme daňového přiznání, výkazů a ...
Účetnictví, zpracování mezd v plzeňském regionu.
Účetní a ekonomické poradenství. Účetnictví a daňová evidence včetně zpracování daňového přiznání Zpracování mezd v plzeňském regionu.
Daňové, účetní a auditorské služby České Budějovice.
Auditorské služby. Daňové poradenství. Účetní služby.
Zakládání obchodních společností Zlínský kraj, Uherské Hradiště
Nabízíme založení obchodní společnosti, založíme Vám tyto formy právnických osob: -společnost s ručením omezeným -akciová společnost -veřejná obchodní společnost -komanditní společnost. Založení společnosti s ručením omezením až po zápis do obchodního rejstříku.
Zpracovávání účetnictví Praha
Ing. Jarmila Kupcová nabízí zpracování účetnictví. Zpracujeme účetnictví pro: - akciové společnosti - společnosti s ručením omezeným - fyzické osoby - příspěvkové organizace - znalost účetního programu GORDIC.
Evidence movitý a nemovitý majetek Praha
Ing. Jarmila Kupcová nabízí evidenci movitého a nemovitého majetku. Evidence movitý a nemovitý majetek. Audit – jeho zajištění. Úvěr – podklady pro jeho poskytntí.
Optimalizace daně Praha
ETES Ing. Jarmila Kupcová nabízí optimalizaci daně. - optimalizace, plánování, výpočet daní - daňové poradenství - spolupráce s auditorem - prodloužení termínu podání daňového přiznání - zastupování – finanční úřad.
Daňové poradenství Praha
Společnost ETES Ing. Jarmila Kupcová nabízí daňové poradeství.
Kompexní ekonomický servis Praha
Společnost ETES Ing. Jarmila Kupcová nabízí kompexní ekonomický servis. Účetnictví: - jednoduché - podvojné - daňová evidence.
Auditor daňový poradce přiznání k dani účetnictví Hradec Králové
Poskytované služby: - provádíme audit účetních závěrek - zaštiťujeme daňové poradenství - zajistíme zpracování daňových přiznání - zpracování daňových přiznání s odkladem do 30.6. - vedení účetnictví - finanční analýza ... další dle osobní dohody.
Zpracování účetnictví
Nabízíme kompletní zpracovní účetnictví nebo daňové evidence, zastupování na úřadech, účetní a daňové poradenství, zakládání firem a další služby v oblasti financí.
Daňová přiznání pro všechny
Nabízíme zpracování daňových přiznání pro fyzické i právnické osoby, možnost odloženého přiznání.
Zpracování mezd
Nabízíme kompletní zpracování mezd pro malé i velké firmy, zastupování na úřadech, vedení personální agendy, vyhledávání zaměstnanců.
Daňové přiznání, silniční daň, Moravské Budějovice, Třebíč,Brno
MF - účto Martin Frič Zpracování, vypracování: -daňové přiznání -daň z příjmu, fyzické osoby i právnické osoby, včetně společného zdanění manželů -DPH -silniční daň, silniční daně. Pro oblast brněnsko,Znojemsko,Znojmo, Brno, Moravské Budějovice, Miroslav, Hrušovany nad Jevišovkou.