Služby soudních znalců a odhadců jsou k dispozici na základě jmenování příslušným krajským soudem či ministerstvem spravedlnosti a poskytují služby jako poradenství, znalecké posudky, oceňování movitých i nemovitých věcí, odbornou expertízu, odhadování ceny, dále řešení pozůstalostí a dědických řízení, věcných břemen, prozkoumání škod a závad atd.

Soudní znalec Praha, znalecké posudky, oceňování, odhady nemovitostí i jiných staveb
Posouzení Vašeho rodinného domu, pozemku či jiné budovy Vám zajistí soudní znalkyně s mnohaletými zkušenostmi Ing. Anna Sidaková z Prahy. Zpracujeme znalecký posudek včetně posouzení stavu věci.
Znalecké posudky soudního znalce, oceňování strojů, vozidel a majetku
Znalecké posudky pro fyzické a právnické osoby, oceňování strojů, vozidel a movitého majetku při obchodu a dědictví, určování majetkové újmy realizuje MARTIN DOLEŽEL, Přerov.
Oceňování firem, podniků a společností pro běžné znalecké posudky
Znalecký a oceňovací ústav s.r.o. v Prostějově vám připraví nejrůznější druhy tržních ocenění - zaměřuje se na oceňování firem, podniků a společností pro běžné znalecké posudky.
Zpracování znaleckých posudků - oceňování podniků, nemovitostí i podílů
Zpracování znaleckých posudků, oceňování nemovitostí, podniků a podílů vám zajistí Znalecký a oceňovací ústav s.r.o. v Prostějově, který je specialistou při znalectví, expertízách a poradenství.
Odborné posudky pro oblast stavebnictví včetně zpracované dokumentace Praha
Společnost BB building sanace s.r.o. z Prahy nabízí odborné posudky a analýzy vad a poruch pro oblast stavebnictví včetně v zpracované posudkové dokumentace.
Kvalitní znalecký posudek vám zajistí soudní znalec Ing. Aleš Baštinec
Pokud potřebujete zpracovat kvalitní znalecký posudek, pak vše přenechejte na znaleckou kancelář v Olomouci, kde vám vše zajistí soudní znalec Ing. Aleš Baštinec.
Soudní znalec, posuzování a oceňování stromů, zahrad, zahradní architektury, Plzeň
Posuzování a oceňování stromů, zahrad, zahradní architektury, dendrologie, sadů, okrasných dřevin Vám zajistí soudní znalec Ing. Karel Drhovský, sídlící v Plzni.
Tržní ocenění nemovitostí, pohledávek i podniků
Znalecký a oceňovací ústav v Prostějově pro vás připraví nejrůznější druhy tržních ocenění nemovitostí, pohledávek i podniků, které jsou vyžadovány i pro běžné znalecké posudky.
Provádíme odhady nemovitostí – zajišťujeme oceňování nemovitostí
Spolehlivé odhady nemovitostí pro všechny co ho potřebují, zajišťujeme oceňování nemovitostí pro organizace a právnické osoby, které nemají své smluvní znalce - CONSULT VK Litomyšl, s.r.o.
Při vypořádání pozůstalostí vám pomůže Ing. Aleš Baštinec
Pokud potřebujete pomocnou ruku při vypořádání pozůstalostí, pak se obraťte na zkušeného soudního znalce Ing. Aleše Baštince, kterého můžete osobně navštívit v Olomouci.
Oceňování motorových i nemotorových a kolejových vozidel, vyhotovení znaleckých posudků
Oceňování motorových i nemotorových a kolejových vozidel a profesionální vyhotovení znaleckých posudků v rámci Karlovarského a Plzeňského kraje Vám zajistí soudní znalec Jan Šmucler.
Oceňování, motorových, osobních, nákladních a speciálních vozidel Brno
Ocenění, oceňování motorových vozidel, automobilů - osobních, nákladních i speciálních, ale i motocyklů, strojů a zařízení provádí firma Ing. Milan Macků, sídlící v Brně.
Odhady a správa nemovitostí
Realitní kancelář REALIT ve Frýdku-Místku vám zajistí nejen odhady nemovitostí, ale také jejich správu.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Znalecké odhady a expertízy v oblasti stavebnictví při posuzování  kvality staveb
Znalecké odhady a expertízy u posuzování vad a poruch staveb, jakosti stavebních děl a projektů staveb a jejich životností v okresech Kroměříž, Vyškov, Zlín a Přerov vykoná Ing. Slavomír Černý.
Soudní znalecké posudky v oboru ekonomika, odvětví ceny a odhady pro nemovitosti a pozemky
Soudní znalec Ing. Slavomír Černý nabízí zpracování posudků v oboru ekonomiky pro přesné stanovení daní, v soudních sporech a dědickém řízení a to v okresech Kroměříž, Vyškov, Zlín a Přerov.
Tržní odhady nemovitostí při majetkovém vyrovnání, prodeji nebo přepisu bytu, bytového domu, rodinného domu či pozemku
Odhady bytových a rodinných domů, samostatných bytů, pozemků a garáží v tržní sféře při dědickém řízení, majetkovém vyrovnání nebo prosté koupi či prodeji nemovitého majetku.
Dědické řízení, věcné břemeno i pozůstalost - vyřídíme vše !
Věcné břemeno, dědické řízení, nebo třeba pozůstalost jsou věci, se kterými si jen těžko poradíte sami. Právě pro tyto případy je tu soudní znalec Ing. Aleš Baštinec z města Olomouc.
Znalecké posudky a odhady ceny nemovitostí pro firmy, rodinné domy, zemědělské a průmyslové stavby
Oceňování nemovitostí a soudní znalecké posudky domů, bytů, pozemků, zemědělských staveb, průmyslových objektů nebo celých podniků pro účely určení daně či soudního sporu zajistí Jan Münster z Prahy.
Znalecké posudky a ocenění nemovitosti v dědickém řízení i soudních sporech
Znalecký posudek, stejně tak jako odhad tržní ceny nemovitosti pro účely soudního sporu či dědického řízení Vám vypracuje soudní znalec Ing. Vladimír Boršek, České Budějovice.
Odhady tržních cen u obytných i dopravních staveb
Odborný odhad tržní ceny Vaší nemovitosti Vám vypracuje Ing. Vladimír Boršek, soudní znalec z Českých Budějovic. Posouzení tržní ceny obytných i dopravních staveb.
Znalecké posudky pro výpočet daně při koupi či prodeji nemovitostí
Znalecký posudek při převodu nemovitosti Vám zajistí soudní znalec Ing. Vladimír Boršek, České Budějovice. Vypracování znaleckého posudku pro výpočet daně při koupi i prodeji bytů či domů.
Odhady cen nemovitostí, bytů, rodinných domů i průmyslových objektů
Odhady nemovitostí v Praze, Středočeském kraji i celé České republice při prodeji nebo koupi bytů, domů i průmyslových objektů zajistí renomovaný odhadce Ing. Miloš Hemer.
Soudní znalecké posudky o ceně nemovitostí pro daňové, dědické a vypořádací účely
Soudní znalecké posudky o ceně nemovitostí pro daňové, dědické či vypořádací účely v Praze, Středočeském kraji i po celé ČR zpracuje Ing. Miloš Hemer.
Odhady a ocenění nemovitostí pro nepeněžité vklady do kapitálových společností
Odhady a ocenění nemovitostí pro nepeněžité vklady do kapitálových společností zajistí soudní znalec a odhadce nemovitostí Ing. Miloš Hemer v Praze, Středočeském kraji i celé ČR.
Stavební a ekonomické soudní znalecké posudky, odhady a expertízy z Trutnova
Posudky, odhady a expertízy v ekonomickém a stavebním oboru zajistí Znalecká kancelář DANIELIS spol. v Královéhradeckém, Pardubickém, Libereckém a Středočeském kraji.