Právnické a advokátní služby jsou určené pro fyzické a právnické osoby i firmy. Můžete tak využít služby obchodního, občanského, trestního a ústavního práva, dále právo správní a přestupkové, zdravotnické, pracovní, rodinné, veřejné zakázky a poradenství. V jednotlivých oblastech se následně řeší pohledávky, smlouvy, rozvody, přestupky a jiné.

Poskytovatel odborných právních služeb na vysoké úrovni
Hledáte prověřeného a kvalitního právníka v Hradci Králové? Zastavte se u mě, jsem kvalifikovaným poskytovatelem odborných právních služeb v oblasti občanského a trestního práva.
Insolvenční správce, právní servis Krnov, insolvenční řízení, sepisování insolvenčních návrhů
Insolvenční správce, právní servis Krnov, insolvenční řízení, sepisování insolvenčních návrhů, zastupování, komunikace se soudy, žádost k oddlužení vyplníte online.
Advokátní kancelář, rozvodové řízení Brno, zastupování ve správním řízení, občanskoprávní spory
Advokátní kancelář, rozvodové řízení Brno, zastupování ve správním řízení, občanskoprávní spory, rodinné a občanské právo.
Dostál Radoslav, JUDr., advokátní kancelář
Advokátní a právní služby v Praze Holešovicích
Komplexní právní služby v Praze poskytuje advokát JUDr. Krutský Ivan, CSc. Právní pomoc v různých oblastech práva především v oblasti obchodního práva.
Krutský Ivan, JUDr., CSc., advokát
Právní kancelář v Karlových Varech
Právní služby dle individuálních potřeb klienta. Občanské právo, obchodní právo i obhajoba obviněných či zastupování poškozených v trestním řízení. Jsme tu pro Vás.
Právní služby v advokátní kanceláři Šumperk
Komplexní právní služby se specializací na poradenství v oblasti občanského, obchodního, rodinného, pracovního a trestního práva. Advokátní kancelář Šumperk.
Advokátní kancelář Mgr. Michal Zákravský
Advokátní kancelář, právní služby, rodinné a občanské právo, obhajoba
Právní služby, sepsání smluv, prohlášení o pravosti podpisu a daňová přiznání od advokátní kanceláře Mgr. Jany Hansalanderové z Rakovníka.
Advokátní kancelář Uherský Brod - JUDr. Miloslava Šmoková
Komplexní právní služby v Uherském Brodě. Rozvody, nemovitosti, rodinné právo i advokátní úschova. Mimosoudní i soudní vymáhání pohledávek.
Advokátní kancelář, právní pomoc Znojmo, trestní, obchodní, občanské právo, řešení sporů
Advokátní kancelář, právní pomoc Znojmo, trestní, obchodní, správní, občanské právo, řešení sporů.
Majetkoprávní služby Tábor
Sepsání kupních a darovacích smluv, zhotovení znaleckých posudků, geodetického zaměření, návrhů na vklad do katastru nemovitostí zhotovuje Ing. Pavel Dvořáček, Tábor.
Sepsání návrhu na povolení oddlužení a podání insolvenčního návrhu – pomoc při řešení dluhů
Advokátní kancelář – JUDr. Šárka Apltauerová z Ostravy je uvedena v seznamu VESTA a v její kompetenci je možnost podání návrhu na povolení oddlužení i podání insolvenčního návrhu.
Návrh na společné oddlužení manželů a vyhlášení osobního bankrotu
S podáním návrhu na společné oddlužení manželů a s vyhlášením osobního bankrotu vám poradí a pomůže zkušená advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS z Brna.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Advokátní kancelář, právní služby, zastupování před soudy, kupní a darovací smlouvy Plzeň
Komplexní právní služby v oblasti občanského, rodinného, obchodního, pracovního, závazkového a insolvenčního práva i práva k nemovitostem.
Správa ochranných známkových portfolií Praha – od návrhu, podání až po obnovu
Ochranná známka je pro každou společnost pokladem, o který se musí pečovat. Správou a ochranou známkových portfolií se zabývá prověřené patentová a advokátní kancelářRott, Růžička & Guttmann a spol.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Zastupování ve sporných věcech Praha – také na mezinárodní úrovni
Spolehlivá patentová a advokátní kancelář Rott, Růžička & Guttmann a spol. nabízí klientům služby zastupování ve sporných věcech v oblasti patentového práva včetně mezinárodních sporů.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Právní služby v oblasti obchodního, občanského, trestního a rodinného práva
Advokátní kancelář JUDr. Květoslav Basl, zastoupení před soudem, právní poradenství, sepisování smluv obchodních i občanských na adrese Na Slovance 67, Nový Bor.
Patentové a známkové rešerše Praha – vyšetřování zneužití názvů a vynálezů
Tvoříme rešerše patentů a ochranných známek. Navštivte naší kancelář na Praze 2 a zajistěte si kontrolu Vašich práv.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Advokátní a právní služby – JUDr. Eva Hrbáčková
Občanské a obchodní právo, sepsání smluv, právní poradenství, zastoupení před soudem – JUDr. Eva Hrbáčková, Bráfova tř. 764/50, Třebíč
Sepsání kupní, darovací, nájemní smlouvy, dohody o narovnání, ověřování podpisů
Advokátní kancelář Mgr.Pavla Andrleho se sídlem v Ostravě Vám s důvěrou nabízí pomoc při sepsání veškerých typů smluv, včetně dohod o narovnání a ověřování podpisů.
Topografie polovodičových výrobků Praha – znalost právní úpravy
Hledáte odborníky na patentové právo v oblasti topografie polovodičových výrobků? Pak se spolehněte na Patentovou a advokátní kancelář Rott, Růžička & Guttmann a spol.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Zastupování poškozených v trestním řízení, náhrada škody na zdraví, bolestné
Advokátní kancelář Mgr. Pavla Andrleho se sídlem v Ostravě se specializuje na zastupování poškozených v trestním řízení a pomáhá při řešení bolestného a náhrad škod na zdraví.
Bezpečná likvidace firem - zkušený likvidátor společnosti
Efektivní a bezpečná likvidace společnosti může být problémem i pro zkušené byznysmeny.Proto se obraťte na společnost OMEGA v Prostějově, která vám poskytne profesionální služby a zkušené likvidátory.
Advokátní kancelář Karlovy Vary, právní služby v oboru občanského i obchodního práva
Právní služby se specializací na občanské, obchodní i trestní právo Vám poskytne Advokátní kancelář Malý & Soukupová JUDr. Jaromír Malý, advokát sídlící v Karlových Varech.
Advokátní kancelář, komplexní právní servis pro malé i velké firmy a občany, Středočeský kraj
Zkušeného a spolehlivého právníka ve věci obchodního, rodinného i občanského práva naleznete u společnosti Advokátní kancelář Říčany, Praha JUDr. Simona Macášková-Holubová.
Medicínské právo – komplexní právní služby
Právní služby v oblasti medicínského práva poskytuje advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS. Zaměřujeme se na právní zastupování lékařů, zdravotnických zařízení i provozovatelů lékařských praxí.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.