Přemýšlíte nad vhodným pojištěním svého majetku? Můžete tak pojistit nejen rizika spojené s přírodními živly, ale také majetek a cenné věci proti krádeži. Lze tak pojistit rodinný dům a vedlejší stavby, byty, chaty, chalupy. Dále pojistíte vybavení domácnosti, sportovní výbavu, kola, havarijní pojištění vozidla či odpovědnost za škody.

Pojištění obcí a zpracování výběrových řízení
Firma SAM finance, s.r.o. poskytuje pojištění pro obce, ale i další služby v oblastí pojištění. Pojištění majetku, osob, vozů nebo rizik.
Pojištění domácnosti, rodinného domu nebo bytu - výhodná speciální nabídka
Výhodné pojištění pro Vaši domácnost, rodinný dům či byt Vám zajistí havlíčkobrodská firma SAM finance, s.r.o., která poskytuje služby v oblasti pojištění.
Pojištění odpovědnosti Jaroměř, Dvůr Králové - Iveta Suchánková
Firma Iveta Suchánková pro Vás zajistí sjednání pojištění majetku a odpovědnosti občanů v Jaroměři a okolí pěkně v teple a pohodlí Vašeho domova. Již nemusíte chodit na žádnou pobočku. Vše zařídím za Vás. Jako výhradní reprezentantka společnosti Allianz a.s. s Vámi sjednám smlouvu o pojištění majetku a odpovědnosti občanů v Jaroměři a okolí tak, ...
Pojištění online
Pomůžeme Vám s výběrem nejlevnějšího povinného ručení, havarijního pojištění, cetovního pojištění a pojištění domácností online za pomocí naší kalkulačky pojištění. Slevy až 70% na pojistném. Je to jednoduché, rychlé a přehledné porovnání na www.top-pojisteni.cz nebo 841 41 41 41.
Smlouva zdarma
Českomoravská stavební spořitelna nabízí tyto služby: - založení smlouvy stavebního spoření zdarma - vyřízení meziúvěru zdarma - úvěr od 3,7 % garantován po celou dobu splácení - životní pojištění od Lišky - pojištění majetku - hypotéku od Lišky - sptřebitelské úvěry - založení běžného účtu zdarma
Pojištění majetku
Nabízíme pojištění majetku: -domácnosti -rodinných a bytových domů -rekreačních budov -bytových a nebytových jednotek
Pojištění pro obce - přenechejte Vaše starosti našim profesionálům
SAM finance s.r.o. z Havlíčková Brodu je společnost, která poskytuje pojištění nejen pro osoby a majetek, ale také pro obce.
Audit pojistných smluv zdarma pro podnikatele - právnické i fyzické osoby
Havlíčkobrodská firma SAM finance s.r.o. nabízí finanční služby, ke kterým patří i audit pojistných smluv zdarma pro podnikatele, právnické i fyzické osoby.
Pojišťovací makléřská společnost Třebíč, Vysočina
Nabízíme pojištění: -vypracování pojistného programu na základě individuálních potřeb klienta -životní -majetku -motorových vozidel -odpovědnosti za škodu -na cesty -úrazu a nemoci -pojištění pohledávek -stavební spoření -penzijní připojištění -zemědělské Nabízíme i likvidaci pojistných událostí.
Komplexní životní pojištění Praha
Společnost OVB Allfinanz, a.s. nabízí komplexní životní pojištění. Nemůžete vědět, co přesně na Vás budoucnost chystá, ale díky OVB můžete být na většinu situací připraveni. Společnost OVB Allfinanz, a.s. Vám dokáže pomoci jak s výběrem rezervotvorných, tak i pojistných produktů. Typy pojištění: - životní pojištění - neživotní ...