Pestrá nabídka osvětlení a svítidel vám poskytne veškerý komfort při výběru vhodného světla pro interiér i exteriér do domácností i pro průmysl. V nabídce najdete venkovní a zahradní osvětlení, osvětlení koupelnové, kuchyňské, předsíňové, lampy a lampičky, lustry, svítidla dětská, bodová, nástěnná, stropní, technická a mnohé další.

Široký sortiment s elektromateriálem, elektrickými kabely, zásuvkami i osvětlením, prodej
Bohatý sortiment elektroinstalačního materiálu nabízí společnost Pavel Novák - elektroinstalační materiál ze Dvora Králové nad Labem. Prodáváme kvalitní vypínače, žárovky i jističe.
LED svítidla a světelné zdroje pro byty, kanceláře a průmyslové stavby, velkoobchod Praha
Světlo do Vašich domovů, kanceláří i skladů přinese společnost LEDLUX s.r.o. sídlící na Praze 10. Zajistíme LED svítidla s vysokým výkonem, dlouhou životností a maximální odolností.
Veřejné osvětlení, pouliční sloupy veřejného osvětlení, silniční stožáry
Výrobou a dodávkou veřejného osvětlení, pouličních sloupů veřejného osvětlení, silničních stožárů se zabývá společnost VYSTO Kobylí, s.r.o. v Šakvicích.
Zajištění osvětlení menších i velkých akcí Praha včetně odborné obsluhy
Pořádání menších i velkých firemních či kulturních akcí se neobejde bez zajištění kvalitní ho osvětlení, které nabízí včetně odborné obsluhy společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Prodej luxusních svítidel světoznámých značek pro interiér i exteriér Hradec Králové
Společnost INPRO LUCE spol. s r.o. se zabývá návrhem, prodejem i realizací osvětlení a svítidel do interiérů či exteriérů.
Svítidla pro osvětlování motoristických a veřejných komunikací
Svítidla pro osvětlování motoristických a veřejných komunikací, veřejné osvětlení, světelné signalizace, ocelové story pro osvětlení od firmy VYSTO Kobylí, s.r.o.v Šakvicích.
Zajištění LED diodových reflektorů pro Váš večírek či firemní akci Praha - včetně profesionální obsluhy
Pořádáte večírek či firemní akci? Profesionální osvětlení pomocí LED diodových reflektorů včetně obsluhy pro Vás zajistí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Osvětlovací sadové stožáry vetknuté, paticové, bezpatincové
Osvětlovací sadové stožáry vetknuté, paticové, bezpaticové, jedenkrát a dvakrát osazené od firmy VYSTO Kobylí, s.r.o. v Šakvicích.
Veřejné osvětlení -výstavba, zvýšená bezpečnost a příjemná atmosféra ve Vašem městě
Technické služby TS Valašské Meziříčí jsou členem společnosti Marius Pedersen a.s.. Specializace na zajištění veřejného osvětlení ve městech a okolí, které zpříjemňuje pohyb a zvyšuje bezpečnost.
Veřejné osvětlení - výroba a dodávka svítidel, výrobky pro osvětlování vozovek a ulic
Veřejné osvětlení - výroba a dodávka svítidel, výrobky pro osvětlování vozovek, ulic, náměstí, parků, parkovacích ploch, průmyslových a provozních ploch od firmy VYSTO Kobylí, s.r.o. v Šakvicích.
Osvětlovací technika na různé akce Praha - pronájem včetně obsluhy
Profesionální osvětlovací techniku pro pořádání kulturních akcí včetně odborné obsluhy Vám pronajme společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Zkušený elektrikář, elektroinstalační práce, elektro revize, opravy elektrických rozvodů
Firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku poskytuje elektroinstalační práce včetně elektro revizí a oprav slaboproudých i silnoproudých rozvodů. Při své práci používá nejkvalitnější materiál a součástky.
Venkovní svítidlo STAR je vhodné jak na přechody, tak na dětské hřiště
Osvětlete si špatně viditelná, ale frekventovaná venkovní místa jako jsou dětská hřiště či přechody moderními LED svítidly z řady STAR, které zakoupíte v prodejně VYSTO Kobylí, s.r.o. nedaleko Brna.
Moderní solární LED svítidlo do zahrad, na parkoviště nebo do venkovních prostor
Pořiďte si moderní solární LED svítidlo s polohovatelným solárním panelem, které osvětlí Vaši příjezdovou cestu, firemní parkoviště nebo zahradu
Profesionální opravy veřejného osvětlení, osvětlení na halách, stožárech, parkovištích
Jan Fabian z Frýdku-Místku se specializuje na elektroinstalační práce včetně oprav veřejného osvětlení, osvětlení na halách, parkovištích i stožárech a to i v okolí Třince, Karviné a Havířova.
Modernizace a rekonstrukce veřejného osvětlení měst a obcí
Osvětlení ve městech a obcích, modernizace, rekonstrukce a zlepšení technického stavu a funkčnosti veřejného osvětlení realizuje společnost ELTODO OSVĚTLENÍ, s.r.o., Praha.
Rozvaděčové svítilny – LED svítilny se snadnou montáží
Ideální světelné podmínky ve skříních rozvaděčů zajistí rozvaděčové LED svítilny, které nabízí společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Industriální svítidlo vhodné do obývacího pokoje, haly či restaurace
Kvalitní a designové, taková jsou industriální svítidla, která najdete na našem specializovaném e-shopu v osvětlení pro hotely, restaurace či domácnosti - společnost Bachman.
Kvalitní zahradní elektroinstalace - osvětlení pro bezpečnou chůzi po Vaší zahradě
Flexibilní a pružní elektrikáři od firmy Jana Fabiána z Frýdku-Místku Vám na Vaší zahradě provedou elektroinstalaci, která bude splňovat bezpečnostní předpisy a je odolná vůči klimatickým podmínkám.
Novinka - LED pracovní světla, majáky a predátory prodej – různé velikosti, barvy, uchycení
Společnost TRIO PLUS spol. s r.o. z Prahy připravila pro své zákazníky novinku, rozšířenou nabídku sortimentu LED pracovních světel, majáků a predátorů, které prodává ve svém e-shopu.
Nadčasové a designové osvětlení nejen do kuchyní ve světě světel
Pokud sháníte osvětlení do Vaší kuchyně a nemůžete najít to, které by Vás nadchlo na první moment, pak navštivte prodejnu Svítidla Bachman, kde si zaručeně vyberete.
Prodej elektroinstalačního materiálu - velkoobchod
Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem v Opavě najdete na ulici U Cukrovaru ve firmě ARGOS ELEKTRO, a.s.
Pořiďte si designová a zároveň funkční světla pro kanceláře a gastro provozy
Designová, industriální a zároveň kvalitní a funkční světla vhodná do kanceláří a gastro provozů naleznete u společnosti Svítidla Bachman.
Svět svítidel Hradec Králové – prodej osvětlení Multiline pro interiér, exteriér
Zabýváme se prodejem belgických svítidel Multiline v technickém designu, prodej svítidel všech typů včetně nejmodernějších LED svítidel - INPRO LUCE spol. s r.o. Hradec Králové
Zápustná LED svítidla - bodové a stropní osvětlení pro dokonale nasvícený interiér
Zápustná LED svítidla jako funkční osvětlení pro Váš domov, do Vaší kanceláře nebo do stylové restaurace či baru si pořídíte u společnosti Svítidla Bachman, dle Vašeho vkusu a dle Vašich představ.