Pestrá nabídka osvětlení a svítidel vám poskytne veškerý komfort při výběru vhodného světla pro interiér i exteriér do domácností i pro průmysl. V nabídce najdete venkovní a zahradní osvětlení, osvětlení koupelnové, kuchyňské, předsíňové, lampy a lampičky, lustry, svítidla dětská, bodová, nástěnná, stropní, technická a mnohé další.

Úsporné žárovky Kanlux IQ-LED s nízkou spotřebou energie za atraktivní cenu
Kvalitní žárovky Kanlux IQ-LED s nízkou spotřebou energie jsou bezpečné pro Vaše oči i kůži a navíc dostupné za atraktivní cenu – vytvořili specialisté ze společnosti Kanlux s.r.o.
Kanlux s. r. o.
Osvětlení strojového vidění od firmy Smart View-velkoobchod, prodej
Společnost EMS ELEKTRO dodává osvětlení strojového vidění od firmy Smart View. Rádi Vám připravíme nabídku na míru.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Projekční technika, jevištní technika, pódia, ozvučení, osvětlení, LED obrazovky, technický servis
Společnost T SERVIS s.r.o. je spolehlivý dodavatel ozvučovací, osvětlovací, pódiové a video techniky pro zrealizování vaší úspěšné akce.
T SERVIS s.r.o. ozvučovací, osvětlovací technika
Stožáry veřejného osvětlení standardní i atypické, nejmodernějších technologií pro výrobu stožárů
Stožáry veřejného osvětlení standardní i atypické, nejmodernější technologie pro výrobu stožárů, přechodové, sadové, silniční, dálniční a osvětlovací stožáry od firmy AMAKO, spol. s r.o. v Břeclavi.
AMAKO, spol. s r.o.
Držáky a redukce na světla i pouliční lampy veřejného osvětlení – profesionální výroba
Na profesionální výrobu držáků a redukcí na světla i různých druhů a variant pouličních lamp veřejného osvětlení se zaměřují odborníci ze společnosti KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Úsporné a vysoce účinné technické LED svítidlo v moderním designu
Společnost Greenlux jako dodavatel osvícení a světel má v nabídce široký sortiment technických LED svítidel, která jsou nejen vysoce účinná, ale také energeticky úsporná. Navštivte náš e-shop.
Greenlux s.r.o.
Velký výběr LED svítidel – přisazené, vestavné, LED zdroje – prodej e-shop, velkoobchod
Kvalitní a moderní LED svítidla – přisazená, vestavná, mřížková - a LED zdroje (i lineární světelné zdroje) – objednávejte na e-shopu společnosti Kanlux s.r.o. nebo navštivte náš velkoobchod.
Kanlux s. r. o.
Profesionální LED pásky nejvyšší kvality – prodej, eshop, velkoobchod
Profesionální LED pásky nejvyšší kvality prodává firma Kanlux s.r.o., která se specializuje na osvětlení všech druhů. LED pásky můžete zakoupit nejen na našem eshopu, ale také v našem velkoobchodě.
Kanlux s. r. o.
Svítidla, světla, osvětlení bytu, domu, interiéru - návrhy, realizace
Společnost BODINGER s.r.o. v Ostravě navrhne a zrealizuje veškeré osvětlení Vašeho domu, bytu či zahrady, které bude vypadat vkusně, originálně a dodá Vašemu interiéru to, co potřebuje.
BODINGER s.r.o.
Rekonstrukce, optimalizace veřejného osvětlení - dosažení úspory elektrické energie v obci, městě
Společnost UV servisní z Lípy u Zlína se mimo jiné zaměřuje na rekonstrukce a optimalizace veřejného osvětlení s cílem dosažení úspory elektrické energie v obci, městě. Působíme ve Zlínském kraji.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
LED venkovní a vnitřní osvětlení sportovních a průmyslových areálů, sportovišť
O odbornou instalaci, návrh a výpočet LED venkovního i vnitřního osvětlení pro průmyslové a sportovní areály nebo sportoviště se postará firma DAMIJA elektro s. r. o. z Ostravy.
Certifikované měření osvětlení venkovních i vnitřních prostor, návrh a výpočet osvětlení na klíč
Ostravská firma DAMIJA elektro s.r.o. provádí certifikované měření osvětlení venkovních i vnitřních prostor. Postaráme se také o výpočet a návrh osvětlení na klíč včetně následné realizace.
Prodejna elektroinstalačního materiálu, elektro nejen pro domácnosti
Veškerý elektroinstalační materiál nakoupíte v okolí Šternberku v prodejně Elektro Tomáš Bureš. V našem elektru prodáváme žárovky, lustry, svítidla, vypínače a další elektroinstalační materiál.
Venkovní vánoční LED osvětlení, 3D ozdoby - kouzelné Vánoce ve Vašem městě nebo obci
Pronájem, půjčovnu ale i prodej venkovního vánočního osvětlení, 3D ozdob Vám zajistí společnost DAMIJA elektro z Ostravy - zajistíme kouzelné Vánoce ve Vašem městě i obci.
Technické zajištění společenských a kulturních akcí
Společnost MUSIC PRO SERVICE, s.r.o. se zabývá technickým zajištěním společenských a kulturních akcí. Zajistí malé akce, plesy i velké městské slavnosti či firemní eventy.
Průmyslové led osvětlení výrobních hal, skladů, dílen, sálů - montáž, instalace
Špičkové led osvětlení Vám zajistí firma Jiří Furch, která se zaměřuje na montáž i instalaci průmyslového led osvětlení velkých výrobních hal, sálů, skladů nebo dílen. Přijedeme do Opavy i Ostravy.
Instalace osvětlení v průmyslových provozech, areálech-vlastní divize elektro
Chropyňská strojírna instaluje osvětlení v průmyslových provozech. Vlastní divize elektro provádí instalace ve výrobních areálech, halách, skladovacích prostorách apod.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Elektromontážní práce, veřejné osvětlení výstavba, opravy | Ostrava
Společnost ELTOM, s.r.o. se postará o kompletní elektromontážní práce včetně elektroprojekce, o výstavbu a opravy veřejného osvětlení nejen v Ostravě, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Eltom, s.r.o.
Stropní, závěsná, nástěnná svítidla – prodej moderního osvětlení nejen do interiéru
Vhodná kombinace světel je nezbytná pro komfortní bydlení. Pestrou nabídku stropních, závěsných i nástěnných svítidel naleznete u ELMA z Frýdku-Místku - prodáváme moderní osvětlení nejen do interiéru.
Nový světelný zdroj XLED představuje spojení vlastností klasických žárovek a moderních LED zdrojů
Vzhled klasické skleněné žárovky s vlastnostmi LED diod, spojené do jednoho nového LED XLED světelného zdroje od společnosti Kanlux s.r.o., propojení tradičnosti a moderní úsporné technologie.
Kanlux s. r. o.
Interiérové a venkovní osvětlení Přerov – široký výběr kvalitních výrobků včetně příslušenství
Máte doma už staré osvětlení a chtěli byste ho vyměnit za kvalitní a moderní? Nebo byste potřebovali svítidlo k vašemu nově postavenému zahradnímu altánu?
Venkovní, průmyslová svítidla - prodej, e-shop - vhodné osvětlení
Vhodné osvětlení je velmi důležitým prvkem v interiéru i v exteriéru. Venkovní a průmyslová svítidla si můžete vybrat u naší firmy ELMA z Frýdku Místku.
Bezpečné koupelnové svítidlo, eshop - světlo stropní, nad zrcadlo i nástěnné
Světla stropní, nad zrcadlo i nástěnná, která jsou vhodná pro použití v koupelnách, dodává společnost Elma - Ing. Pavel Nováček. Bezpečná svítidla pro váš domov vyberete jednoduše na našem eshopu.
Lampy stojací, stolní, nástěnné - designové, moderní i tradiční, široký výběr na eshopu
Stojací, stolní i nástěnné lampy a spoustu dalších můžete najít na eshopu společnosti Elma - Ing. Pavel Nováček, která poskytuje široký výběr lamp designových, moderních i tradičních.
Restaurování historických a starožitných lustrů -  kovové i křišťálové lustry uvedeme do původního stavu
Společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě se zaměřuje na restaurování historických a starožitných svítidel ze zámeckých sálů, komnat nebo obřadních síní.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava