Porouchaný spotřebič nemusí hned patřit do starého železa, protože jej můžou zachránit náhradní díly pro elektro všech značek. Z pestré nabídky si můžete vybrat náhradní díly pro bojlery, sporáky, ledničky, mrazničky, myčky, pračky, vysavače, mixéry, elektrické ruční nářadí, kávovary, rychlovarné konvice a mnoho dalších.

Distribuce spotřebních baterií a akumulátorů značky VARTA pro Českou i Slovenskou republiku
Vysoce kvalitní akumulátory, baterie i nabíječky s dlouhou výdrží zakoupíte u výhradního dovozce těchto produktů, u společnosti Spectrum Brands Czech spol. s r.o. v České Lípě.
Prodej náhradních dílů na holicí strojky Braun včetně servisu Praha
ELPEN – BRAUN se zabývá kromě prodeje produktů Braun i prodejem náhradních dílů pro holící strojky značky Braun jako jsou např. planžety, břitové bloky, Combi-Packy, náhradní kabely a další.
Kruhové konektory pro vojenské a náročné aplikace ITT Canon-dodávka
Společnost Ray Service z okresu Uherské Hradiště představuje část svého sortimentu - kruhové konektory pro vojenské a náročné aplikace ITT Canon.
Servis bílé techniky, chlazení a prodej dílů na myčky, pračky, sporáky, lednice, chladničky
Společnost Duo Servis Elektro zajišťuje servis bílé techniky a chlazení v lokalitě Zlín, Luhačovice, Slavičín, Valašské Klobouky a také prodej dílů na myčky, pračky, sporáky, lednice, chladničky.
Prodej a náhradní díly na pračky, sporáky, myčky-bílá technika
U firmy Duo servis elektro Zlín pořídíte náhradní díly na pračky, sporáky, myčky i další spotřebiče. Zabýváme se i prodejem bílé techniky různých značek. Dodáváme i na Vsetín.
Náhradní díly na elektrické a plynové spotřebiče a elektrospotřebiče, eshop, velkoobchod
Firma KTS - AME s.r.o. Nadeta Kosice se zabývá prodejem náhradních dílů mnoha značek domácích spotřebičů. Prodáváme náhradní díly na vysavače, kuchyňské roboty, vařiče a žehličky různých značek.
KTS - AME s.r.o. Nadeta náhradní díly Hradec Králové
Prodej náhradních dílů na elektrospotřebiče České Budějovice - Tefal, Rowenta, Siemens, Bosch, Mulinex
Sháníte náhradní díl na porouchaný elektrospotřebič Tefal, Rowenta, Siemens, Bosch nebo Mulinex? Spolehlivě ho koupíte u prodejce náhradních dílů, u společnosti ELMOT, v.o.s. z Českých Budějovic.
Servis náhradních dílů na elektrospotřebiče České Budějovice - Tefal, Rowenta, Siemens, Bosch, Mulinex
Hledáte spolehlivý servis na elektrospotřebiče značek Tefal, Rowenta, Siemens, Bosch nebo Mulinex včetně náhradních dílů? Kontaktujte společnost ELMOT, v.o.s. z českých Budějovic.
Oprava, náhradní díly holící strojky Braun - Praha
Sběrna záručních a pozáručních oprav Braun Praha 1 - Petrské náměstí 5. Společnost Elpen paní Marcely Kalousové nabízí holící strojky Braun v akčních cenách. Holící strojky: - Pulsonic 9595 - Pulsonic 9585 - Cruzer 2838 - Cruzer 2778 - Entry 815 - Entry 835. Náš celý sortiment - prodej: - planžety, břity - zastřihovače vlasů ...
Příslušenství, náhradní díly pro centrální vysavače nakupujte v eshopu
V eshopu firmy Centrální vysavače Valčík můžete snadno nakoupit příslušenství a náhradní díly pro centrální vysavače. Osobní odběr Brno, Zlín.
Elektrospotřebiče MOULINEX, TEFAL, opravy, servis
Elektrospotřebiče MOULINEX, TEFAL, opravy, autorizovaný servis spotřebičů těchto, ale i dalších značek nabízí firma PaP servis v Brně.
Holící strojky Braun, servis, náhradní díly, Praha 1
Na prodej náhradních dílů na holící strojky Braun a jejich následný servis se specializuje prodejna ELPEN-BRAUN, kterou najdete v samém centru Prahy 1 na Petrské náměstí 5.
Opravy a servis drobných domácích spotřebičů KRUPS, ZELMER
Opravy a servis drobných domácích spotřebičů, elektrospotřebičů KRUPS, ZELMER, dodávky náhradních dílů od firmy PaP servis v Brně.
Náhradní zdroje elektrické energie pro oběhová čerpadla ústředního vytápění
Záložní zdroje elektrické energie pro oběhová čerpadla ústředního vytápění, solární systémy i umělé líhně vyrábí Ing. Jaromír Ptáček, Vršce. Dodáváme kvalitní produkty s dlouhou životností.
Náhradní kvalitní díly na pračku Whirlpool a na další známé značky
Servis a prodej náhradních dílů dle požadavků od našich zákazníků - prodej náhradních dílů zajišťujeme na dobírku nebo k vyzvednutí u nás na prodejně Pavel Furka Kutná Hora
Náhradní díly na elektromotory, elektrospotřebiče | České Budějovice
V naší firmě ELMOT pro Vás máme kromě kvalitních domácích elektrospotřebičů a elektromotorů i náhradní díly na ně. Zakoupit zde můžete části do čerpadel, myček a sušiček, bojlerů, kamen, sekaček, mikrovlnných trub dielektrických zásobníků vody. Záruční servis a výměnu dílů provádíme u spotřebičů se značkou ZANUSSI, TEFAL, ROWENTA, MORA, ...
Velkoobchodní prodej baterií, baterie do fotoaparátu a kamery Energizer
Baterie Energizer za skvělé ceny, to je Chvátal-Artex, s.r.o.! Sháníte baterie Energizer do fotoaparátu nebo kamery? Pak neváhejte, navštivte náš e-shop a vyberte si! Nabízíme nejen velkoobchodní prodej baterií do mobilních telefonů, fotoaparátů a kamer, ale i Camcorder battery, baterie NiMH AA a AAA. Dále v nabídce Energizer fotoakumulátor ...
Velkoobchodní prodej elektro
Zabýváme se prodejem komponentů pro pozemní a satelitní příjem televizního signálu.
Velkoobchod s bateriemi - nabíječky na baterie, svítilny Varta
Hledáte velkoobchodního prodejce sortimentu značky Varta? Pak neváhejte a navštivte náš internetový obchod. Ze sortimentu značky Varta nabízíme nejen alkalické a nabíjecí baterie, svítilny, čelovky a lampy, ale i lithiové baterie, foto baterie, hodinkové baterie, zinko-chloridové baterie, ale i nabíječky pro mobilní zařízení a jejich ...
Opravy a servis praček Praha
Společnost PM servis, spol. s r.o. se sídlem na Praze 10 provádí opravy a servis praček a dalších spotřebičů pro domácnost. Dále nabízíme opravu: - myček, sušiček - chladniček, mrazáků - vinoték, digestoří - varných desek, trub a sporáků. Značky: - AEG, Electrolux, Zanussi - Best, Amica, Zelmer Karma - Teka, Nordline, Eliz, Romo ...
Na elektrospotřebiče od WLAZLO MW se můžete spolehnout
Společnost WLAZLO MW provozuje jeden z největších e-shopů v ČR s elektrospotřebiči. Nabídka spotřebičů je pestrá a pokryje nároky i toho nejkritičtějšího zákazníka. V našem e-shopu proto najdete spotřebiče jako: - ledničky - myčky - pračky - náhradní díly Spolupracujeme jen s renomovanými výrobci elektrospotřebičů, např. Bosch, Siemens, ...
Naše náhradní díly zkrotí vaši neposlušnou elektroniku
Nechce vás poslouchat pračka, sporák, vysavač nebo další spotřebiče? Hledáte k nim náhradní díly? Pak se pozorně začtěte do naší nabídky, v e-shopu firmy WLAZLO MW si přijdete na své. A nejsou to jen náhradní díly, co nabízíme. V našem sortimentu naleznete i autorádia, meteostanice, vestavěné spotřebiče a spoustu dalších. Spotřebiče od značek ...
Osazování plošných spojů Pardubice
Společnost AWOS s.r.o. se zabývá vývojem a výrobou elektronických dílů. Nabízíme: - výroba elektroniky - sítotiskové šablony - desky s plošnými spoji - návrh DPS - fotoplottservis - zakázkový vývoj. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Prodej napájecí zdroje AC/DC Zruč-Senec, Plzeň
Společnost prodává napájecí zdroje AC/DC. Dodáváme napajecí zdroje AC/DC těchto značek: - ARCH Electronics Corp. - Cabur srl - Chinfa Electronics Ind. Co., Ltd. - Martek Power - Mornsun - Vicor Corporation. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Součásti  pro  klimatizace  a  vzduchotechniku
CZECH REPUBLIC Vyrábíme, prodáváme: -součásti pro klimatizace a vzduchotechniku. Hlavním programem je výroba teplosměnných ploch na bázi Cu trubek-Al lamel, Cu trubek-Cu lamel, nerezových trubek-Al lamel a nerezových trubek-Cu lamel. Výrobní program: -vodní chladiče -výparníky pro všechny druhy ...