Chcete si v domácnosti nebo ve firmě zajistit příjemnou teplotu vzduchu po celý rok? Pro tyto účely jsou tady klimatizace, vzduchotechnika a ventilace. Můžete si tak pořídit moderní nástěnné a potrubní ventilátory, digestoře, mobilní klimatizace, přívodní a větrací jednotky, tepelná čerpadla a mnoho dalších.

Kondenzátory, výparníky a další chladicí zařízení pro chladírenský průmysl
Kondenzátory, výparníky, topení a další chladicí zařízení pro chladírenský průmysl vyrábí a navrhuje společnost Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlech na Moravě.
Realizace rekuperačních jednotek v rodinných domech i komerčních objektech
Rekuperační jednotky, které vzduch nejen pročistí, ale také zajistí příjemné klima v místnostech v létě i zimně, Vám v okolí Znojma a Třebíče zajistí společnost MCS-ChlazeníCZ s.r.o.
Klimatizace, vzduchotechnika, vytápění a chlazení
Komplexní služby v oblasti vzduchotechniky, klimatizačních zařízení i tepelných čerpadel poskytuje firma Lukáš Drahoš. Zajistí výrobu, prodej, opravu i servis systémů vzduchotechniky a vytápění.
Výroba kompletace a montáž příslušenství a dílů vzduchotechniky
Vyrábíme vzduchotechnická zařízení, vzduchotechnické potrubí z černého i pozinkovaného plechu, zajišťujeme příslušenství a další díly vzduchotechniky.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Výroba vzduchotechnických prvků a potrubí Pardubice
Potrubí vyrábíme z pozinkovaného plechu s lisovanými pozinkovanými přírubami, které jsou připevněny přítlačnými spoji. Potrubí vyrábíme v kvalitě evropských norem DIN.
Spolehlivé bezhlučné mobilní klimatizace i pro domácnosti s elegantním designem
Nejen průmyslové, ale i domovní či mobilní klimatizace vám dodává firma MCS – Chlazení CZ, s.r.o. ze Znojma. Tyto typy disponují vysokou bezhlučností, spolehlivostí a elegantním vzhledem.
Návrh, výroba a montáž vzduchotechnických zařízení, klimatizací
Česká firma s dlouholetou tradicí se zabývá návrhem, výrobou a montáží vzduchotechnických zařízení a klimatizací - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Dolní Město, Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Lamelové výměníky tepla pro klimatizace,  vzduchotechniku, chladící zařízení a tepelná čerpadla
Lamelové výměníky tepla pro klimatizace, vzduchotechniku, chladící zařízení a tepelná čerpadla od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlých na Moravě.
Vysoušeče, odvlhčovače, Praha, eshop - Aby Vás netrápila vlhkost
Kondenzační odvlhčovače vzduchu jsou velikým pomocníkem všude tam, kde je na závadu nadměrná vlhkost vzduchu a prostředí.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Technické zabezpečení budov, projekce, montáž, servis
Technické zabezpečení budov, vzduchotechnika, vytápění, vodovody, větrání v průmyslových objektech, hotelech či nemocnicích realizuje EKOKLIMA a.s., Milevsko.
Klimatizační a teplovzdušné automaty pro efektivní vytápění a klimatizování pro haly i domy
Výkonné topení i klimatizaci Vám dodá a nainstaluje společnost REMKO s.r.o. z Prahy 18 Letňany. Zabýváme se prodejem, montáží i servisem topidel pro rodinné domy, skladové i výrobní haly.
Dodávka a montáž vzduchotechniky pro potravinářské provozy
Dodávka a montáž vzduchotechniky pro potravinářské provozy, do pekáren, obcodů, barů, do kompresoroven a velkých provozů od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici.
KlimaTechnik s.r.o.
Dodávky a montáž průmyslové vzduchotechniky a klimatizačních zařízení pro byty i kanceláře
Vzduchotechniku i klimatizaci Vám odborně namontuje společnost INKOMO CZ s.r.o. z Českých Budějovic. Profesionální vzduchotechnické jednotky pro průmyslové objekty, byty i kanceláře.
Prodej, montáž a servis klimatizací a vzduchotechniky
Kvalitní vzduchotechniku a klimatizaci do bytu, domu, kanceláře a výrobní a průmyslové haly zajišťuje naše firma bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a okolí.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Špičkové projektování v oboru vzduchotechniky a klimatizace
Naše firma je schopna navrhnout kompletní technické řešení pro jakýkoli objekt, projektová činnost na míru - INTERKLIMA spol. s r.o. Pardubice
Výroba vzduchotechnických prvků, dodávky vzduchotechniky a klimatizace, Elektro, měření a regulace
Specializujeme se na dodávky vzduchotechniky a klimatizace, dle požadavků vyrábíme vzduchotechnické prvky a potrubí, dále provádíme elektro, měření a regulace - INTERKLIMA spol. s r.o. Pardubice
Kompletní dodávky vzduchotechniky a klimatizace včetně prací a materiálu
Zabýváme se dodávkami vzduchotechnického zařízení a klimatizací pro malé a velké výkony jako jsou koupelny, dílny nebo provozovny - INTERKLIMA spol. s r.o. Pardubice
Klimatizace Panasonic pro domácnosti, kanceláře i komerční prostory
Komplexní řešení systému klimatizace Panasonic pro domácnosti, kanceláře a komerční prostory zajišťuje v okolí Olomouce, Prostějova a Přerova společnost BLUE TRADE s.r.o.
BLUE TRADE, s.r.o.
Výroba průmyslová vzduchotechnika, průmyslové odsávání vzduchu
V oboru průmyslová vzduchotechnika působí firma RAJCH Zlín. Navrhneme komplexní řešení odsávání vzduchu pro průmyslové provozy. Působíme po celé ČR.
Ventilátor pro svislé a vodorovné umístění - spolehlivé větrání do koupelny či toalety
Pořiďte si špičkové větrání do koupelny či toalety za použití ventilátoru pro svislé a vodorovné umístění - C + C Cimbál s.r.o. Liberec
Stavební vzduchotechnika, kovové, plastové vzduchovody-eshop
Stavební vzduchotechnika za přijatelné ceny pořídíte v eshopu firmy Ventilátory Zlín. Kovové, plastové vzduchovody i komponenty vzduchotechnických rozvodů.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Montáž ventilačních turbín, hybridních ventilátorů pro snadné odvětrávání šachet
Ventilační turbíny a hybridní ventilátory pomáhají odvětrávat výrobní, montážní, skladové šachty. Montáž na panelových i rodinných domech provádí firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku.
Komplexní dodávky vzduchotechniky
Společnost IPC Klima s.r.o. sídlící v Plzeňském kraji nabízí komplexní dodávky vzduchotechniky od montáže, záručního i pozáručního servisu po odbornou diagnostiku.
Validace čistých prostor pro farmacii i přesnou mechaniku
Vysokou spolehlivost a přesnost validací čistých prostor garantuje společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Dodávka odsávací, filtrační technologie pro náročný výrobní proces i jednoduché aplikace
Společnost RAJCH, spol. s r.o. Zlín řeší dodávky profesionálních odsávacích a filtračních technologií pro jednoduché aplikace i specifický výrobní proces. Zajišťuje i rychlý záruční, pozáruční servis.