Chcete si v domácnosti nebo ve firmě zajistit příjemnou teplotu vzduchu po celý rok? Pro tyto účely jsou tady klimatizace, vzduchotechnika a ventilace. Můžete si tak pořídit moderní nástěnné a potrubní ventilátory, digestoře, mobilní klimatizace, přívodní a větrací jednotky, tepelná čerpadla a mnoho dalších.

Montáže vzduchotechniky Liberec - Dodávka a montáž vzduchotechniky do hal a pracovišť
Zajišťujeme odsávání průmyslových objektů a výrobních hal, jakožto i odsávání a filtraci vzduchu od jednotlivých pracovišť - Stavoklima Liberec, s.r.o.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Projekční činnost – vypracování projektu vzduchotechniky, rekuperačního větrání
Projekt pro realizaci vzduchotechniky nebo rekuperačního větrání pro dům, byt, výrobní haly nebo komerční prostory zpracuje firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zkuste klimatizace do kanceláří od nás, pravidelný servis je samozřejmostí
Klimatizace do kanceláří včetně montáže a pravidelného servisu v okolí měst Znojmo, Pohořelice a Ivančice Vám zajistí firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Kovodružstvo Strážov - strojírenská výroba kovových výrobků s precizností a spolehlivostí
Kovodružstvo Strážov je výrobní družstvo se sídlem v obci Strážov, okres Klatovy, které se zaměřuje na strojírenskou výrobu a zakázkovou výrobu podle dokumentace zákazníka.
Kovodružstvo, výrobní družstvo Strážov
Dodávka a montáž vzduchotechniky Liberec, vzduchotechnika do průmyslových objektů a hal
Dodáváme a montujeme kvalitní vzduchotechniku zejména do průmyslových objektů a výrobních hal - Stavoklima Liberec, s.r.o.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Kovodružstvo Strážov - výroba vzduchotechniky, radiálních ventilátorů a dalšího kvalitního strojírenského zařízení
Kovodružstvo Strážov nabízí individuální přístup, přesné strojírenství a kvalitu při výrobě vzduchotechniky, radiálních ventilátorů, sušáren obilí, průmyslových filtrů a zahradního nářadí.
Kovodružstvo, výrobní družstvo Strážov
Klimatizace, vzduchotechnika nebo tepelná čerpadla od ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. z Šumperku má dlouholeté zkušenosti s dodávkou a montáží klimatizací, vzduchotechniky nebo třeba tepelných čerpadel.
Prodej, montáž, opravy, záruční a pozáruční servis -  klimatizace do domácností
Kompletní dodávku klimatizací do domácností, od prodeje přes montáž zařízení, záruční a pozáruční servis včetně oprav zajišťuje v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Kompresory, klimatizace, tepelná čerpadla – opravy a servis
Pravidelný servis, údržba, opravy a repase chladících zařízeních, průmyslových kompresorů, klimatizací v obchodech, zimních stadionech či mlékárnách realizuje Břetislav Matějíček kompresory s.r.o.
Vytápění a chlazení s klimatizací Panasonic – správná volba do domů i bytů
Bohatý výběr značkových klimatizací Panasonic vhodných k vytápění a chlazení v domech i bytech má ve svém sortimentu společnost BLUE TRADE, s.r.o. působící v Olomouci a Přerově.
BLUE TRADE, s.r.o.
Odborná montáž, servisní a pozáruční servis klimatizací, AirCool s.r.o.
Společnost AirCool s.r.o. poskytuje odbornou montáž, servisní a pozáruční servis klimatizací, tepelných čerpadel, rekuperačních jednotek a vzduchotechniky po celé České republice.
Chladící technika a klimatizační jednotky do provozoven, průmyslu i pro rodinné domy
Společnost Chlazení STEFFEK z okresu Opava zajišťuje již přes třicet let prodej, montáž a servis chladící techniky a klimatizací do provozoven, průmyslových hal i rodinných domů.
Servis a montáže vzduchotechniky a klimatizačních jednotek - Martin Polák
Pan Martin Polák poskytuje v Jihomoravském kraji servis a montáže pro vzduchotechnická zařízení a klimatizační jednotky.
Vzduchotechnika a klimatizace pro obchodní centra, kanceláře nebo průmyslové haly
Společnost Štec SVT, s.r.o., která sídlí ve Vsetíně se zaměřuje na projekční činnost, výrobu a montáže vzduchotechniky a klimatizací a provádí i revize a servis.
Klimatizace vzduchové, vodní i kombinované - prodej, montáž a servis od Fareli
Společnost Fareli působí v celém Moravskoslezském kraji a poskytuje prodej, montáž a servis klimatizačních zařízení pro kulturní budovy ale i průmyslové společnosti.
Instalace a servis klimatizací pro kanceláře, obchody, sklady komerční prostory
Instalaci klimatizační techniky včetně záručního a pozáručního servisu pro kanceláře, obchody, sklady a další komerční prostory zajišťuje nejen v okolí Znojma firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Náhradní filtry pro zajištění čistého vzduchu v provozech Náchod
Zajišťujeme vývoj a výrobu odsavačů, vysavačů, odsávaných pracovních stolů pro různá odvětví, komplexní řešení odsávání pracovišť a prodej náhradních filtrů.
EKO-ŠIMKO s.r.o. Výroba odsavačů Náchod
Dodávka a montáž vzduchotechnického zařízení, pravidelné prohlídky, revize, záruční a pozáruční servis, projektová dokumentace
Firma JIŘÍ RESL - S K mont. s.r.o. se sídlem v České Skalici se již od roku 1991 zabývá především dodávkami a montáží vzduchotechnického zařízení menších a středních velikostí.
Výroba potrubí pro vzduchotechniku - kruhové, hranaté nebo spiro potrubí
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje komponenty pro vzduchotechniku. Vyrábí, dodává a montuje kvalitní hranaté potrubí, kruhové potrubí a spiro potrubí.
GIOMETAL s.r.o.
Montáž klimatizačních zařízení Most – komplexní služby včetně oprav
Víte o tom, že klimatizace je využitelná po celý rok? Konečně jste se rozhodli pro její koupi a nemá vám jí kdo profesionálně namontovat? S tím vám budeme rádi nápomocni.
Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, záruční a pozáruční servis, Nová zelená úsporám, Kotlíkové dotace
Společnost Good Climate s.r.o. se sídlem v Opavě se zabývá realizací, projekcí a facility managementem v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a vytápění v rámci celé ČR.
Vysoce kvalitní odvětrávací potrubí pro šikmé i ploché střechy finské výroby
Prodej různých typů kvalitních odvětrávacích potrubí, které jsou vhodné pro šikmé i ploché střechy od finské značky VILPE zajistí společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o. v Brně.
VILPE Brno
Větrací jednotky pro školy, nucené větrání s rekuperací - čerstvý vzduch ve třídách
Společnost INTOZA s.r.o. z Ostravy zajistí ve školních třídách instalaci kompaktní větrací jednotky, díky které se vyřeší problém s nedostatkem čerstvého vzduchu a děti nebudou unavené a méně pozorné.
Krbové, koupelnové ventilátory a rekuperační jednotky
Ve specializovaném eshopu ventilatoryzlin.cz pořídíte ventilátory, rekuperační jednotky, teplovzdušné vytápění a mnoho dalšího. Kamenná prodejna firmy je v Lužkovicích nedaleko Zlína.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Rekuperační větrání pro rodinné domy i komerční objekty - ochrana proti plísním
Kvalitní rekuperační větrání pro Jihomoravský kraj Vám do bytu, domu nebo kanceláře spolehlivě zařídí firma bbklima99, s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.