Bezpečnost a komfort využívání elektrické energie jsou také zásluhou elektroinstalačního materiálu a součástek. Pro různé potřeby využití si můžete vybírat z pestrého sortimentu takových komponentů, jako jsou zásuvky, vypínače, spínače, stmívače, chrániče, propojovací lišty, kabely, pojistky a další.

Výroba elektroinstalační materiál - kabely, vodiče, jističe, chrániče, pojistky
Ve firmě UNIREG spol. s r.o. zajišťujeme výrobu veškerého elektroinstalačního materiálu jako jsou různé kabely, vodiče, jističe, chrániče, pojistky, stykače, relé a další.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Výroba elektroměrových rozvaděčů Příbram - přímé a nepřímé měření
Elektroměrové rozvaděče využijete pro měření spotřeby elektřiny v rodinných domech, stavbách, rekreačních objektech, dílnách nebo provozovnách. Vhodné pro distribuční společnosti E-ON, ČEZ i PREdi.
Okruhové jistící skříně Příbram - v zapuštěném provedení i na povrch
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. se zabývá výrobou rozvaděčů nn, jak v distribučních sítích a staveništích, tak i v okruhových jistících skříních.
Výrobce bytových a skříňových rozvaděčů, Plesná, okres Cheb
Bytové R, a skříňové rozvaděče vyrábí společnost ELROZ a.s. z obce Plesná v okrese Cheb. Jsme nejstarší výrobce bytových rozvaděčů v ČR.
Stoupačkové rozvaděče Příbram - pro rekonstrukce v panelácích či jiných bytových domech
Takovýto typ rozvaděče byl navržen kvůli technickému stáří již dříve instalovaných rozvaděčů v bytových a panelákových domech. Nový rozvaděč si ponechal dispozice a rozměry stávajících rozvaděčů.
Záložní zdroje napájení – pro nepřerušený provoz elektrických zařízení
Společnost SUM Praha nabízí záložní zdroje napájení pro malé i velké společnosti. Pokud dojde k výpadku elektrického proudu, automaticky se přepne napájení ze záložního systému.
LED zdroj - úsporný, ekologický a bezpečný zdroj světla Ostrava
ARGOS ELEKTRO, a.s. nabízí široký výběr LED zdrojů - je to úsporný, ekologický a bezpečný zdroj světla. Navštivte naší prodejnu v Ostravě.
Prodej - elektroinstalační materiál, jističe, pojistky, rozvaděče, kabely, lanka
Prodej, dodávka elektroinstalačního materiálu, pojistek, rozvaděčů, spínačů, lanek, kabelů, husích krků, kusový materiál od firmy KARS, spol.s r.o., Brno.
KARS DUO, v.o.s.
Komponenty pro rozváděče NN od uznávaných výrobců Praha - Jsme Vaším spolehlivým partnerem!
Komponenty pro rozváděče z dílen světových výrobců najdete v nabídce společnosti Blumenbecker Prag. Projekcí i montáží rozváděčů NN se zabýváme již řadu let.
Záložní zdroje, DC zdroje a invertory pro telekomunikaci Praha - výpadek proudu vás již nepřekvapí
Nabízíme vám nejrůznější napájecí systémy a záložní zdroje pro telekomunikace a strojní zařízení, jejich montáž, ale i následný servis.
Silové lodní, námořní, telekomunikační a ovládací kabely Kladno -  střihané na přání
Dodáváme bezpečné silové, telekomunikační, námořní, ovládací kabely pro lodní dopravu, které jsou bezhalogenové a odolné proti ohni.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Kabely pro větrné elektrárny - řešení pro aplikace v zařízeních pracujících s větrnou energií
V naší společnosti Helukabel vám nabízíme optimální a individuální řešení pro jakoukoli aplikaci v zařízeních pracujících s větrnou energií.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Záložní zdroj napájení, Praha - servis přístrojů pro funkčnost při blackoutu
Provádíme servis záložních zdrojů napájení pro plnou funkčnost v případě blackoutu. Opravujeme přístroje po celé Praze. Pořiďte si záložní zdroj napájení a nespoléhejte se pouze na přímé elektrické napájení. Snížíme, nebo i úplně odstraníme možnost výpadku proudu a zachráníme Vám tím mnohdy i spousty hodin ustavičné práce na ...
Eshop s telekomunikačními a datovými prvky
Společnost KABEL TRADE PRAHA zajišťuje ve svém eshopu prodej prvků určených na výstavby telekomunikačních i datových sítí.
Značení vodičů Praha
Značení vodičů představuje návlečky nasouvácí i nacvakávací, bužírky – s tvarovou pamětí, smršťovací, PVC, pouzdra na štítky. Vodiče lze značit několika metodami a vždy záleží na tloušťce vodiče a na skutečnosti, je-li zapojený nebo ne. Na dosud nezapojené vodiče lze nasunout uzavřené návlečky, bužírky a pouzdra na štítky. Na již zapojené ...
Kabely, kabelážní a anténní systémy pro efektivní komunikaci (Praha)
Moderní doba přímo vyžaduje, abyste se podřizovali jejím trendům v oblasti výpočetní techniky.
RF koaxiální kabely pro perfektní fungování anténních systémů - Praha
Co je nejdůležitější pro správnou funkci anténních systémů? No přece rychlé a kvalitní šíření signálu.
EPRO Trutnov  - elektromontáže Úpice
Pro své zákazníky jak z Trutnova, tak z Úpice a okolí zajistíme elektrorozvody dle požadavků.
Anténní systémy pro fungující bezdrátovou komunikaci - Praha
Bezdrátová komunikace je v dnešní době běžnou věcí. Pro její úspěšný provoz jsou ale nutné kvalitní a spolehlivé anténní systémy.
Přístroje a rozvaděče prodej Praha, Mladá Boleslav
Kvalitní přístroje a rozvaděče od renomovaných firem dodává akciová společnost EMAS Elektromateriál. V našem sortimentu naleznete: frekvenční měniče, polovodiče, elektroměrové rozvaděče a kabelové skříně, výrobky nízkého a vysokého napětí, řídicí systém, transformátory, motory a generátory, kabely, domovní vypínače, zásuvky, elektronika do ...
Úložné systémy i další elektromateriál skladem - Praha
Elektromontážní firmy, specializované prodejny, ale i stavební společnosti a výrobní podniky nakupují elektromateriál ve velkém a potřebují tak spolehlivého dodavatele. Patříte i vy do jedné z těchto kategorií? Obraťte se na společnost EMAS ELEKTROMATERIÁL a už nikdy se vám nestane, že by vám některá součástka chyběla. My totiž nabízíme úložné ...
Elektroinstalační materiál, Praha, Mladá Boleslav
Prodej elektroinstalačního materiálu v Praze a Mladé Boleslavi zajišťuje firma EMAS ELEKTROMATERIÁL a.s. Stavba domu obnáší kromě nákupu cihel a dalších stavebních materiálů i výběr elektroinstalace. Pokud se pohybujete ve stavebním průmyslu, pak je tu právě pro vás naše společnost. Velkoobchodně a v menší míře i maloobchodně dodáváme ...
Rozvaděče všech druhů - od výroby přes dopravu až po instalaci
Ať už sháníte jakýkoliv rozvaděč pro napětí do 1000 V, můžete si být jisti, že u nás ve společnosti MaRfinal jej seženete. Nabízíme kompletní služby v oblasti rozvaděčů, od projektování přesně podle vašich požadavků a přání až po odbornou instalaci a záruční i pozáruční servis rozvaděčů. Ve společnosti MaRfinal vyrábíme a dodáváme všechny ...
Zkoušečky VN s doutnavkovou signalizací | Pardubice
Zkoušečky VN s doutnavkovou signalizací jsou kapacitní zkoušečky určené pro vnitřní prostředí s osvětlením do 1000 Lx. Indikátor signalizuje napěťový stav blikající doutnavkou, ke své činnosti nepotřebuje žádný napájecí zdroj. Výrobek je určen pro povinné vybavení vnitřních trafostanic. Naše zkoušečky jsou především používány v ...
Elektrorozvaděče, elektroinstalace, elektrovýroba Praha
Potřebujete sehnat v Praze společnost, která Vám zajistí montáž elektrorozvaděče a ostatní elektroinstalační práce? Pak neváhejte kontaktovat naši společnost, která se o to postará! Vypracujeme Vám dokumentaci v programu EPLAN. Dodáváme CNC stroje na řezání a dělení plamene či plazmy. Výroba dle přání ...