Prodej a servis malých domácích i vestavěných elektrospotřebičů, varných konvic, mixérů, kuchyňských robotů, kávovarů, toustovačů a waflovačů, fénů, kulem, žehliček na vlasy, IPL a depilačních přístrojů, vysavačů, ale také bílé elektroniky jako ledničky, mrazáky, myčky nádobí, varné a indukční desky, pračky a sušičky.

Vestavěné elektrické spotřebiče TEKA, trouby, kávovary pro domácí i profesionální kuchyně
Kvalitní kuchyňské příslušenství různého provedení navrhuje a dodává společnost Teka - CZ s.r.o. s českým zastoupením na Praze 8. Široký sortiment varných desek, odsavačů i multifunkčních troub.
Spotřební elektronika Panasonic, prodej a autorizovaný servis v Opavě
Spotřební elektronika Panasonic, prodej TV, fotoaparátů, přehrávačů a domácích spotřebičů, autorizovaný servis v Opavě společnosti ŠINDLER A SYN Šindler - CZ, s.r.o.
Elektrické spotřebiče do kuchyně Teka, Küppersbusch - vestavěné trouby, varné desky, chladničky, mrazničky, automatické kávovary
Společnost SEA Zlín dodává elektrické spotřebiče do kuchyně zn. Teka a Küppersbusch. Tyto domácí spotřebiče se vyznačují vysokou kvalitou, vybrané modely u nás pořídíte se slevou až 50%.
Holící strojky pánské – záruční i pozáruční servis a náhradní díly
Přestal Vám fungovat pánský holicí strojek? Pak ho doneste do prodejny společnosti ELPEN-BRAUN, kde se postarají o jeho záruční i pozáruční servis včetně potřebných náhradních dílů.
Příprava kávy ihned po umletí je ten pravý požitek CAFFITALY S24
Akce – ke každému automatu 90 káv zdarma - Nápojová Ambulance Pardubice Objednejte si automat na kávu CAFFITALY S24 na našich stránkách a zadejte heslo: AKCE
Epilátory a depilátory jsou ideálními dárky pro ženy Praha
Každá žena chce být pro svého muže krásnou. Už dávno se nejedná pouze o pečování o vlasy a obličej, které jsou viditelné na první pohled.
Vánoce s produkty Braun - vše pro muže i ženy
Sháníte už dárky na Vánoce a stéle nevíte, čím své blízké obdarovat? S bohatým výběrem kvalitních produktů známé značky Braun z prodejny ELPEN-BRAUN v Praze jistě potěšíte muže i ženy.
Prodej náhradních dílů na holicí strojky Braun včetně servisu Praha
ELPEN – BRAUN se zabývá kromě prodeje produktů Braun i prodejem náhradních dílů pro holící strojky značky Braun jako jsou např. planžety, břitové bloky, Combi-Packy, náhradní kabely a další.
Prodej pračky, ledničky, myčky Fagor, Whirlpool  2. jakosti
Prodej pračky, ledničky, myčky Fagor, Whirlpool 2.jakosti firmou PERFEKT SERVIS spol. s r.o. Povrchově poškozené výrobky značky Whirlpool, Indesit. Rozvoz výrobků.
Realizace juice barů na klíč. Ovocné a zeleninové freshe, smoothie.
Chtěli by jste ve Vašem okolí otevřít Fresh bar? Firma Fres Juice, s.r.o. provádí realizace juice barů na klíč. Ovocné a zeleninové freshe a smoothie Váš nový byznys.
Napařovací žehličky a stanice Braun prodej Praha – žehlení bez námahy
Dokonale vyžehlené prádlo bez námahy budete mít s napařovací žehličkou nebo stanicí Braun z pražské prodejny nebo eshopu společnosti ELPEN-BRAUN.
Rychlovarné konvice a kávovary Braun prodej Praha – zboží skladem, rychlé dodání
Kvalitní rychlovarné konvice a kávovary značky Braun v atraktivních designech prodává v prodejně v Praze nebo prostřednictvím e-shopu společnost ELPEN-BRAUN.
Domácí spotřebiče MIELE, pračky, sušičky, varné desky, kávovary
Kvalitní elektrické spotřebiče MIELE, automatické pračky, sušičky prádla, myčky, ledničky, varné desky, kávovary jejich výrobu, montáž a servis provádí Miele technika s.r.o.
Miele technika s.r.o.
Zastřihovače vlasů a vousů Braun pro rychlé a precizní zastřihování - prodej Praha
Dnešní doba klade vysoké nároky na muže a žádá upravené vlasy a pěstěné vousy. Nic z toho však nebude problém s kvalitním zastřihovačem vlasů a vousů z prodejny ELPEN-BRAUN v Praze.
Servis bílé techniky, chlazení - opravy praček, myček, ledniček, sporáků
Rychlý servis bílé techniky a chlazení zajistí v lokalitě Zlín, Kroměříž, Holešov, Bystřice pod Hostýnem firma DUO SERVIS ELEKTRO. Řešíme opravy praček, myček, ledniček, sporáků i dalších spotřebičů.
Vestavné i volně stojící spotřebiče Electrolux, AEG, Zanussi-prodej za internetové ceny
U firmy DUO SERVIS ELEKTRO jsou za internetové ceny na prodej vestavné i volně stojící spotřebiče Electrolux, AEG, Zanussi. Prodejna Otrokovice u Zlína. Zajistíme dopravu i zapojení.
Servis bílé techniky - oprava myčky, pračky, ledničky, sporáku
Firma DUO SERVIS ELEKTRO zajistí servis bílé techniky, chlazení v lokalitě Zlín, Vsetín, Valašské Meziříčí, Rožnov pod Radhoštěm. Díky nám bude oprava myčky, pračky, ledničky, sporáku vyřešena rychle.
Servis bílé techniky, chlazení a prodej dílů na myčky, pračky, sporáky, lednice, chladničky
Společnost Duo Servis Elektro zajišťuje servis bílé techniky a chlazení v lokalitě Zlín, Luhačovice, Slavičín, Valašské Klobouky a také prodej dílů na myčky, pračky, sporáky, lednice, chladničky.
Jen rozbalené, nepoužité elektrospotřebiče a elektronika výhodně - prodejna i eshop
Firma Komisárna-elektro provozuje eshop, kde pořídíte rozbalené, nepoužité elektrospotřebiče či elektroniku. Pro zájemce z lokality Zlín, Zlínský kraj funguje i kamenná prodejna.
Komisárna-elektro s.r.o. Diskontní nákupy - elektro Otrokovice
Varné desky, náhradní díly na pračky, myčky-eshop, prodejna
U firmy Duo servis elektro Otrokovice-okres Zlín pořídíte náhradní díly na pračky, myčky, sporáky a nové vestavěné, volně stojící spotřebiče i varné desky. Provozujeme eshop.
Kávovary na kapsle Espresso, nápojové automaty, sodobary, výrobníky vody
Dodáme Vám kávovary na kapsle Esperesso, nápojové automaty, sodobary, výrobníky vody a Vaše kancelář, domácnost, chata či provozovna už nebudou na suchu!
Kávovary, automaty na nápoje do kanceláře - kávový servis pro zaměstnance
Udělejte radost zaměstnancům a zákazníkům kávovým servisem. Firma ATE Company z Olomouce do Vaší kanceláře dodá kávovary i automaty na nápoje. Poradíme Vám, jaký automat je pro Vaši firmu vhodný.
Záruční, pozáruční servis, opravy bílé techniky, chlazení, bojlerů
V regionu Zlín, Kroměříž, Přerov, Vsetín zajistí záruční, pozáruční servis bílé techniky, chlazení i opravy bojlerů firma DUO SERVIS ELEKTRO Otrokovice.
Ponorný mixér Braun MultiQuick 9 - Novinka - skvělý dárek k vánocům pro celou rodinu
Hledáte nápady na vánoční dárky? Ponorný mixér Braun MultiQuick 9 je novinkou na trhu a tento skvělý dárek jistě potěší celou rodinu, seženete ho v prodejně ELPEN-BRAUN v Praze.
Prodej, servis elektrických spotřebičů - elektrické trouby, sporáku, ohřívače vody
Společnost ELEKTROSERVIS Zlín poskytuje servis elektrických spotřebičů, v lokalitě Zlínský kraj - opravujeme elektrické trouby, sporáky, ohřívače vody. Zabýváme se i prodejem domácích spotřebičů.