Prodej a servis malých domácích i vestavěných elektrospotřebičů, varných konvic, mixérů, kuchyňských robotů, kávovarů, toustovačů a waflovačů, fénů, kulem, žehliček na vlasy, IPL a depilačních přístrojů, vysavačů, ale také bílé elektroniky jako ledničky, mrazáky, myčky nádobí, varné a indukční desky, pračky a sušičky.

Vestavné trouby do kuchyně s moderním designem a multifunkčností
Pořiďte si do vaší kuchyně stylové a elegantní vestavné trouby, které zaujmou nejen moderním designem, ale i multifunkčností. Vestavné trouby pořídíte na e-shopu akaelektroshop.cz.
AK elektro, s.r.o.
Předepsané zkoušky elektrických spotřebičů pro správný a bezpečný provoz firem
Předepsané zkoušky elektrických spotřebičů, které jsou důležité pro správný a bezpečný provoz firem vám zajistí naše profesionální společnost ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. z Jihlavy.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Prodej a servis televizorů Rychnov nad Kněžnou - na výběr různé značky
Je váš televizor už hodně starý a vy přemýšlíte o koupi nového? Nečekejte na to až se rozbije a zajděte k panu Josefu Hermanovi, který vám s výběrem rád pomůže.
Dodávka a montáž centrálních vysavačů Plzeň – pro komerční využití i do domácností
Pokud chcete minimalizovat prachové alergeny v domě, použijte centrální vysavač, který vyvádí prach i roztoče ven z budovy.
Záruční i pozáruční servis domácích, průmyslových centrálních vysavačů
Vlastníte centrální vysavač a potřebujete jeho opravu nebo servis? Firma EKOELEKTRO Roman Rozsypal v Olomouci vám zajistí záruční i pozáruční servis domácích a průmyslových centrálních vysavačů.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Nerezové drtiče ovoce Vám zajistí dokonalé a kvalitní zpracování jablek i hrušek - prodej
Elektrické nerezové drtiče ovoce Shark Fruit Vám zajistí dokonalé a kvalitní zpracování nejen jablek, ale i hrušek. Na jejich prodej se specializuje firma Zahrada Vysočiny nedaleko Třebíče a Jemnice.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Podlahové, tyčové, ruční nebo robotické vysavače pro čistou domácnost i firmu, eshop
Při úklidu je našim nejlepším spojencem vysavač. Podlahové, tyčové, ruční i robotické si vyberete v eshopu firmy AK elektro. Využití naleznou v domácnostech i firmách.
AK elektro, s.r.o.
Opravy a prodej elektrospotřebičů Plzeň, připojení myček, sporáků, sušiček, praček, varných desek
Provádíme opravy, prodej a připojení veškerých elektrospotřebičů jak volně stojících tak i vestavných spotřebičů, zajišťujeme dopravu a servis v Plzni a okolí.
Tipy na vánoční dárky pro muže - originální ale i praktické
Inspirujte se a nakupujte vánoční dárky pro muže, originální ale i praktické holící strojky, zastřihovače vousů a vlasů, příslušenství, vše značky Braun seženete v obchodě ELPEN – BRAUN, Praha.
Tipy na vánoční dárky pro ženy, pro úpravu a péči o zevnějšek
Tipy na praktické vánoční dárky pro všechny ženy, vše potřebné pro úpravu a péči o zevnějšek a především vlasy, fén a kulmu nakoupíte v obchodě ELPEN – BRAUN.
Ruční šlehač, ponorný mixer nebo kuchyňský robot  - ideální dárek pro hospodyňku, babičku či maminku
Lámete si hlavu s dárky k Vánocům? Nevíte co mamince, babičce či přítelkyni? Co takhle koupit pomocníka do kuchyně!
Kávové kaple, kávové automaty na kapsle, káva cremoso, intenso, prezioso
Prodáváme nápojové automaty včetně kávových kapslí, najdete u nás druhy kávových jako cremoso, intenso, prezioso, káva bez kofeinu a jiné druhy.
Vánoční dárky pro muže - holicí strojek z e-shopu ušetří čas i peníze
Dámy, lámete si hlavu, čím letos na Vánoce podarovat svého tatínka, přítele, milence nebo kamaráda?
Prodej a montáž automatických praček a sušiček od ověřených výrobců
Kvalitní elektrické spotřebiče všeho druhu prodává firma Jiří Chmelař - LIBOLI s.r.o. z Humpolce. Přijďte si k nám vybrat ze širokého sortimentu automatických praček a sušiček od ověřených výrobců.
Úsporný centrální vysavač BEAM Electrolux si zamiluje každý
Pokud už vás nebaví vláčet za sebou hlučný přístroj, tak si pořiďte úsporný centrální vysavač od firmy Ekoelektro v Olomouci - věříme, že se do něj okamžitě zamiluje každý.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Napařovací žehličky, napařovací stanice Braun - Vánoční dárek pro všechny
Napařovací žehličky na prádlo, parní generátory a příslušenství značky Braun je ideální Vánoční dárek pro všechny. Tak je zakupte u společnosti ELPEN – BRAUN.
Oprava, servis, prodej, myček, praček, domácích spotřebičů, náhradní díly
Opravy, záruční a pozáruční servis domácích spotřebičů známých značek myček, praček, chladniček provádí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o., z Brna.
Myčky, pračky a sušičky prádla značky MIELE z Uničova
Domácí spotřebiče a elektronika značky MIELE, myčky nádobí, pračky a sušičky prádla vyrábí společnost Miele technika s.r.o. v závodě v Uničově.
Miele technika s.r.o.
Braun – náhradní díly – prodejna v Praze
Značková prodejna BRAUN v centru Prahy je opět otevřena po celý den! Náhradní díly na výrobky značky Braun kupujte u nás v ELPEN – BRAUN.
Servis a záruční, pozáruční oprava trouby, sporáky, mikrovlnné trouby
Servis a záruční, pozáruční oprava trouby, sporáky, mikrovlnné trouby pro Brno a Jihomoravský kraj provádí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o.
Prodej, opravy, servis spotřebičů různých značek - WHIRLPOOL, POLAR, IGNIS, AEG, ZANUSSI
Prodej, opravy, servis spotřebičů různých značek - WHIRLPOOL, POLAR, IGNIS, AEG, ZANUSSI, ELEKTROLUX, INDESIT a další nabízí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o. v Brně.
Prodej, dodávka - náhradní díly pro spotřebiče, servis domácích spotřebičů
Prodej náhradních dílů na domácí spotřebiče, servis, opravy spotřebičů, myček, praček, sušiček a dalšího zboží poskytuje firma Perfekt Servis spol. s r.o., z Brna.
Pračky, myčky, kompletní servis všech značek, prodej náhradních dílů spotřebičů
Kompletní opravy, servis praček, myček všech známých značek, prodej náhradních dílů domácích spotřebičů nabízí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o., z Brna.
Oprava pračky, myčky - záruční i pozáruční opravy
Oprava pračky, myčky do 48 hod. od nahlášení firmě PERFEKT SERVIS spol. s r.o. Provádí záruční i pozáruční opravy a to pro Jihomoravský kraj, Brno, Hodonín, Znojmo a okolí.
Elektrospotřebiče, drogerie a železářské zboží pro dům i zahradu, e-shop, Náměšť nad Oslavou
Vysoce kvalitní domácí spotřebiče i elektrospotřebiče naleznete na e-shopu či v kamenném obchodě společnosti ELEKTRO - ŽELEZÁŘSTVÍ DUFEK s.r.o. v Náměšti nad Oslavou.