Nabídka prodeje, záručního i pozáručního servisu nebo pronájmu prodejních automatů chlazených i teplých nápojů a jídel, prodejních potravinových automatů, svačinových automatů, automatů k prodeji čerstvého mléka, automatických prodejních kávovarů a automatů k prodeji školních potřeb do škol, firem nebo čekáren.

Nápojové automaty JEDE, InCup, nápoj v kelímku, kávové speciality
Chytré nápojové automaty na kávu a jiné nápoje či kávové speciality Vám rádi dodáme a zajistíme Vám tak pohodlný celodenní přísun nápojů v kelímku.
Nápojové občerstvení na míru po celém území České republiky ve stejné kvalitě
Zajišťujeme nápojové občerstvení nejen ve firmách, ale i v domácnostech, hotelích a restauracích - Nápojová Ambulance JEDE Pardubice
Průmyslové výdejní automaty IVM na pracovní pomůcky a nástroje - prodej Tábor
Autorizovaným prodejcem průmyslových výdejních automatů IVM pro přehledný a snadno kontrolovaný výdej pracovních pomůcek nebo výrobních nástrojů je společnost TERCIE handicap s.r.o. z Tábora.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Potravinové automaty, svačinkové automaty, obědové automaty - chlazená jídla DAMIAN
Potravinové automaty, svačinkové automaty, obědové automaty - chlazená jídla DAMIAN od firmy DELIKOMAT s.r.o. poskytují servis, doplňování, údržbu v rámci celé České republiky.
DELIKOMAT s.r.o.
Nápojové, svačinové a kávové automaty, sodobary pro školy i firmy
Nápojové a svačinové automaty pro školy, kávové automaty pro firmy, sodobary, automaty na chlazená jídla prodává a pronajímá společnost Robert Adamčiak - KAFE PARTNER.
Prodej a pronájem automatů na teplé nápoje a jídlo, svačiny, obědy, ale i kávovary
Prodej a pronájem automatů na teplé nápoje a jídlo, svačiny, obědy, ale i kávovary to vše můžete mít s kompletním servisem od firmy DELIKOMAT s.r.o. v rámci celé ČR.
DELIKOMAT s.r.o.
Nápojové automaty na kávu RHEA Vendors - provoz, záruční a pozáruční servis, prodej
Společnost Kávové zrnko s.r.o. v Ostravě disponuje špičkově vybaveným servisním střediskem a poskytuje provoz, prodej i záruční a pozáruční servis nápojových automatů na kávu značky RHEA Vendors.
Prodejní automaty na jídlo i teplé nebo chlazené nápoje - dopřejte si kávu kdykoli během dne
Olomoucká firma ATE company s.r.o. se zabývá prodejem nápojových a prodejních automatů nebo kvalitních kávovarů do menších provozů nebo firem.
Nápojové a jídelní automaty - občerstvení, svačina či káva pro zaměstnance
Nápojové, jídelní a svačinové automaty jsou dobrým benefitem na pracovišti. Specializuje se na ně firma ATE company z Olomouce. Občerstvení, svačina či káva pro zaměstnance s automaty nebude problém.
Kávovary na kapsle Espresso, nápojové automaty, sodobary, výrobníky vody
Dodáme Vám kávovary na kapsle Esperesso, nápojové automaty, sodobary, výrobníky vody a Vaše kancelář, domácnost, chata či provozovna už nebudou na suchu!
Kávovary, automaty na nápoje do kanceláře - kávový servis pro zaměstnance
Udělejte radost zaměstnancům a zákazníkům kávovým servisem. Firma ATE Company z Olomouce do Vaší kanceláře dodá kávovary i automaty na nápoje. Poradíme Vám, jaký automat je pro Vaši firmu vhodný.
Automatické prodejní kávovary do firem, automaty na kávu – prodej, servis
Káva představuje pro mnoho lidí neodmyslitelnou součást života. Firma ATE Company s.r.o. zajistí prodej i servis automatů na kávu a automatických prodejních kávovarů do firem a do menších provozů.
Nápojový automat 2 v 1
Cappuccino, Caffe Latte, Espresso i chlazená čerstvá voda vše v jednom místě
Nápojové automaty, kávovary, výrobníky vody, espresso automaty, prodej
Zajišťujeme maloobchodní i velkoobchodní prodej nápojových automatů jako jsou kávovary, espreso automaty, instantní systém a další.
Nápojové, prodejní, potravinové automaty - prodej, dodávka, servis, pronájem
Pronájem, prodej a umístění nápojových automatů na teplé a studené nápoje, na chlazená jídla, cukrovinky, balené nápoje zajišťuje společnost DELIKOMAT s.r.o. v Brně.
DELIKOMAT s.r.o.
Prodej, servis, instalace prodejních automatů na teplé a chlazené nápoje
Občerstvení Vám pomohou zajistit prodejní automaty na teplé a chlazené nápoje od společnosti ATE company s.r.o., která se zabývá jejich prodejem, servisem a instalací.
Nápojové prodejní automaty na kávu pro firmy a do kanceláří od odborníků
Mnoho z nás si nedokáže představit den bez kávy. Pokud hledáte do firmy nebo do kanceláří spolehlivý nápojový prodejní automat na kávu, obraťte se na odborníky z firmy ATE Company s.r.o. z Olomouce.
Prodejní automaty na kávu, sodobary, výdejníky vody - prodej, servis, instalace
Prodej, servis a instalaci prodejních automatů na kávu, sodobarů a výdejníků vody Vám zajistí společnost ATE Company. Nabízí prodejní a nápojové automaty, které Vám poskytnou špičkové občerstvení.
Automaty na chlazené a teplé nápoje, sodobary - moderní a spolehlivý přístup k nápojům
Moderní a spolehlivý přístup k nápojům Vám zajistí firma ATE Company z Olomouce, která dodává sodobary a prodejní automaty na chlazené a teplé nápoje.
Automaty na balené potraviny, bagety do firem Olomouc, Prostějov
Společnost ATE Company se zabývá dodávkou prodejních automatů na balené potraviny, bagety a také automaty na nápoje. Dodává do firem automaty s perfektním servisem. Zajišťuje dodávku kvalitních surovin převážně od českých výrobců. Udělejte si čas na malou svačinku v práci z automatu na balené potraviny od firmy ATE Company. Automaty Snack ...
Průmyslové váhy, vážní software – Váhy Jas Svitavy
Firma Váhy Jas Svitavy provádí servis a montáž průmyslových vah. Dále nabízí vážní programy. Software 1300 je jednoduchý a komfortní program pro obsluhu vah. Nabízíme ho ve dvou variantách jako software mostní váha a software průmysl a nevyžaduje PC. Software Win je program pro elektronické váhy. Lze připojit k váze, která komunikuje s PC ...
Nápojové, prodejní, potravinové automaty Praha
DELIKOMAT s.r.o., je firma, která sídlí v Modřicích. Svou činností se zabývá již od roku 1992, a zaměřuje se na prodej nápojových a prodejních automatů. Firma působí po celé ČR. Prodává a nabízí servis nápojových a prodejních automatů firmy RHEA VENDORS – jsou spolehlivé, mají nízké náklady a pěkný design, patří ke světové špičce. Dodává, ...
DELIKOMAT s.r.o.
Sprchový automat na žetony ZAS 3
Sprchový automat na žetony ZAS 3. Je určen pro regulované použití sprchy. Pro aktivaci se používá speciálně tvarovaný žeton. Snímač je zabudován přímo v povrchové sprchové armatuře, umístěné v kabince. Po vhození žetonu je k dispozici předem nastavené množství vody. Automat sleduje množství vody a nerozhoduje doba pobytu ve sprše. Zbývající ...
Svačinový automat – Damian LUCE X SNACK
Potravinový automat Damian Luce X SNACK 3 v 1 rozšiřuje možnosti týkající se kapacity a pestrosti výběru zboží. Tento prodejní automat nabízí možnost umístění 46 druhů produktů v 7 etážích. Celkem pojme až 447 kusů zboží. V nabídce potravinového automatu Damian Luce X SNACK 3 v 1 naleznete například slané pochutiny, sušenky, cukrovinky, ...
DELIKOMAT s.r.o.