Radost z vaší zahrady vám umožní nejen moderní vybavení a zeleň, ale také zahradnické potřeby a doplňky pro snadnou údržbu a péči o zahradu. Z pestré nabídky si vybere každý, a to zavlažovače, postřikovače, hadice, sekačky, nůžky, vozíky a kolečka, pilky, sekery, motyčky, hrábě, kultivátory a také květináče, truhlíky, substráty, hnojiva a další.

Zatravňovací rohože, plastová ochrana trávníků, parkovací rohože pro parkování i chodníky
Zahradnický sortiment pro maloobchod i velkoobchod zajišťuje společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic. Poskytujeme zahradní nářadí, hadice i nůžky.
Prodej mulčovací kůry, rašeliny, sypkých hmot, kameniva, oblázky
Výhodný prodej mulčovací kůry, rašeliny, sypkých hmot, kamenivo a oblázky nabízí Správa a údržba silnic Kroměříž. Odběr možný ve všední dny.
Drcená kůra modřínová, smíšená - prodej čerstvé mulčovací kůry
V prodejním skladu společnosti Správa a údržba silnic Kroměřížska je na prodej drcená kůra modřínová i smíšená. Čerstvé mulčovací kůry je skladem více jak 40 m3.
Prodej pytlů na listí, trávu a seno - odolné vaky BIG-BAG oceníte na vaší zahradě
Kvalitní a odolné vaky BIG-BAG, které oceníte především na Vašich zahradách jako pytle na listí, trávu, seno a zahradní odpad od firmy FOKUS-H s.r.o. z Třebíče.
Ruční nářadí Fiskars pro zahrádkáře, kutily, řemeslníky-slevy v eshopu
Přes eshop firmy PETABO Kvasice můžete zakoupit ručnío nářadí Fiskars pro zahrádkáře, kutily a řemeslníky. Aktuálně jsou platné jarní slevy.
Travní koberce Praha a střední Čechy – pokládka možná kdykoliv
Hustý a zelený trávník takřka mávnutím kouzelného proutku získáte jedině pokládkou kvalitního travního koberce od firmy AQUASTART, spol. s r.o. ze středních Čech nedaleko Prahy.
Pěstební stoly od českého výrobce z Litomyšle, novinka na trhu
Novinkou v našem stávajícím sortimentu je pěstební stůl od českého výrobce LIMES Litomyšl - snadná manipulace během celého roku.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Květináče, truhlíky, pěstební substráty, hnojiva, postřiky-eshop
Firma PETABO Kvasice u Kroměříže nabízí na prodej květináče, truhlíky, substráty, hnojiva a další sortiment. Vše lze zakoupit i v eshopu.
Bateriový zádový postřikovač FOX MOTORI - lehký, tichý a bez škodlivých emisí
Firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí bateriový zádový postřikovač FOX MOTORI, který je lehký, tichý a bez škodlivých emisí.
Prodej mulčovací kůry, těžené, drcené kamenivo v pytlích
Kvalitní mulčovací kůra a drcené kamenivo v pytlích je na prodej u firmy Správa a údržba silnic Kroměřížska. Odběr v libovolném množství.
Kvalitní zahradní sortiment včetně hadic
Eshop se špičkovým zahradním zbožím, nový zahradní sortiment a výprodejové akce - C + C Cimbál s.r.o. Liberec
Zahradnické substráty, mulčovací kůra, zahradní rašelina, zemina na prodej
Správa a údržba silnic Kroměřížska je obchodní společností - na prodej zahradnické substráty, mulčovací kůra, rašelina, zemina. Prodejní sklad funguje pro potřeby zákazníků z regionu Zlínský kraj.
Fóliovníky a polykarbonátové skleníky Semily - pevné hliníkové konstrukce
Fóliovníky a polykarbonátové skleníky Semily – výroba, prodej a montáž stabilních konstrukcí - Tauchman SWS s.r.o. Jilemnice, Semily
Pytlované pěstební, výsevní substráty a rašelina, zemina na prodej
Správa a údržba silnic Kroměřížska má pro zájemce z okolí Kroměříže, Přerova na prodej pytlované substráty, rašelinu i zeminu. Sklad je přímo v areálu společnosti.
Plastový záhonový chodník za nejlepší ceny - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč
Plastový záhonový chodník – už žádné zaplevelené cestičky mezi záhony – chodníky budou stále čisté!
Květináče a zahradní nábytek z betonu pro venkovní využití
Estetické a odolné květináče a stejně designově upravená nábytek z betonu pro venkovní využití nabízí Družstvo Cementářů, družstvo, Praha.
Umělý živý plot zajistí ochranu soukromí – zelené zastínění oplocení po celý rok – prodej, eshop
Umělý živý plot je ideálním řešením pro celoročně zelenou stínící stěnu, pro zastínění oplocení a pro ochranu soukromí na zahradě. Prodává společnost Arnak s.r.o. v Ostravě a na svém eshopu.
Arnak s.r.o.
Prodejna spojovacího materiálu a potřeb pro kutily nebo zahrádkáře
Prodejna společnosti GAVENDA s.r.o. nabízí v Opavě a okolí široký výběr spojovacího materiálu a potřeb pro kutily nebo zahrádkáře.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Zahradní technika Al-ko - sekačky, traktory, vše pro péči o zahradu
Zahradní techniku Al-ko vám poskytne naše společnost AGROZEM Opava s.r.o., která Vám nabídne široký sortiment pro péči o zahradu od motorových kos a sekaček až po traktory.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Recyklované plastové palisády Lázně Bohdaneč - palisády z kvalitního materiálu Traplast
K oddělení dvou rozlišných míst na pozemku Vám poslouží kvalitní palisády z materiálu Traplast - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč
Stojany pro řezání dřeva - příslušenství pro zahradu, pro motorové pily
Stojany pro řezání dřeva - příslušenství pro zahradu, pro motorové pily, samosvorný stojan profiholder nabízí firma Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Ovocné stromy, keře, sadby zeleniny, zahrádkářské potřeby
Ovocné stromy a keře, sadbu zeleniny, květiny, zahrádkářské potřeby, kůru, substráty a hnojiva prodává Zahradnictví Křeček Petr Křeček, okres Beroun.
Solární zahradní sprcha Teramo Borovnička – hliníková nádrž pro rychlý ohřev vody
V našem bazénovém sortimentu naleznete i solární zahradní sprchu Teramo – hliníková nádrž pro rychlý ohřev vody - Bazény A & M Borovnička
Záhonový obrubník Jindřichův Hradec
Široké a praktické využití nalezne záhonový obrubních od společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce při oddělení chodníkové plochy od okolních zatravněných ploch.
HB beton, s.r.o.
Zahradní pavilony, altány ze smrkového dřeva eshop – neokoukaný design
Neokoukané zahradní pavilony, altány a garážové přístřešky s konstrukcí ze smrkového dřeva zakoupíte v eshopu společnosti Lifastav, spol. s r.o.