Radost z vaší zahrady vám umožní nejen moderní vybavení a zeleň, ale také zahradnické potřeby a doplňky pro snadnou údržbu a péči o zahradu. Z pestré nabídky si vybere každý, a to zavlažovače, postřikovače, hadice, sekačky, nůžky, vozíky a kolečka, pilky, sekery, motyčky, hrábě, kultivátory a také květináče, truhlíky, substráty, hnojiva a další.

Výhodný prodej kvalitní mulčovací kůry
Nabízíme prodej mulčovací kůry za velmi výhodné ceny, doporučujeme při výsadbě okrasných dřevin, trvalek i popínavých rostlin - Uhelné sklady a kovošrot Páblovi z Jaroměře.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Prodej profesionálních termofoliovníků, zahradní centrum
Zabýváme se prodejem profesionálních termofoliovníků s výhradním zastoupením značek Fa Schick a Bieber v našem zahradním centru Diké s.r.o.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Okrasné zahradní kamenivo různých frakcí včetně dopravy
Okrasné zahradní kamenivo, jako jsou oblázky a kačírky v různých frakcích, prodává firma BOŠ. Zajistíme dopravu vaší objednávky.
BOŠ spol. s r.o.
Doplňkový prodej pro všechny zahrádkáře – hnojiva, netkané textilie, rašelina
Prodejem doplňkového sortimentu pro zahrádkáře – hnojiva, netkané textilie, rašelina, mulčovací kůra, opěrné kůly atd. – se zabývá Zahradnictví Urban v Želešicích nedaleko Brna.
Biologické čištění septiku, žumpy a odpadních vod, likvidaci zápachu a kouře – e-shop
Společnost ADAMEC - ADRO s.r.o. má v nabídce na e-shopu pohlcovače na likvidaci zápachu a kouře, čističe septiku, žumpy a odpadních vod a další pomocníky pro domácnost i do průmyslu.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Zahradní a domácí potřeby – nejen kvalitní sekačky, pily a vysavače na e-shopu
O potřeby pro Váš dům, koníčky, hobby a zahradu se postará společnost AK elektro, s.r.o. z Letovic, která má na svém e-shopu široký sortiment nejen pil a sekaček.
AK elektro, s.r.o.
Okrasné kamenivo – břidlice, oblázky, kamenná kůra
Jednou z činností společnosti BOŠ spol. s.r.o. ze Znojma, je prodej okrasného zahradního kameniva. Na e-shopu máme ke koupi břidlici, oblázky a kamenné kůry různých frakcí.
BOŠ spol. s r.o.
Okenní zahrádka, držák květinového truhlíku, prodej, montáž bez vrtání, e-shop
Prodej, E-shop, dodávka kvalitní okenní zahrádky, držák květinového truhlíku, rychlá montáž na plastový okenní rám, dvojitá zahrádka, standard, sloupková, zdobně kovaná od EVOokna Tomáš Makeš.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Malé zahradnické nůžky, nůžky na větvě, nářadí Fiskars
Široký sortiment kvalitních nůžek značky Fiskars nakoupíte v prodejně Zelená zahrada ve Znojmě. Prodáváme nůžky na větvě, zahradnické a univerzální nůžky i další zahradní nářadí Fiskars.
Zelená zahrada
Vysoce kvalitní kompostéry z pozinkovaného plechu Litomyšl, kompostéry s nejdelší životností
Objednejte si vysoce kvalitní kompostér ze žárově pozinkovaného plechu, snadná montáž, doprava po celé ČR.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Květinový mobiliář pro města a obce – květináče, truhlíky, mísy
Květinový mobiliář FLORAVIL pro města a obce naleznete u společnosti Česko kvete MV s.r.o. Dodáváme široký sortiment truhlíků, mís, květináčů a různých doplňků v mnoha tvarech, rozměrech a barvách.
Vyvýšený záhon z lakovaných pozinkovaných profilů – snadná montáž, estetický vzhled
Ideálním řešením pro zahrádkáře trpící bolestmi zad je pěstování plodin ve vyvýšených záhonech. Vyvýšení, snadno smontovatelné záhony z pozinkovaných profilů objednávejte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Výhodný prodej kvalitních termofoliovniků FA Schick a Bieber
Vylepšete si vaši zahradu profesionálními termofoliovníky fa Schick a Bieber v prvotřídní německé kvalitě se spoustou unikátních patentů a vychytávek - Zahradnické centrum Diké, s.r.o. Liberec
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Plastové kompostéry a zahradní dřevěné udírny z bytelných borovicových desek
Kvalitní zahradnické potřeby dodává v Přerově, Olomouci, Zlíně a Uherském Hradišti firma Drago spol.s r.o. Prodáváme zahradní dřevěné udírny z bytelných borovicových desek i plastové kompostéry.
Drago spol.s r.o.
Zahradní grily a krby - užijte si teplo, pohodu a dobré jídlo při dlouhých večerech na čerstvém vzduchu
Specialisté na grily a krby jsou odborníci ve firmě 24 MALL S. R. O. v Opavě. Pokud si pořizujete zahradní gril nebo sháníte venkovní krb, zajistíme Vám kvalitu a správnou volbu dle Vašich představ.
Zahradní technika, nábytek, nářadí a další sortiment pro Vaši zahradu
Haus Spenzi market z Třebíče poskytuje široký sortiment zahradní techniky, nářadí, nábytku a dalších užitečných věcí pro Vaši zahradu za skvělé ceny.
Chovatelské a zahrádkářské potřeby Miroslav Drábek – velký výběr krmiva a zboží pro zahrádkáře
Přemýšlíte, jaké granule máte pořídit pro svého pejska? Nebo mu chcete udělat jen radost nějakou hračkou? Pak navštivte chovatelské potřeby Miroslav Drábek.
Prodej a dodávka ochranných stínících plotových clon - sítí
Dodávku a prodej stínících plotových sítí, které jsou vyráběny ze zdravotně nezávadného 100% HDPE polyetylenu a zároveň poskytují až 90% stínění, zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Zahrádkářské a pěstitelské potřeby - zavařovací sklenice, víčka, demižony, přepravky, zeláky
Zdeněk Sonntag provozuje prodejnu s potřebami pro dům i zahradu v Uherském Hradišti. Přijďte si nakoupit zavařovací sklenice a víčka, demižony, přepravky, zeláky a další pěstitelské potřeby.
Kamenné šlapáky do trávníku, tedy nášlapné kameny, vhodné pro vytvoření cest v každé zahradě
V e-shopu i na prodejně najdete velký výběr kamenných šlapáků do trávy, které prodává společnost ABC service, spol. s.r.o. ve Frýdku-Místku. Nášlapné kameny jsou z různých druhů štípaného kamene.
Výběrová, modřínová kúra-ochrana proti plevelům, zamrznutí rostlin
Modřínová kúra není jen dekorace, ale také ochrana proti plevelům a zamrznutí rostlin. V regionu Zlín, Uherské Hradiště je tato výběrová kúra na prodej u firmy WOODCMTE s.r.o. .
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Pokládka umělého trávníku kolem bazénu - umělá tráva má přirozený vzhled, bezpečný povrch bez nutnosti údržby
Podlahové studio Pavel Bradáč - EFEKT doporučuje kolem bazénu pokládku umělého trávníku, který má přirozený vzhled, je bezpečný a bez údržby. Naši prodejnu najdete v Kunovicích u Uherského Hradiště.
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky, markýzy - e-shop
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky i markýzy prodává na svém eshopu firma Arnak s.r.o. specializující se právě na výrobu všemožných druhů plachet, stavebních i technických textilií.
Arnak s.r.o.
Svatební květinová výzdoba, kytice pro nevěstu a maminky, korsáž pro ženicha
Květinová síň Bromelia vám nabízí prodej řezaných a hrnkových květin, rostliny pro vaši zahradu či balkon včetně veškerých zahradnických potřeb a prodej krmiva pro psy, kočky a další zvířecí mazlíčky.
Luboš Svoboda - zahrádkářské a chovatelské potřeby Dobruška (Rychnov nad Kněžnou)
Firma Luboše Svobody se sídlem v Dobrušce v okrese Rychnov nad Kněžnou se zabývá prodejem zahrádkářských a chovatelských potřeby. Součástí našeho sortimentu je také veškeré vybavení pro akvaristy.