Chcete mít zahradu podle svých představ? Tak jako zařízení interiéru, tak i exteriér můžete nechat vybudovat na míru díky návrhům a projektování zahrad. Můžete si tak nechat zpracovat 3D návrhy a na míru vytvořit výsadbu květin, stromů a další zeleně, jezírka, závlahy, zahradní stavby, trávníky, osvětlení včetně další údržby.

Návrhy v 3D projekci a realizace zahrad podle vlastností daného území
Pro své zákazníky provádíme návrhy a realizace zahrad jak nově vzniklých, tak i stávajících, návrh v 3D projekci - Zahradnictví Jiří Hruška Kolín
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Návrhy zahrad, zahradní architektura, tvorba zahradních jezírek
řezání i stříkání stromů, návrhy zahrad, okrasná jezírka, parkové úpravy, zahrady na klíč, výsadba stromů a rostlin, prodej rostlinného materiálu zajistí Společnost I & T s.r.o.
Tvorba okrasných jezírek a zahrad na klíč, údržba zeleně
Tvorba okrasných jezírek a zahrad na klíč, údržba zeleně, založení trávníku, stříhání živého plotu, usazení pergol a altánků zajistí v oblasti Jihlavy firma
Zajištění parkových úpravy, výsadby stromů a založení trávníku
Parkové úpravy, výsadbu stromů, založení a revitalizace trávníku, zpracování návrhu a realizace zajistí v oblasti Jihlavy na Vysočině firma Společnost I & T s.r.o.
Realizace zahrad včetně návrhu i terénních úprav
Realizace zahrad, návrhy a poradenství, terénní úpravy a sadbu z vlastní školky nabízí Zahradnictví Petr Křeček z Nižboru u Berouna.
Zelené přírodní střechy - realizace, návrh, údržba
Zelené přírodní střechy Vám ve Frýdku-Místku zajistí naše firma ZAHRADNICKÉ SLUŽBY Závodný Martin, která vám kromě realizace zelených střech poskytne také jejich návrh včetně údržby.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Koupací, okrasná jezírka, vodní prvky, zahradní potůčky
Společnost Ing. Ladislava Nagyová GARD&N s.r.o. z regionu Zlínský kraj realizuje i originální prvky do Vašich zahrad - koupací, okrasná jezírka, vodní prvky, zahradní potůčky.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Návrhy a realizace zahrad, terénní úpravy, výsadba rostlin, údržba
Návrhy, realizaci a využití zahrad, terénní úpravy, výsev trávníku, výsadbu okrasných dřevin a květin, údržbu a péči rostlin zajišťuje Zahradnictví Křeček Petr Křeček.
Zpracování návrhu okrasné zahrady, soukromé plochy či městské části
Navrhneme Vám vaši okrasnou zahradu, soukromou plochu či městkou část. Obraťte se na firmu Společnost I & T s.r.o. Studie, realizace a údržba zahrad.
Realizace zahrady Praha 3 – místo pro Vaši relaxaci
Máte k domu zahradu a nevíte si s ní rady? Krásné místo pro Vaši relaxaci navrhne a zrealizuje tým odborníků ze Zahradnictví Marlaland, s.r.o. sídlící na Praze 3.
Projektování, realizace, revitalizace městských parků, veřejné zeleně
Firma GARD&N se věnuje projektování městských parků, veřejné zeleně. Dodá pro obce, města potřebné podklady pro revitalizace a postará se o realizace. Působí v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Zahradnické práce Litoměřice - návrhy a realizace, okrasná jezírka, automatické závlahy
Zahradnické práce v Litoměřicích a okolí provádí Knotek & Veselka. Potřebujete pomoci se svou zahradou, nově ji navrhnout nebo obnovit? Vyberte si společnost Knotek & Veselka.
Zahrady na klíč od zkušeného zahradního architekta a jeho návrh zahrady
Zahrady na klíč od zkušeného zahradního architekta poznáte na první pohled. Firma Společnost I & T s.r.o. provádí návrhy i realizaci zahrad v rámci celé ČR.
Projektování, realizace krajinných úprav - návrhy krajinné zeleně, přírodních parků
Společnost GARD&N dodá návrhy krajinné zeleně, přírodních parků. Projektování i realizace krajinných úprav probíhá s ohledem na původní ráz krajiny. Firma působí v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Zahrady, návrhy a realizace, údržba zeleně, parků, rekultivace Praha
Společnost Tomáš Mach - Zahradní realizace se sídlem v Praze 8 navrhne, realizuje a zajišťuje údržbu zeleně, trávníků, stromů, keřů, zahrad, parků, veřejných prostranství.
Zahrady na klíč - spolehlivě a kvalitně, od návrhu až po realizaci a údržbu
Vaši zahradu utvoříme podle Vaších představ. Obraťte se na Zahradnictví Šimková, které provede veškeré zahradní úpravy a přestavby spolehlivě a kvalitně. Nabízíme vše od návrhu až po realizaci!
Zdravé bydlení, zdravý životní styl - návrhy, poradenství Feng Shui
Iva Matyášová poskytuje návrhy a praktické aplikace čínského umění Feng Shui pro zdravý životní styl, bydlení a proudění vitální energie v prostoru. Poradenství nabízí ve Zlínském kraji i po celé ČR.
Výstavba zahradních jezírek, jezer, zahradnický servis, realizace, zahradnictví
Zahradní činnost, zahradnictví, výstavba zahradních jezírek, realizace zahrad a zpracování návrhu provádí firma HORTISCENTRUM s.r.o., Brno-venkov.
Vyřízení dotace pro realizace parků, veřejné zeleně, zahrad pro města, obce
Společnost GARD&N se postará o vyřízení dotace pro obce a města, pro realizace zahrad, parků i veřejné zeleně. Působíme v regionu Zlínský kraj a Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Realizace návrhy zahrad zahradnictví Kolín Velim
Provádíme návrhy a realizace zahrad - Vaši zahradu navrhneme v novém 3D programu
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Návrhy zahrad i jejich realizace pro Kolín i okolí
Návrhy zahrad u nás začínají nezávazným setkáním s naším odborníkem, nejlépe přímo na pozemku, na který si přejete realizaci zahrady uskutečnit.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Zahradnické služby Litoměřice - okrasné zahrady, návrhy a realizace
Zahradnickým službách se v Litoměřicích věnuje společnost Knotek & Veselka. Firma se zabývá komplexní sadovnickou činností - návrhy a realizace zahrad, údržba zeleně i veřejné, realizace automatických závlahových systémů, údržba zahrad i firemních objektů. Na přání zákazníka zhotovíme koupací okrasná jezírka nebo jezírka pro ryby. V ...
Zahradnictví, zahradnické práce, zahradnické centrum, realizace zahrad Židlochovice
Zahradnictví, zahradnické centrum, realizace zahrad, veřejné zeleně, vypracování návrhu, zahrady na klíč od firmy HORTISCENTRUM s.r.o., Židlochovice.
Zahrady na klíč, realizace zahrad, zahradnictví, údržba Brno-venkov
Realizace zahrad na klíč, zahradnické centrum, zahradnictví, služby zahradního architekta a další nabízí společnost HORTISCENTRUM s.r.o., z okresu Brno-venkov.