Květiny patří k oblíbenému sortimentu rostlin vhodných nejen na zahrady, ale také na parapety oken či do pokojů. Můžete si je pěstovat sami a pořídit si pro tento účel pestrý výběr semen letniček, dvouletek i trvalek, směsi semen i sadby cibulovin. O podporu zdravého růstu se postarají zahradnická hnojiva, substráty, postřiky i výživové doplňky.

Prodej ovocné keře drobné ovoce rakytník řešetlákový Hippophae rhamnoides Liberec.
V našem specializovaném zahradním centru nabízíme velkoobchodní prodej nejen ovocných keřů.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Letní zahradnické trhy Flora Olomouc - zahradnická výstava a veletrh
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. vás srdečně zve k návštěvě letní etapy, kde se můžete těšit na mezinárodní zahradnickou výstavu a veletrh květin i okrasných dřevin.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Prodej zahradních, travních hnojiv a osiv NATURA BIO od WOLF-Garten
Prodej zahradních, travních hnojiv a osiv s označením NATURA BIO, kvalita od WOLF-Garten nabízí profesionální prodejce firma AGS Ing. Beneš v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Květináče, truhlíky, pěstební substráty, hnojiva, postřiky-eshop
Firma PETABO Kvasice u Kroměříže nabízí na prodej květináče, truhlíky, substráty, hnojiva a další sortiment. Vše lze zakoupit i v eshopu.
Hnojiva, travní osiva a substráty od předního výrobce v Evropě
Hnojiva pro průmyslové odvětví a zahrádkáře, travní osiva a substráty od předního výrobce střední a východní Evropy společnosti AGRO CS a.s., poradenství a laboratorní služby.
Sazenice chryzantém za skvělou cenu - široký výběr barev a druhů
Máte rádi chryzantémy? Právě nyní můžete zakoupit výhodně jejich sazenice v Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Pytlované pěstební, výsevní substráty a rašelina, zemina na prodej
Správa a údržba silnic Kroměřížska má pro zájemce z okolí Kroměříže, Přerova na prodej pytlované substráty, rašelinu i zeminu. Sklad je přímo v areálu společnosti.
Prodej novinky v sortimentu azalky, rhododendrony a vřesovištní rostliny
Nabízíme velmi široký sortiment vřesovištních rostlin, azalek a rhododendronů všech barev - Zahradnictví Hruška Jiří Velim, Kolín
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Fuchsie eshop Zahradnictví Petro - více než 900 druhů včetně mrazuvzdorných
Více než 900 druhů fuchsie mnoha barev, velikostí a tvarů včetně mrazuvzdorných zakoupíte v eshopu Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Kompletní realizace zahrad včetně jarní výsadby rostlin a zakládání záhonů
Kompletní realizace zahrad včetně jarní výsadby rostlin a zakládání záhonů, zajišťujeme celoroční výsadbu rostlin a zakládání záhonů i s dodávkou vhodného substrátu - Zahrady J+J s.r.o. Liberec
Jarní zahradnické trhy Flora Olomouc - mezinárodní zahradnická výstava, veletrh
Jarní zahradnické trhy Flora Olomouc jsou opět tady - mezinárodní zahradnickou výstavu a veletrh můžete navštívit už v dubnu 2019.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Prodej a pěstování ovocných stromků, klasické i rezistentní odrůdy
Naše Zahradnictví Jiří Hruška ovocné a okrasné školky Velim Vám nabízí širokou škálu námi vypěstovaných ovocných stromků, keřů i okrasných dřevin.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Balkónové a záhonové květiny, zeleninová sadba i pytlový substrát
Balkónové a záhonové květiny i zeleninovou sadbu ze Zahradnictví Petr Křeček z Nižboru můžete od února do června zakoupit pro Vaši zahradu i balkony také v provozovně U skleníků, okres Beroun.
Prodej osiva a to travní směsi, jetelotravní směsi. luční směsi, pastevní směsi
Prodej osiva ze šlechtitelské stanice AGROGEN, spol. s r.o. Slavice. Nakupujte od výrobce a šlechtitele travní směsi, jetelotravní směsi. luční směsi, pastevní směsi
Květinové vazby, bytové doplňky, dekorace, keramika, dárkové zboží - prodej
Na prodejně Fantazia Uherské Hradiště si vyberete nejen květiny, ale i bytové doplňky, dekorace, keramiku i jiné dárkové zboží. Květinové vazby děláme z živých i umělých květin.
Prodej pícnin, ovocných stromků, osiva, travních směsí, výroba, prodej, šlechtění Brno-venkov
Ovocné stromky, pícniny, osiva, nebo travní směsi, šlechtění, výrobu a prodej osiva různých odrůd provádí firma AGROGEN, s.r.o., sídlící v okrese Brno-venkov.
Šlechtitelská stanice, šlechtění, prodej osiva, specialista na osivo Třebíč
Specialista na šlechtění, výrobu a prodej různých druhů a odrůd uznaných osiv, to je společnost AGROGEN, spol. s r.o., šlechtitelská stanice.
Návrh květinové výzdoby interiéru Praha – pro zkrášlení každého prostoru
Profesionální služby návrhu květinové výzdoby do všech typů interiérů a péče o tyto květiny nabízí firma Matouš Hydroponie z Prahy.
Substrát Seramis - unikátní minerální substrát, přesazování v jakémkoli ročním období
Matouš Hydroponie s.r.o. je společnost distribuující unikátní minerální substrát Seramis. Substrát je vhodný pro pokojové rostliny i pro balkónovky. Přesazovat můžete v průběhu celého roku.
Speciální trávníkové hnojivo určené pro trávníky, které jsou sekány robotickými sekačkami
Travní hnojivo ideální pro trávníky sečené robotickými sekačkami. Takové najdete ve specializované prodejně nejen zahradní techniky ZAHRADA VYSOČINA.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Zahradní centrum připraví smuteční vazby, hřbitovní věnce, dekorace na hřbitov
Zahradní centrum Květinka Zlín-Želechovice váže sezónní vazby - objednávejte s předstihem hřbitovní věnce, smuteční vazby, kytice i jiné dekorace na hřbitov.
Pestrá nabídka čerstvých květin pro různé příležitosti Tábor - svatební, smuteční, k výzdobě i pro radost
Květinářství Květiny Michaela z Tábora každý den chystá pro své zákazníky nabídku čerstvých květin pro různé příležitosti jako svou svatby, narozeniny, výzdoba místností či svátečních tabulí.
Travní osivo - Lysá nad Labem – prodej více než 300 odrůd
Toužíte po krásném trávníku či jiné travní ploše? S kvalitním travním osivem od společnost GRENEX s.r.o. z Lysé nad Labem vypěstujete bohatý trávník i v klimaticky náročných podmínkách.
Okrasné rostliny, dřeviny, stromy, keře, květiny, substráty, prodej
Okrasné listnaté i jehličnaté stromy a keře, květiny, trvalky, letničky, bylinky pěstuje a prodává, spolu s potřebnou výživou a substráty, společnost Zahradnictví Křeček Petr Křeček.
Velkoobchod květin i doplňků – široký výběr a individuální přístup k Vaší spokojenosti
Společnost KLIA s.r.o., je přímým dovozcem květin, floristického materiálu a sezónních doplňků na vánoce, velikonoce aj. Na pobočce v Praze provozujeme velkoobchod květin, dovážených z celého světa.
KLIA PRAHA s.r.o. Velkoobchod květiny