Květiny patří k oblíbenému sortimentu rostlin vhodných nejen na zahrady, ale také na parapety oken či do pokojů. Můžete si je pěstovat sami a pořídit si pro tento účel pestrý výběr semen letniček, dvouletek i trvalek, směsi semen i sadby cibulovin. O podporu zdravého růstu se postarají zahradnická hnojiva, substráty, postřiky i výživové doplňky.

Prodej ovocných stromů a dřevin na zahradu - angrešt, rybíz, maliny a jabloně
Ovocné stromy všeho druhu prodává společnost RAIDA – GARDENCENTRUM s.r.o. z Opavy. Naleznete u nás angrešt, jabloně, maliny, borůvky, rybíz a jiné sloupovité stromy na vaši zahradu.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Prodej v zahradnictví - listnaté stromy a keře, bonsaje, jehličnaté čarověníky, trvalky
V Zahradnictví u rozchodníka ve Fryštáku pořídíte listnaté stromy a keře, bonsaje, jehličnaté čarověníky, trvalky. Najdete nás kousek od Zlína.
Kvetoucí a nekvetoucí okrasné hrnkové květiny– trvanlivé pokojové rostliny pro ozdobu každého interiéru
Oživte Váš interiér kvetoucími nebo nekvetoucími hrnkovými květinami. Pestrý výběr hrnkových pokojových květin nebo venkovních rostlin v květináči nakoupíte v Květinářství Prostějov Ivana Slavovová.
Prodej a aranžování květin Prostějov Ivana Slavovová
Bohatý výběr květin a drobných dárků pro učitele – poděkování nejen na konci školního roku
Bohatý výběr vázaných i hrnkových květin a drobných dárků pro učitele vhodných jako poděkování na konci školního roku nebo ke dni učitelů má pro okolí Opavy a Krnova Květinová dílna Anděl.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Zkvalitnění pracovního prostředí formou realizace zelených kanceláří – poradenství a prodej
Poradenství a realizaci zelených kanceláří pro zkvalitnění pracovního prostředí provádí společnost Zahradnické centrum Brabec, s. r. o. s bohatým výběrem květin a rostlin z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Balkonovky, letničky, trvalky, azalky, rododendrony, zeleninové přísady a substráty v zahradnictví
V Zahradnictví u rozchodníka Fryšták-Žabárna již krásně nakvétají azalky a rododendrony - přijďte si vybrat balkonovky, letničky i trvalky. V květnu na prodej i zeleninové přísady a vhodné substráty.
Sazenice rajčat, paprik, okurek, melounu, roubovaná zelenina a bylinky v zahradnictví
Přijďte si vybrat do Talašova zahradnictví Tlumačov sazenice rajčat, paprik, okurek, melounu i roubovanou zeleninu a bylinky. Jsme na jarní sezónu vybaveni.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Květinářství - nejhezčí kytice rozvoz do 15 km od Zlína, řezané květiny, smuteční, svatební vazby
Květinářství Květinka Zlín v podchodu u obchodního domu pro Vás připraví květinové vazby - smuteční i svatební, dále hrnkové a řezané květiny. Zajistíme rozvoz květin do 15km.
Okrasné traviny – několik druhů na zahradu i do truhlíku vhodné do stínu i na slunce
Bohatý výběr různých druhů okrasných travin vhodných na zahradu, do truhlíku s umístěním ve stínu i na slunci má ve svém sortimentu společnost RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. z Opavy.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Různobarevné pokojové a balkónové rostliny a květiny pro výsadbu nejlepší jakosti
Vytvořte si zajímavá květinová aranžmá na květinových záhonech nebo okenních truhlících s balkónovými rostlinami nebo květinami pro výsadbu z Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Ovocné dřeviny – prodej keřů, zakrslých, sloupovitých a vzrostlých odrůd ovocných stromů
Široký výběr ovocných dřevin nakoupíte v okolí Lednice v zahradním centru Morávkovo ASTRA LEDNICE. Prodáváme ovocné keře, zakrslé i sloupovité odrůdy stromů vhodných do malých i velkých zahrad.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Prodej růží Velim - růže keřové, stromkové, pnoucí, velkokvěté, polyanty, půdopokryvné
Nabízíme prodej silných a zdravých růží různých barev včetně substrátu, navštivte Zahradnictví Jiří Hruška Velim u Kolína.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Tradiční výstava fuchsií a ostatních balkonových květin od 24.6.2023 v Mělníku - nechte se okouzlit jejich barevnou paletou
Přijďte a objevte téměř 800 druhů fuchsií a dalších balkonových květin na naší tradiční výstavě, která potrvá po celé léto.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Prodej ovocných i okrasných stromů a keřů, trvalek, skalniček a letniček na Vaši zahradu
Prodejem ovocných i okrasných stromů a keřů, skalniček, bylinek trvalek, letniček i příslušenství a vše potřebné pro zahradu se zabývá firma Zelená zahrada ve Znojmě.
Zelená zahrada
Balkonové květiny, letničky, trvalky, bylinky a sazenice vinné révy v zahradnictví
V Talašově zahradnictví Tlumačov již probíhá výprodej balkonových květin, trvalek, letniček, vinné révy, přiďte si vybrat i bylinky. Spokojené zákazníky máme převážně z okolí Zlína, Kroměříže.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Široký výběr jarních cibulovin – mečíky, kosatce, jiřiny, krokusy, dosen, tulipány
Pro jarní cibuloviny květin zajděte do prodejny Zelená Zahrada ve Znojmě. Máme zde pro Vás široký výběr mečíků, kosatců, tulipánů, jiřin, krokusů, dosen a dalších květin.
Zelená zahrada
Specializované zahradnictví Příšovice - provozování okrasné školky
Nákup rostlin může být zábavný a užitečný způsob, jak ozdobit svůj dům nebo zahradu. Navštivte naše zahradnictví a u nás si určitě vyberete správné rostliny pro Vaše prostředí.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Pomalu rozpustná hnojiva v tabletách s dlouhodobou působností - výroba
Výrobce pomalu rozpustných hnojiv ve formě tablet, které rostlinám zajistí dostatečný přísun živin a pomohou jim k rychlému růstu, je společnost ECOLAB Znojmo, spol. s.r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Výhodný velkoobchodní prodej školkařských výpěstků a zahradnických potřeb
Nakupujte za super ceny v našem velkoobchodním sortimentu zahradních potřeb nebo školkařských výpěstků - Zahradnické centrum Diké, s.r.o. Liberec
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Zemina, hnojivo, zeleninové sazenice - sadba zeleniny, okurek, rajčat, papriky ze zahradnictví
Talašovo zahradnictví s.r.o. se specializuje na pěstování brambor, zelí i zeleninové sazenice, na našich prodejnách nakoupíte i zeminu, hnojivo či rašelinu. Naše prodejny - Tlumačov, Otrokovice, Zlín.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Zahradnictví s rozvozem zakoupeného zboží na místo určení včetně možnosti výsadby
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o. zajišťuje pro své zákazníky rozvoz zakoupeného zboží na místo určení v rámci Brna zcela zdarma. K dopravě je možné si objednat i výsadbu zakoupených rostlin.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Fly Killer - nová mucholapka na českém trhu Vás zbaví otravného hmyzu
Trápí Váš domov velmi otravné a nepříjemné mouchy? Nechcete používat toxický postřik na mouchy? Nehodí se mucholapky do vašeho designového domova?
Masožravá zahrada Kaktusy, masožravky a sukulenty
Řezané květiny nebo zasazené v květináčích – výzdoba kanceláří a společných prostor
O výzdobu kanceláří a společných prostor řezanými květinami nebo rostlinami zasazenými v různých nádobách se postárá společnost Zahradnické centrum Brabec, s. r. o. z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Centrum pro zahradníky Příšovice – prodejna stromů, keřů a jiného zahradnického materiálu
Jste vášnivým zahrádkářem a chcete svoji zahradu obohatit o unikátní bonsaj, bylinky nebo jehličnaté stromy? Vyrazte do zahradnického centra Příšovice.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Pěstitelské substráty, jarní cibuloviny, zeleninové přísady, okrasné dřeviny, ovocné stromky, osiva, semínka - v zahradnictví
Prodejna Horticentrum-zahradnictví Březová u Zlína má připraven široký sortiment okrasných rostlin a dále substráty, semínka, jarní cibuloviny, zeleninové přísady, ovocné stromky, zahradnické doplňky.
ARBOREA Březová s.r.o. Zahradnictví Slušovice