Výrobu, stavbu montáž a servis rodinných a veřejných plastových či betonových bazénů na míru, oválných, obdélníkových, kulatých nebo sportovních v nadzemním provedení nebo zapuštěné variantě včetně bazénové chemie, čerpadel, filtrů, vysavačů, sítěk a vířivek, ale také bazénového zastřešení nabízí specializované firmy.

Bazény - výroba, montáž a instalace venkovních bazénů na vaší zahradu
Společnost ORYX-CZ, s.r.o., která sídlí nedaleko Hodonína poskytuje služby v oblasti výroby plastových komponentů, mezi něž patří i kvalitní bazény různých tvarů.
Interiérový bazén je stále dostupnější, dopřejte si každodenní koupání
I v zimě si můžete dopřát každodenní koupání s interiérovým bazénem Desjoyaux. Jedná se o luxusní francouzský interiérový bazén jménem Quiberon, v němž si můžete pohodlně zaplavat.
Výroba technologií z plastu, výroba plastových nádrží
Výroba technologií z plastu, výroba plastových nádrží, jímek, čistírny odpadních vod, odlučovače od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Jihomoravském kraji.
Výkopy bazénů, čističek a jímek Praha – včetně ručních výkopů a odvozu zeminy
Výkopy bazénů, čističek a jímek pomocí otočných bagrů nebo ručním výkopem v nepřístupném terénu zajistí pro zákazníky z Prahy a okolí zajistí firma Robert SÁL – SPV.
Bazénová chemie pro úpravu bazénové vody a její dezinfekci
Firma Chovancová Ilona z Opavy Vám ve svém skladu nabízí kromě gastro výrobků také bazénovou chemii pro úpravu bazénové vody s regulátorem PH a chlórem.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou a širokým příslušenstvím, zdravotně nezávadné bazény odolné UV záření od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Brně.
Akce výprodej kruhových bazénů za skvělé ceny
Pořiďte si nový bazén právě teď, nabízíme nové modely kruhových bazénů za loňské ceny – Bazény A & M Borovnička Mostek, Trutnov
Solární zahradní sprcha Teramo Borovnička – hliníková nádrž pro rychlý ohřev vody
V našem bazénovém sortimentu naleznete i solární zahradní sprchu Teramo – hliníková nádrž pro rychlý ohřev vody - Bazény A & M Borovnička
Prodej bazénů různých provedení Trutnov - bazény ze zdravotně nezávadných materiálů
Vyrábíme bazény různých tvarů a barev - kruhové, oválné a obdélníkové, ale i atypické dle přání zákazníka - A & M Borovnička
Zastřešení bazénů, nízké, vysoké a kombi modely, prodloužení koupací sezóny
Prodlužte si koupací sezónu s naším zastřešením, které Vám uděláme na klíč, vybrat si můžete nízké, vysoké a kombi modely zastřešení. A & M Borovnička
Vyhřívané dřevěné koupací sudy - koupání a relaxace v zahradní kádi za každého počasí
Užijte si koupání a relaxaci za každého počasí! Vyhřívané dřevěné koupací sudy, zahradní kádě vyrábí na Šumpersku firma Sudmania Robert Coufal.
Pravidelný servis a údržba bazénových technologií, čerpadel
Pravidelný, jednorázový servis, opravy, údržbu, kontrolu bazénových technologií, čerpadel, filtračních stanic, výměníků tepla provádí společnost OK POOL CZ s.r.o., Praha 4.
Bazénové technologie pro rodinné i veřejné bazény, návrh, dodávka, montáž, Praha
Bazénové technologie pro venkovní, vnitřní, rodinné i veřejné bazény, vířivé vany, fontány, návrh, realizaci, dodávku a montáž zajišťuje společnost OK POOL CZ s.r.o., Praha.
Výhodné bazény, vložky i kryty všech rozměrů
Vyrábíme plachty, kryty a vložky na bazény, jezírka nebo koupaliště - TEXson, s.r.o. Hradec Králové
Moderní keramické bazény Compass Pools s 20-tiletou zárukou
Keramické bazény Compass Pools s vylepšenou pevností bez ztráty pružnosti s 3D exkluzivním zářivým povrchem
Výroba plastových bazénů na klíč, kruhové, obdélníkové, oválné, bazénové sety
A & M Borovnička vyrábí plastové bazény na klíč ve tvaru kruhovém, obdélníkovém, oválném, a k nim u nás naleznete různé bazénové sety, chemii a další příslušenství. Kvalita do, které si můžete skočit.
Akční zastřešení bazénu Azure typ I-C do vyprodání zásob
Mimořádná nabídka typizovaných zastřešení bazénu do vyprodání zásob - A & M Borovnička Bazény Trutnov
Akce - výhodný nákup bazénového setu Tadeáš
Bazénový set Tadeáš - A & M Borovnička Trutnov - Naší hlavní činností je výroba, prodej, montáž i servis bazénů. Bazény zajišťujeme na klíč.
Bazénový vysavač Aquabot Mouse Top - nejlevnější na trhu, čistí dno i stěny bazénu až po vodní linku
Pořiďte si kvalitní bazénový vysavač Mouse Top - Neptuno NEW u firmy Arobot. Tento skvělý vysavač bazénu nabízíme nejlevněji na trhu, vyčistí dno i stěny bazénu, a to až po vodní linku!
Bazény Děčín – výroba, prodej a servis polypropylenových nebo laminátových bazénů
Máte rádi pohodu u bazénu a uvažujete o vlastním? Obrátit se můžete na firmu RS-Aqua servis s.r.o. z Děčína, která vyrábí polypropylenové a prodává laminátové bazény a poskytuje k nim servis.
Solární ohřev pro bazény.
Solární ohřev vody v bazénech Solar AquaDome. Výhody: • Dokáže prodloužit vaši koupací sezónu až o tři měsíce • Solární jednotka dokáže zvýšit teplotu vody až o 6°C • Voda se ohřívá pouze sluneční energií bez dalšího přídavného zdroje • Šetří energii, náklady na vytápění a dodává vodě příjemnou teplotu i za chladnějších dnů • Speciální ...
Prodej bazénových technologií a příslušenství pro všechny druhy bazénů
Prodej různých bazénových technologií a příslušenství pro všechny druhy bazénů, filtrační technika, chemikálie ad. zajistí na Žďársku firma VODASERVIS s.r.o.
Bazény zchladí horké dny - Trutnov
Blíží se letní sezóna a s ní jistě spousta parných dnů jako stvořených pro koupání v bazénu. V takovém období je dobré mít doma k dispozici místo, kde se budete moci zchladit. Ideální jsou právě bazény, které vám poskytují příjemné místo k odpočinku a relaxaci, což v horkých dnech jistě oceníte. Pokud tápete, kde si bazén vhodný pro vás vybrat, ...
Vířivé vany, vířivky Brilix  - hydromasáž, která odstraňuje stres
Vířivé vany neboli vířivky Brilix od A&M Borovnička Vám zajistí luxusní hydromasáž, která uvolní nejen fyzické napětí těla, ale odstraňuje i stres. Vaše psychická pohoda už nebude jen náhoda. Stačí i pár minut a Vaše tělo Vám poděkuje. Věnujte se i Vy vašemu zdraví. Ve vířivé vaně probíhá hydromasáž, která má pozitivní účinek na krevní ...