Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Prodej křovinořezy, vyžínače Husqvarna, VARI
Prodej křovinořezy, vyžínače Husqvarna, VARI v prodejně či eshopu firmy GARDENTECH. Lehký vyžínač s akumulátorem a nabíječkou. Možnost zvýšení nastavitelných řídítek.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Výroba štípače palivového dřeva na zakázku od certifikovaného českého výrobce
Skvělým pomocníkem při zpracování palivového dřeva je štípač dřeva. Certifikovaný český výrobce Automatické štípače Sláma z Velké Bíteše pro Vás vyrobí štípače palivového dřeva na zakázku.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Zahradní technika Stihl – pily, sekačky, křovinořezy, traktory, plotořezy a mnoho dalšího
Na prodej zahradní techniky značky Stihl jako jsou motorové a aku pily, sekačky, traktory, křovinořezy, plotořezy a mnoho dalšího se zaměřuje společnost Wald & Garten s.r.o. - Šindelka z Olomouce.
Wald & Garten s.r.o. (Šindelka)
Výsadby stromků, stromů, keřů, trvalek a letniček Praha
Toužíte po upravené a kvetoucí zahradě? S výsadbou vhodných stromů a keřů, ale také trvalek a letniček Vám pomohou znalci rostlin z firmy Král – zahradnické práce s.r.o. z Prahy.
Prodejna KOVOMAT s domácími a zahrádkářskými potřebami, železářství, prodej barev a laků
Prodejna KOVOMAT v Rajhradě, nedaleko Brna, s velkým výběrem zboží. Prodej domácích i zahrádkářských potřeb, barev, laků, nářadí a železářství zajistí firma Ungrmat s.r.o.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Výprodej v eshopu. Předváděcí kusy - benzínové sekačky, elektrocentrály, traktory se sběrným košem
Výprodej předváděcích kusů v eshopu firmy Gardentech s.r.o. Benzínové sekačky, elektrocentrály, traktory se sběrným košem, ale také vyžínač, elektrický prozvzdušňovač.
Gardentech s.r.o.
Prodej a servis profesionálních sekaček na trávu – ruční, motorové a akumulátorové
Prodej a servis profesionálních sekaček a to ať už ručních, motorových či akumulátorových provádí společnost KRES spol. s r.o. v oblastech Krnova a Bruntálu.
KRES Husqvarna Zahradní, lesní technika Husqvarna Krnov
Zahradnické potřeby – prodejna zahradnických potřeb, nářadí Fiskars
Veškeré nářadí pro práci na zahradě prodává prodejna zahradnických potřeb Zelená zahrada ve Znojmě. Nakoupíte u nás kvalitní zahradnické nářadí Fiskars.
Zelená zahrada
Elektrické a hydraulické štípače dřeva – kvalitní značky známých výrobců Sheppach a Vari
Elektrické a hydraulické štípače dřeva od známých výrobců Sheppach a Vari má ve svém bohatém sortimentu společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Olomouci a Prostějově.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Bohatý výběr květin a drobných dárků pro učitele – poděkování nejen na konci školního roku
Bohatý výběr vázaných i hrnkových květin a drobných dárků pro učitele vhodných jako poděkování na konci školního roku nebo ke dni učitelů má pro okolí Opavy a Krnova Květinová dílna Anděl.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Zkvalitnění pracovního prostředí formou realizace zelených kanceláří – poradenství a prodej
Poradenství a realizaci zelených kanceláří pro zkvalitnění pracovního prostředí provádí společnost Zahradnické centrum Brabec, s. r. o. s bohatým výběrem květin a rostlin z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Okrasné kmeny do interiéru i pro výrobu nábytku - Carapanauba, Quari quara
Na prodejně firmy WOODCMTE v Pašovicích u Uherského Hradiště můžete vidět okrasné kmeny Carapanauba a Quari quara. Každý kmen je originál, využití mají jako solitér do interiéru i při výrobě nábytku.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Motorové pily a bohatý výběr vybavení pro les a zahradu – kvalitní technika značky Stihl
Motorové pily, křovinořezy, zahradní nůžky a další vybavení pro les a zahradu světoznámé značky Stihl má ve svém bohatém sortimentu společnost Wald & Garten s.r.o. - Šindelka z Olomouce.
Wald & Garten s.r.o. (Šindelka)
Živé ploty a stěny - řez i tvarování zajistí Král zahradnické práce, Praha 5 - odborně
Toužíte po upravené zahradě, kde mají keře a stromky pěstěné tvary? Odborný řez a tvarování živých plotů a stěn zajistí firma Král zahradnické práce, která sídlí na Praze 5.
Městské, obloukové zábradlí, bariéry, zábrany a oplocení – e-shop s městským mobiliářem
Bohatý výběr městského a obloukového zábradlí, různé druhy zábran, bariér a nůžkového oplocení má ve svém sortimentu společnost Městský mobiliář e-shop PONTTE.CZ z Brna.
Balkonovky, letničky, trvalky, azalky, rododendrony, zeleninové přísady a substráty v zahradnictví
V Zahradnictví u rozchodníka Fryšták-Žabárna již krásně nakvétají azalky a rododendrony - přijďte si vybrat balkonovky, letničky i trvalky. V květnu na prodej i zeleninové přísady a vhodné substráty.
Kontejner, kompostér z roštů, skladovací boxy - dodávka, prodej
Využijte roštových kontejnerů od společnosti Kytulava s.r.o., které jsou upraveny žárovým pozinkováním a tak Vám vydrží spoustu let. A mimo jiné získáte navíc 7 let záruky.
Sazenice rajčat, paprik, okurek, melounu, roubovaná zelenina a bylinky v zahradnictví
Přijďte si vybrat do Talašova zahradnictví Tlumačov sazenice rajčat, paprik, okurek, melounu i roubovanou zeleninu a bylinky. Jsme na jarní sezónu vybaveni.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Profesionální úklid firem, domácností-jednorázový, pravidelný
Profesionální úklid firem a domácností zajistí firma BAVA servis s.r.o. v regionu Uherské Hradiště i Brno. Provádíme jednorázový i pravidelný úklid.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Travní traktory SECO s různým vybavením - seřízení a odzkoušení zdarma, servis
Výkonnou zahradní techniku prodává naše firma GARDENTECH z Brna. Dodáváme travní traktory SECO s různým vybavením, které Vám seřídíme a odzkoušíme zdarma včetně předprodejního servisu.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Snadno ovladatelné žací, zahradní traktory Seco Indrustries pro celoroční použití
Se žacími zahradními traktory Seco Industries je údržba obce, zahrady i hřiště snadná-vhodné pro celoroční použití. Robert Bílka je prodejce v regionu Zlínský kraj, poskytuje i servis.
Robert Bílka - Zahradní technika
Květinářství - nejhezčí kytice rozvoz do 15 km od Zlína, řezané květiny, smuteční, svatební vazby
Květinářství Květinka Zlín v podchodu u obchodního domu pro Vás připraví květinové vazby - smuteční i svatební, dále hrnkové a řezané květiny. Zajistíme rozvoz květin do 15km.
Kompletně smontované skleníky-výroba, montáž skleníků ve Zlínském, Olomouckém kraji
U firmy Skleníky Bureš můžete objednat kompletně smontované skleníky. Výroba skleníků z čirého dutinkového polykarbonátu. Montáže provádíme v regionu Zlín, Olomouc.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Okrasné traviny – několik druhů na zahradu i do truhlíku vhodné do stínu i na slunce
Bohatý výběr různých druhů okrasných travin vhodných na zahradu, do truhlíku s umístěním ve stínu i na slunci má ve svém sortimentu společnost RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. z Opavy.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Různobarevné pokojové a balkónové rostliny a květiny pro výsadbu nejlepší jakosti
Vytvořte si zajímavá květinová aranžmá na květinových záhonech nebo okenních truhlících s balkónovými rostlinami nebo květinami pro výsadbu z Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.