Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Výprodej-vertikutátory, mulčovače, zahradní sekačky, traktory, ridery
Využijte výprodej zahradní techniky u firmy Agro-centrum. Příležitost pro zákazníky z okresu Uherské Hradiště i Zlín pořídit za nižší ceny vertikutátory, mulčovače, zahradní sekačky, traktory, ridery.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Výsadba ovocných stromů, alejí, přírodní zahrady pro obce, města
Pro města, obce je firma GARD&N spolehlivým partnerem při výsadbě ovocných stromů, alejí i realizaci přírodní zahrady. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Demižony, plastové sudy, drtiče, lisy na ovoce, měřící potřeby-eshop, prodej
Navštivte eshop, nebo prodejnu Agro-centrum Uherský Brod a pořiďte vše potřebné pro zpracování ovoce - demižony, plastové sudy, drtiče, lisy na ovoce, měřící potřeby na kvas, mošt.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Projekční činnost, projektování v oblasti obnovy, tvorby krajiny
Projekční kancelář ARVITA P Zlín se věnuje projektování v oblasti obnovy, tvorby krajiny v regionu Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký a Moravskoslezský kraj.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Mulčovací břidlicová drť pro okrasné zahrady, chodníky i veřejná prostranství
Andrla CZ s.r.o je společnost zajišťující prodej a dopravu sypkých materiálů. Jako novinku prodává také mulčovací břidlicovou drť pro okrasné zahrady, chodníky i veřejná prostranství.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Zapůjčení zahradního nářadí a techniky za skvělé ceny od PROFI-TECHNIK s.r.o.
Společnost PROFI-TECHNIK s.r.o. z Liberce se ve své činnosti zaměřuje na půjčovnu nářadí za skvělé ceny, mezi kterým najdete i zahradní techniku.
PROFI-TECHNIK s.r.o. Prodejna a půjčovna nářadí Liberec
Pěstování zeleniny na balkónech a terasách - rajčata, papriky, ředkvičky, saláty
Novým trendem se stává pěstování zeleniny na balkónech nebo terasách. Firma MORAVOSEED CZ a.s. Vám předá pár zajímavých rad jak se pustit do pěstování rajčat, paprik, ředkviček i salátů.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Výroba smontované skleníky z lexanu, z polykarbonátu-bez nutnosti podezdívky
Kompletně smontované skleníky z lexanu-z polykarbonátu dodá firma Skleníky Bureš Kroměříž. Mají snadné kotvení, bez nutností podezdívky. Zajistíme dopravu i v regionu Přerov, Olomoucký kraj.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Údržba zeleně, soukromých zahrad, parků-arboristika
V oboru arboristika působí firma GARD&N Staré Město. Poskytuje služby jako údržba soukromých zahrad a veřejných parků, celoroční údržba zeleně - převážně v regionu Zlínský kraj a Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Zahradní stroje a malotraktory s výměnným příslušenstvím - prodej  techniky Vari, Agzat
Špičkovou techniku Vari, Agzat prodává v okolí Přerova a Prostějova firma Řemeslo a zahrada ze Smržic. Dodáváme různé zahradní stroje a malotraktory s výměnným příslušenstvím.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Půjčovna zahradní techniky, Husqvarna, Honda, Vari a invalidních vozíků
Půjčení zahradní techniky značky Husqvarna, Honda, Vari a invalidních vozíků SELVO poskytuje prodejna Gardentech s.r.o. Brno - Černovice. Půjčovna i prodej.
Gardentech s.r.o.
Kvalitní zahradnické služby - realizace zahrad na míru
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA poskytuje kvalitní zahradnické služby nejen v okolí Opavy. Máme řadu spokojených klientů a dlouholeté zkušenosti s realizací zahrad.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Projekty pro obnovu krajiny, výsadbu krajinné zeleně, prvků ÚSES
Projekční kancelář ARVITA P Zlín připraví pro obce, města i firmy projekty pro obnovu krajiny, pro výsadbu krajinné zeleně, dřevin, trávníků. Působí převážně v regionu Zlínský kraj a celá Morava.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Velkoobchodní prodej hortenzií - Hydrangea macrophylla neboli hortenzie velkolistá
Bohatý výběr různých druhů hortenzií včetně Hydrangea macrophylla neboli hortenzie velkolisté má k velkoobchodnímu prodeji okrasná školka Adametz s.r.o. z Opavy.
Výroba, montáž skleníků z lexanu, atypických rozměrů
Montáž skleníků z lexanu zajišťuje společnost Skleníky Bureš Kroměříž. Dodáme skleníky standardních i atypických rozměrů.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Stroje a technika pro sečení trávy - příkopové sekačky, zahradní traktory
Veškerou potřebnou techniku pro sečení trávy v parcích, zahradách ale i na loukách zakoupíte v prodejně firmy SYNPRO s.r.o. Prodáváme příkopové sekačky BOMFORD i výkonné zahradní traktory SECO.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Vřesy, chryzantémy, rozchodníky i další podzimní květiny a trvalky v zahradnictví
V Talašově zahradnictví najdete již podzimní rostliny, které Vám rozveselí barvami exteriér - na naší prodejně v Tlumačově můžete nakoupit první vřesy, chryzantémy, rozchodníky i další rostliny.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Traplast – kvalitní recyklovaný plast od firmy Transform a.s. Lázně Bohdaneč
Potřebujete moderní plastový nábytek na ven? Chcete mít krásný nový plot, nebo nové terasové desky? Použijte výrobky z Traplastu.
Zahradní vysavače listí elektrické, benzinové - prodej, servis Husqvarna, Dolmar, McCulloch
Vyřešte úklid zahrady rychle s vysavači listí. Na prodejně Zahradní technika - Robert Bílka Modrá u Uherského Hradiště pořídíte zahradní vysavače elektrické, benzinové zn. Husqvarna, McCulloch
Robert Bílka - Zahradní technika
Výroba montované skleníky z lexanu-včetně montáže, zajištěna doprava
Hlavní činností firmy Skleníky Bureš je výroba skleníků z lexanu-montované skleníky z čirého dutinkového polykarbonátu. Zajištěna montáž i doprava v regionu Ostrava, Moravskoslezský kraj.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Bohatý výběr hortenzií latnatých, velkolistých a stromečkovitých – velkoobchodní prodej květin
Hortenzie latnaté neboli Hydrangea paniculata, velkolisté Hydrangea macrophylla a stromečkovité či jiné květiny má ve svém sortimentu k velkoobchodnímu prodeji okrasná školka Adametz s. r. o. z Opavy.
Krajinná a zahradní architektura, plány a projekty pro krajinu
Projekční kancelář ARVITA P Zlín působí v oboru krajinné i zahradní architektury. Připravíme pro Vás projekty a plány pro krajinu i sídlo pro získání dotací z MŽP, MZe nebo programů EU.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Smyslový či pocitový chodník na zahradě přivede Vás i Vaše děti na nové vnímání přírody
Chcete-li poznat přírodu jinými smysly, než ji běžně vnímáte, pak vyzkoušejte smyslový chodník, určený jak pro děti, tak i dospělým, vyrobený firmou Dřevoslav, s.r.o. se sídlem ve Slavonicích.
Dřevoslav s.r.o.
Vyvýšené záhony z materiálu Traplast™ Vám umožní pěstovat rostliny na balkóně i před domem
Společnost Transform, a.s. z Lázní Bohdaneč se zabývá recyklací plastového odpadu a nabízí pro Vás pěstební kompostéry z materiálu Traplast™.
Prodej nákladní elektrické tříkolky ADVENTO - známá taky jako E-tříkolka
Prodej nákladní elektrické tříkolky ADVENTO u firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger, Brno. Na menší zahrady, rozsáhlejší farmy, vinice či dokonce zemědělská družstva.
GARDENTECH Jaroslav Toninger