Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Šlechtění nových odrůd různých okurek a nakládaček – odborníci v oboru pěstování a výroby osiva
Na šlechtění nových odrůd okurek a nakládaček, pěstování zeleniny a výrobu osiva se specializují odborníci společnosti MORAVOSEED CZ a.s. přinášející další 3 novinky v odrůdách okurek.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Autorizovaný dealer Milwaukee – prodej a servis kvalitního nářadí, vrtaček a příslušenství
Prodej a servis kvalitního nářadí, vrtaček, křovinořezů, hoblíků a dalšího příslušenství známe značky Milwaukee provádí v Opavě a okolí autorizovaný dealer KVP servis s.r.o.
KVP servis s.r.o.
Prodej automatické sekačky, robotické sekačky v našem eshop, samostatný pomocník
Novinka v našem eshopu automatické sekačky, robotické sekačky Automower Husqvarna u firmy Gardentech s.r.o. Brno. U osobního odběru zaškolení specialistou.
Gardentech s.r.o.
Zahradní foliovníky, konstrukce a plachty – ochrana rostlin před sluncem i chladem
Zahradní foliovníky, náhradní plachty i konstrukce segmentových foliovníků prodává společnost Drago spol.s r.o. online na e-shopu nebo na svých pobočkách v Olomouci a Přerově.
Drago, spol. s.r.o.
Bohatý výběr letniček, balkónovek a bylinek – nádherné surfínie, muškáty a petúnie
Na prodej letniček, balkónovek, bylinek, skalniček, okrasných stromů, keřů a surfínií, muškátů a petúnií se zaměřují se zaměřují specialisté na květiny ze společnosti Zelená zahrada ze Znojma.
Zelená zahrada
Prodej a odborný servis zahradních sekaček, křovinořezů a traktorů Stihl a Stiga
Prodejem zahradních sekaček, křovinořezů a traktorů Stihl a Stiga se zabývá firma Wald & Garten s.r.o. (Šindelka) v Olomouci. Samozřejmostí je odborný servis na zahradní techniku.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Na prodej menší i extra vysoké vánoční stromky řezané i v květináči - velký výběr borovice, jedle, smrčky
U prodejce Dvořákovy stromky Hulín je snadné vybrat vánoční stromek. Máme živé stromky řezané i v květináči - smrčky, jedle, borovice. Zajištěn rozvoz v regionu Kroměříž, Přerov, Prostějov, Vyškov.
Zahradní architekt Ing. Ladislava Nagyová-realizace, údržba zahrady
Ing.Ladislava Nagyová působí jako zahradní architekt ve společnosti GARD&N. Obrátit se na nás můžete ohledně realizace i údržby zahrad v regionu Zlínský kraj, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Lem trávníku, mřížovina pro popínavé rostliny a další – bohatý výběr zahradních dekorací
Bohatý výběr zahradních dekorací, jako je například lem trávníku nebo mřížovina pro popínavé rostliny má ve svém širokém portfoliu společnost Zelená zahrada ze Znojma.
Zelená zahrada
Výsadba a obnova ovocných sadů - projekce, projekty pro dotace
Projekční a poradenská kancelář ARVITA se zaměřuje mimo jiné na oblast výsadby a obnovy ovocných sadů. Připraví návrhy, studie, projekty pro dotace. Působí v lokalitě Morava, převážně Zlínský kraj.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Pomalu rozpustná hnojiva v tabletách – vhodné nejen pro balkónové a pokojové květiny
Na výrobu a prodej pomalu rozpustného hnojiva ve formě tablet s vysokým obsahem všech živin, které jsou vhodné nejen pro balkónové a pokojové květiny se zaměřuje společnost Silva Tabs.
Silva Tabs Hnojiva v tabletách
Substráty a rašelina – bohatý výběr na pelargonie, pokojové a zahradní rostliny
Bohatý sortiment substrátů a rašeliny vhodné na pelargonie, pokojové a zahradní rostliny a další směsi má ve svém portfoliu společnost KERA GREEN s.r.o. společně s hnojivem a dekoračním materiálem.
KERA GREEN s.r.o. Zahradnické substráty a hnojiva
Zahradní, koupací jezírka-přírodní koupání na zahradě
Využijte možnost mít přírodní koupání u domu. Firma GARD&N dodá projekt i zrealizuje zahradní, koupací jezírko přímo u Vás na zahradě. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Půjčovna stavební, zahradní techniky, nářadí, lešení pro Vaši kvalitní práci
Autodoprava Bohdálek z Moravského Krumlova provozuje půjčovnu nářadí. Pronajmeme Vám stavební nářadí, svářečky, centrály, pojízdné hliníkové věže, bourací, vrtací i zahradní techniku. Za výhodné ceny.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Bazénové přípravky do všech typů bazénů - navštivte náš eshop
Společnost POLYMPT CZ s.r.o. prodává přípravky bezchlorové bazénové chemie pro dezinfekci a úpravy vody v bazénu. Produkty jsou vhodné do všech typů bazénů. Navštivte náš eshop a určitě si vyberete.
POLYMPT CZ s.r.o.
Zahradní technika, traktory, sekačky-předváděcí modely v bazaru
Na prodejně Agro-centrum Uherský Brod jsou vybrané traktory, travní sekačky a další zahradní technika na prodej jako předváděcí modely - tedy za ceny jako v bazaru.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Objednávejte odrůdy paprik, které získaly ocenění v soutěži Hortikomplex 2022 v Olomouci
Společnost Moravoseed se může pyšnit vynikajícími odrůdami paprik, se kterými získala ocenění na výstavě Hortikomplex 2022 v Olomouci. Vyzkoušejte široký výběr sladkých i pálivých odrůd paprik.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Kvalitní a výkonné sekačky, foukače, pily a další technika od ZAHRADNÍ TECHNIKA DĚD s.r.o.
ZAHRADNÍ TECHNIKA DĚD s.r.o. je prodejcem kvalitní a výkonné zahradní techniky ve Vysokém Mýtě a okolí. Zajišťuje také záruční i pozáruční servis i prodej na splátky.
ZAHRADNÍ TECHNIKA DĚD s.r.o. Sekačky a křovinořezy Vysoké Mýto
Přírodní zahrady, krajinné parky - návrhy, realizace
Nechejte si připravit návrhy zahrady či parku od profesionálů. Společnost GARD&N dodá projekt a zajistí realizaci. V lokalitě Zlínský kraj a Brno má již úspěšně předáno mnoho zakázek.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Fóliové izolace bazénů - PVC bazénové fólie Alkorplan, Fatrafol
Společnost IZOLACE M Uherské Hradiště provádí v regionu Zlínský kraj fóliové izolace bazénů. Pro povrchovou izolaci bazénů používá PVC bazénové fólie Alkorplan či Fatrafol.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Spolehlivé štěpkovače REMET CNC pro zahradu, průmysl i zemědělství
Spolehlivým partnerem v oblasti zahrad, zemědělství i průmyslu vám bude firma B AGRO Březová s.r.o. z Opavska, která je dovozcem štěpkovačů, špalíkovačů a řezacích mechanismů pro zpracování dřeva.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Motorové pily Husqvarna, typ - benzínové motorové pily, prodej i zaškolení
Motorové pily Husqvarna - typ benzínové motorové pily jsou výkonné a ideální pro profesionály i chalupáře. V prodejně GARDENTECH Brno Černovice Vás na ně zaškolí zdarma.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej benzínový a Aku křovinořez Husqvarna, ochranný štít a žací struna ZDARMA - v našem eshopu
Benzínové a Aku, elektrické křovinořezy Husqvarna prodává v eshopu firma Gardentech s.r.o. Osobní odběr Brno-Černovice. Ochranný štít a žací struna ZDARMA.
Gardentech s.r.o.
Originální věnce, dekorace a aranžmá v pozimních barevných tónech
S podzimními věnci a dekoracemi z Květinové dílny Anděl rozzáříte nejen vchod, ale také interiér vašeho domova. Široký sortiment podzimně laděných aranžmá a najdete v našem květinářství v Opavě.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Kruhové nebo sektorové postřikovače jsou ideální pro zavlažování zahrad a sadů
Při zalévání okrasných či užitkových ploch Vašich zahrad Vám práci usnadní naše postřikovače. Vybrat si můžete z kvalitních postřikovačů, které naleznete na e-shopu české firmy TAFIMEX TRADE s.r.o.
TAFIMEX trade s.r.o.