Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Sadbový česnek, cibule sazečka na prodej pro jarní výsadbu
Talašovo zahradnictví je připraveno na jarní výsadbu - na prodej budou od března sazenice zeleniny i cibule sazečka, sadbový česnek i brambory.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Dovoz kvalitní hlíny a zeminy na zahradu i pro stavební účely
Základem každého úspěšného stavebního projektu je kvalitní zemina, a právě dovoz hlíny a zeminy je jednou z činností firmy POMP Vlaštovičky s.r.o.
POMP Vlaštovičky s.r.o. Štěrk a písek Opava
Kvalitní, odolné a praktické skleníky s dlouhou životností od LIMES Litomyšl s.r.o.
Společnost LIMES Litomyšl s.r.o. z Litomyšle se zabývá výrobou, prodejem a montáží kvalitních a odolných skleníku s dlouhou životností.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Precizní šití plátěné stříšky na zahradní houpačku, výroba plachet na altán
Šité plátěné stříšky na zahradní houpačku a na altán se zárukou kvality vyrobí přesně na míru dle Vašeho přání společnost KARPJAK se sídlem v Ostravě.
KARPJAK
Navijáky hadic patří na každou zahradu - pojízdné, nástěnné i automatické
Máte neustále zamotanou zahradní hadici? Pořiďte si praktický naviják hadic, který vám tento problém vyřeší. V eshopu firmy TAFIMEX trade si vyberete pojízdné, nástěnné i automatické navijáky hadic.
TAFIMEX trade s.r.o.
Prodej zahradní techniky kvalitních, známých značek - Husqvarna, Gardena, MTD
Na prodejně firmy Zahradní technika - Robert Bílka Modrá u Uherského Hradiště najdete široký výběr zahradní techniky kvalitních, známých značek. Prodej zajišťuje profesionální obsluha.
Robert Bílka - Zahradní technika
Multifunkční zahradní traktor Panter FD-5 pro vinaře, zahrádkáře, komunální sféru
Společnost agro-centrum Uherský Brod - Zlínský kraj, doporučuje pro vinaře, zahrádkáře, komunální sféru multifunkční zahradní traktor Panter FD-5. Tento stavebnicový stroj lze rozšířit o mnoho funkcí.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Svěží velikonoční květinová výzdoba a dekorace
Přijďte do Květinové dílny Anděl v Opavě a objevte kouzlo velikonočních květinových aranžmá, které přináší radost a krásu do našich domovů.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Návrh a realizace zahrad na klíč – zahradní architektura pro malé i velké zahrady
Na návrhy a realizace zahrad, zahradní architekturu a na proměnu velkých i malých prostor v oázu krásy se zaměřuje společnost Zahrady Minařík ze Znojma, která spojuje přírodu, estetiku a relaxaci.
Zahrady Minařík
Návrh, realizace a údržba zahrad – kompletní práce i poradenství včetně výsadby rostlin
Na návrh, realizaci a údržbu zahrad, zajištění kompletních prací, na poradenství i samotnou výsadbu rostlin, stromů a keřů se zaměřuje Zahradnictví Novák působící nejen v okolí Ivančic.
Zahradnictví Novák
Motorová pila Stihl MS 500i s elektronicky řízeným vstřikováním paliva
Světově bezkonkurenční motorovou pilu Stihl MS 500i s elektricky řízeným vstřikováním paliva a vyhřívanou rukojetí zakoupíte v prodejně zahradní a lesní techniky Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Prodej kvalitních štěpkovačů i štípačů na dřevo za super ceny i s poradenstvím
Na prodej kvalitních štěpkovačů a štípačů na dřevo se specializuje společnost CHLEBIŠ s.r.o. v okolí Hlučína a Ostravy. Zaručí Vám super ceny a poskytnou odborné poradenství.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Pily, sekačky, postřikovače, křovinořezy za akční ceny, připravené k okamžitému provozu
Motorové stroje pro práci na zahradě i v lese si vyberete v e-shopu firmy Zelená zahrada s prodejnou ve Znojmě - vybírat můžete pily, sekačky, postřikovače, křovinořezy za akční ceny!
Zelená zahrada
Kvalitní a šetrná hnojiva a postřiky pro péči o vaši zahradu
Dopřejte vašim rostlinám špičkovou ochranu před škůdci a dodejte jim potřebné živiny se šetrnými postřiky a hnojivy, které zakoupíte ve firmě Diké centrum.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Hobby série květin a osiva – bohatý výběr letniček, dvouletek, trvalek
Bohatý výběr květin, letniček, dvouletek a trvalek jako jsou například jiřiny, slunečnice, macešky, muškáty, petúnie a mnoho dalších má ve svém sortimentu společnost MORAVOSEED CZ a.s.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Kanadské borůvky v kontejnerech - prodej sazenic borůvek pro pěstování na zahradě i balkoně
Okrasná školka Záčíčí u Kroměříže je distribučním partnerem firmy Konifery na Moravě, na prodej sazenice borůvek v kontejnerech. Kanadské borůvky lze pěstovat na zahradě i balkoně.
Okrasná školka Záříčí s.r.o. Produkce a prodej dřevin
Jednoduché hnojení výsadeb v nádobách a truhlících na balkóně
Potřebujete-li tablety na hnojení či dohnojování výsadeb v nádobách nebo balkonových truhlících, obraťte se na českého výrobce a prodejce společnost ECOLAB Znojmo, spol. s r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Plastový bazén hluboký až 2 metry – žádný problém pro Bazény Kostelec
Chcete mít na zahradě bazén, do kterého budete moct bezpečně skákat? Společnost Bazény Kostelec Vám nově vyrobí plastový bazén s hloubkou až 2 metry!
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Štípač dřeva pro domácí i profesionální použití na elektromotor Břeclav
Štípač dřeva pro domácí i profesionální použití s pohonem na elektromotor, nesené za traktorem, pohon na hydrauliku či s benzínovým a dieselovým agregátem od firmy GreenMech, s.r.o.
GreenMech, s.r.o.
Prodej plechových kompostérů Litomyšl – snadná montáž i demontáž
Pro bohatou úrodu a úrodnou půdu plnou živin v záhonech si pořiďte plechové kompostéry, které se dají libovolně sestavovat.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Prodej okrasných stromů a keřů – obrovský výběr javorů, habrů, katalp a mnoho dalšího
Na prodej okrasných stromů a keřů, jako jsou různé druhy javorů, habrů, katalp a buků, se zaměřuje v oblasti Ivančic Zahradnictví Novák – specialista na zahrady, rostliny, stromy i bylinky.
Zahradnictví Novák
Bioklimatická pergola ARTOSI s dlouhou životností – komfort a styl pro Vaši zahradu
Na prodej a montáž bioklimatických pergol ARTOSI, které umožňují regulaci tepla, světla a větrání a zároveň dodávají zahradě styl, se zaměřuje společnost VELLAR s.r.o. pro okolí Lednice a Mikulova.
VELLAR s.r.o. Stínící technika Lednice
Odolný velkoobjemový plastový kontejner na ovoce - prodej
Velkoobjemové plastové kontejnery, které Vaše ovoce ochrání před hnilobou, plísní a jinou zkázou, zakoupíte u specialisty na přepravní plastové obaly - Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Zahradní technika Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD - servis
Zahradní technika Robert Bílka poskytuje servis v regionu Zlín, Uherské Hradiště pro značky Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD, CubCadet, Jonsered.
Robert Bílka - Zahradní technika
Prodej ovocných stromku a ovoce – jablka, hrušky, švestky a meruňky
Prodejem širokého sortimentu sezónního ovoce, jako jsou jablka, hrušky, švestky či meruňky, ale také ovocných stromků se v okolí Olomouce a Přerova zabývá firma Jitka Žůrová – Pěstitelská činnost.
Jitka Žůrová - Pěstitelská činnost