Hledáte odolné a vzhledově zajímavé řešení pro vstup na váš pozemek a také celkové oplocení? Kovová vrata a ploty nabízejí širokou paletu možností a splnění individuálních potřeb. Můžete si tak vybrat z pestré nabídky možností, jako jsou ploty a vrata privátní a průmyslové s otevíráním manuálním i automatickým a provedení klasické i okrasné.

Hliníkové a ocelové rolovací mříže výroba Praha – bezporuchové
Hledáte způsob efektivní ochrany výlohy nebo vstupu do obchodu? Obraťte na společnost MAVES s.r.o. se sídlem a vzorkovnou v Praze, která nabízí výrobu hliníkových a ocelových rolovacích mříží.
Garážová vrata - rolovací a sekční Praha
Kvalitní garážová vrata za příjemnou cenu prodává a montuje společnost MAVES. Na skladě máme čtyři nejužívanější druhy vchodů do garáže. Do katalogu patří vrata rolovací, která si nárokují jen malý otevírací prostor pod stropem. Na výběr máme tři druhy lamel. K pohonu používáme jak manuální kliku, elektrický spínač či dálkové ...
Parkovací zábrana, silniční bariéry, zábrany Praha
Silniční bariéry, silniční zábrany. Jihomoravská společnost AUTOGARD spol. s r.o., sídlící v Brně a pobočkou v Praze je výrobce a prodejce silničních bariér a zábrany. Vyrábíme: - silniční Bariéra ARB300 - elektromechanická bariéra určena na místa vyžadující vysoký stupeň zabezpečení, fyzicky brání vjezdu neoprávněných vozidel, součástí ...
Nabízíme zámečnické práce
Údržba a rekonstrukce domů pro bytová družstva a společenství. Výroba a montáž - mříže, branky, ploty, zábradlí, dveře, vrata, stavební zámečnické práce, zavírače a dovírače dveří, zámky a bezpečnostní kování. Bezpečnostní sklípkové dveře, vstupní ocelové dveře. Vyklízecí práce a drobné zednické práce.
Praha výroba montáž parkovací zábrany
Naše společnost AUTOMATICKÁ VRATA - BRÁNY pod vedením pana Jindřicha Kladišovského nabízí výrobu a montáž parkovacích zábran. Zábrany: - velké UNIPARK -L - malé UNIPARK. Více info naleznete viz odkaz níže:
Praha výroba automatická vrata a brány
Naše společnost se zabývá výrobou, montáží a dovozem: - posuvné brány - posuvné závory - garážová vrata - lineární dveře. Spolupracujeme s firmou ROLLING CENTER. Více info naleznete viz odkaz níže:
Pohony pro křídlové brány Praha
Společnost AUTOMATICKÁ VRATA - BRÁNY pod vedením Jidřicha Kladišovského se zabývá dovozem a distribucí: - pohony pro křídlové brány - závory - garážová vrata - lineární dveře. Nedílnou součástí bran i vrat jsou jejich kovové komponenty. Více info naleznete viz odkaz níže:
Praha výroba elektrické závory
Zabýváme se dovozem, distribucí a montáží produktů firmy CAME na našem trhu. V naší nabídce najdete zejména pohony pro křídlové a posuvné brány, závory, garážová vrata, lineární dveře.Nedílnou součástí bran i vrat jsou jejich kovové komponenty. Závory: - závora s ovládacím centrem do 2,5 m - závora s ovládacím centrem ZL 37 do 4 m - ...
Kovářské výrobky brány ploty mříže rámy výplně
Společnost Umakovprodukt nabízí kovářské výrobky. Brány, ploty, mříže, rámy, výplně. Materiály rámů, kovové výplně,předhnuté oblouky,kolečka a kolejničky,samonosní systémy, sloupky, kotevní sloupky, Příslušenství mříží,příslušenství závěsných bran. Kování. Více info zde:
Praha výroba hlinikové brány
Společnost INTEGRA METAL SYSTEMS s.r.o. nabízí výrobu hliníkových bran. Bezúdržbový systém s povrchovou úpravou komaxit - hliníkové brány na celý život. Hliníkové brány Aluminco dodáváme v široké škále barev a dekorů. Brány: - levné - klasik - exclusiv. Více info naleznete viz odkaz níže:
Pronájem a instalace mobilního oplocení
Společnost nabízí pronájem a instalaci mobilního oplocení pro firemní akce. Používaný materiál splňuje veškeré technické a bezpečnostní normy platné v ČR a v EU.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Výroba garážová vrata Praha
Společnost AUTOMATICKÁ VRATA - BRÁNY pod vedením pana Jindřicha Kladišovského nabízí výrobu garážových vrat. Vrata: - sekčn - rolovací. Garážová vrata rolovací: - vysoká kvalita - zvláštní stabilita - bezúdržbový povrh - mnohostranné použití - moderní design - tepelná izolace. Více info naleznete viz odkaz níže:
Praha výroba nesené brány
Společnost AUTOMATICKÁ VRATA - BRÁNY pod vedením pana Jindřicha kladišovského nabízí i výrobu nesených bran. Nesené brány jsou oblíbené díky své konstrukci, která nevyžaduje skoro žádnou údržbu a nepotřebuje vyrovnaný terén. Ovládání: - ruční - motorové. Vyšší pořizovací náklady. Více info naleznete viz odkaz níže:
Praha výroba brány ploty
Naše společnost nabízí výrobu bran a plotů. Výroba na zakázku a přání zákazníka. Přijatelné ceny. Více info naleznete zde:
Praha montáž lešení a oplocení
Společnost EVEREST servis s.r.o. nabízí montáž lešení a oplecení. Zajistíme: - montáž - demontáž - lešenářské práce. Také velice důrazně dbáme na bezpečnost práce a čistotu při provádění montážnických prací. Více info naleznete zde:
Praha prodej a pronájem oplocení M 200
Společnost EVEREST servis s.r.o.nabízí pronájem a prodej oplocení M 200 - průhledné. Sváry trubek, které tvoří obvodový rám plotu jsou po celém obvodu. Tento svár zajišťuje vyšší pevnost rámu. Drátěná výplň je vyrobena ze zinkovaného drátu a přivařena do obvodového rámu. Více info naleznete viz odkaz níže:
Praha prodej oplocení CITY
Společnost EVEREST servis s.r.o. nabízí prodej oplocení CITY. Robustní, neprůhledné oplocení vhodné na stavby v centrech měst. Zamezují pohledu na stavby, zachycují nečistoty unikající ze staveb. Jednotlivé panely jsou spojeny bezpečnostními svorkami. Rám: horizontální U - profil 30/50 x 2 mm Výplň rámu: plastové/kovové panely Průměr ...
Praha prodej mobilní oplocení
Společnost EVEREST servis s.r.o. nabízí pronájem mobilního oplocení. Typ: HERAS:- průhledné a neprůhledné prostupnosti, včetně příslušenství. Zajišťujeme kompletní montáž i demontáž oplocení, včetně dopravy. . Také velice důrazně dbáme na bezpečnost práce a čistotu při provádění montáže a demontáže. Více info naleznete viz odkaz ...
Vratová a stínící technika, mříže, shrnovací dveře
Dodávky a montáže veškeré vratové a stínící techniky interierové i exterierové včetně mříží rolovacích i pevných. Shrnovací dveře a stěny koženkové, plastové a dřevěné. Zaměření - poradenství - dodávky - montáže.
Hörmann vrata a dveře - akce sleva až 30%*
AKCE HÖRMANN NA VRATA A DVEŘE - UŠETŘETE NYNÍ AŽ 30%* Více naleznete v akčním letáku na www.globetrade.cz Jsme hlavním autorizovaným prodejcem HÖRMANN. Nabízíme komplexní sortiment pro garážová vrata, průmyslová vrata, vjezdové brány, vratové límce a můstky, rolovací systémy, dveřní systémy, automatické závory, parkovací systémy, parkovací ...
Protipožární posuvná vrata Praha
Společnost AB DOOR, s.r.o. montuje a vyrábí protipožární posuvná vrata. Působí jako spolehlivá ochrana objektů. Vrata: - jednokřídlá - dvoukřídlá. Kouřotěsná protipožární posuvná vrata pro bezpečné únikové a záchranné cesty jsou zkoušena podle normy DIN 18095. Doporučují se pro všechny prostory s velkou frekvencí osob, kde je nutné ...
Dodávka a montáž - vrata, brány a stínící technika - Praha
Firma AGV-Rathouský nabízí dodání, montáž a servis: - garážových vrat (sekčních, výklopných, křídlových, rolovacích a průmyslových) - venkovních bran (křídlových, pojezdových, nesených a teleskopických) - předokenních rolet, venkovních žaluzií a markýz - parkovacích závor, zábran a výsuvných sloupů - garážových a bránových pohonů Dále ...
Žaluzie a rolety,montáž,oprava prodej
Dodáváme,montujeme žaluzie na plastová okna.Horizontální žaluzie.Vertikální žaluzie.Rolety látkové a venkovní.Sítě proti hmyzu.Shrnovací plastové dveře.Markýzy.Veškerou stínící techniku.Dále provádíme servis i opravy.Nezávazná konzultace u zákazníka.
Nové bonusy na žaluzie, rolety, markýzy, baldachýny, Praha, Plzeň
Zákaznická karta, bonusový program, slevy: V současné době přinášíme našim zákazníkům, kteří navštíví vzorkovny v Praze nebo Plzni, možnost získat kartu zákaznického bonusového programu, která umožňuje zákazníkovi k objednávce zboží a služeb čerpat celou řadu výhod dle výběru: - prodlouženou záruku - bezplatnou dopravu - zdarma dodávku ...