Hledáte odolné a vzhledově zajímavé řešení pro vstup na váš pozemek a také celkové oplocení? Kovová vrata a ploty nabízejí širokou paletu možností a splnění individuálních potřeb. Můžete si tak vybrat z pestré nabídky možností, jako jsou ploty a vrata privátní a průmyslové s otevíráním manuálním i automatickým a provedení klasické i okrasné.

Garážová vrata externí nouzové odblokování stropní pohony Hradec
Výroba, prodej, montáž: - průmyslová vrata - panelová sekční vrata - rámová sekční vrata - garážová vrata - náhradní díly - motory - příslušenství Montáž externího nouzového odblokování pro stropní pohony. Výběr mezi dvěma zcela novými typy. Kulaté odblokování a hranatý typ s krytkou.
Garážová vrata Hradec Trutnov Náchod Jičín Pardubice Rychnov
Výroba, prodej: - průmyslová vrata - panelová sekční - rámová sekční -garážová Prodej po celé České republice, dovoz do jak do celé Evropy, tak do celého světa.
Vjezdové závory
Strojírna Kukleny spol.s r.o. dodává automatické vjezdové závory do 8 m. Ovládání dle potřeb zákazníka včetně ovládání mobilním telefonem s evidencí uživatelů.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Vrata,  brány , vjezdy
Strojírna Kukleny spol.s r o. Hradec Králové vyrábí a montuje křídlové a posuvné brány dle potřeb zákazníků. Brány jsou vybaveny automatickými pohony s dálkovým ovládáním. Ovládání je možno doplnit o přístupový systém popř. ovládání pomocí mobilního telefonu.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Výroba dřevěné ploty na klíč Nechanice, Nový Bydžov, Chlumec, Hořice
Vyrábíme a dodáváme dřevěné ploty na klíč a to včetně stavebních prací a zámečnických prací. - vrata - branky - ocelové sloupky - pohony na brány Zajišťujeme dodávky kompletních stavebnic dřevěných plotů. Můžete si u nás vybrat plotovky, hranoly, plotová pole,kompletní stavebnice dřevěných plotů, balkonových výplní, dřevěných stěn a ...
Požární, nepožární, hlukotěsné dveře a vrata
Rádi bychom představili některé výrobky z našeho bohatého sortimentu. Naše firma se specializuje na vlastní výrobu, dodávku a montáž výplní stavebních otvorů, především pak na certifikované protipožární a protihlukové uzávěry. Náš výrobní program tvoří: Dveře (ocelové, hliníkové nebo nerezové) • Jednokřídlé • Dvoukřídlé • ...
ZATO - výroba ocelových konstrukcí Trutnov, kovové ploty, brány
Firma Milan Vejrych ZATO zámečnictví Vám nabízí veškeré zámečnické práce, výrobu, ocelových konstrukcí, kovových plotů i bran nejen v Trutnově, ale v celém regionu Východních Čech. Ocelové konstrukce vyrobíme a smontujeme přesně podle požadavků klienta. - kovové ploty včetně konečné povrchové úpravy - kovové brány posuvné i křídlové - ...
! AKCE garážová vrata - sekční, výklopná, rolovací Hörman, Hradec
Výroba, dodávka, montáž, servis: -garážová vrata sekční, výklopná, rolovací - privát -protipožární vrata -vnitřní a venkovní protipožární dveře -vchodové dveře -interiérové dveře -ocelové dveře -vjezdové brány -předokenní rolety -pro průmyslové objekty: -průmyslová vrata sekční, rychloběžná, rolovací ...
SLEVY sekčních garážových vrat Hörmann, Hradec Králové, Pardubice
Výrazné SLEVY na sekční garážová vrata Hörmann. Akce platí od 18.1.2011 do konce roku 2011. Vyberte si z nabízených produktů. Vrata Hörmann patří ke špičkám ve vratovém průmyslu.Při dodržení servisu, se prodlužuje záruka na vratová křídla na 10 let a u pohonů na 5 let. Ušetřete až 9000,-Kč RENOMATIC /Micrograin, drážka M s pohonem ...
Kovovýroba ploty brány zábradlí ocelové konstrukce Česká Skalice
Činnost: - ocelové konstrukce - drobná kovovýroba - zábradlí, ploty, brány, branky - balkóny, pódia, schody - výlohy, portály, regály, pulty, mříže - možnost provedení různých povrchových úprav - žárové zinkovani, komaxit, barvy ral.
Zakázková kovovýroba pojezdové brány schodiště zábradlí Hradec
Zabýváme se především zakázkovou kovovýrobou. - brány pojezdové, křídlové - oplocení pozemků - pochozí terasy - schodiště a zábradlí na míru - přístřešky pro auta, pergoly - ocelová, dřevěná vrata, dveře - zakázkové dřevostavby - obytné a skladové buňky - vybavení na dětská hřiště.
Montáž průmyslová garážová vrata vyrovnávací můstky Rychnov
Naše firma se specializuje na montáže, servis a prodej průmyslových,garážových vrat a příslušenství. Servisní kontrola, kterou také zajišťujeme má dlouhodobý bezproblémový účinek a v neposlední řadě má vliv i na Vaši bezpečnost bezpečnost. Prodej: - garážových vrat - průmyslových vrat - vyrovnávacích můstků - těsnících límců - ...
Montáž bezpečnostní mříže žaluzie markýzy vjezdové brány Hradec
Výroba, montáž a prodej: - stínící technika - markýzy - rolovací garážová vrata - vjezdové brány - předokenní rolety - bezpečnostní mříže - žaluzie.
Prodej rychloběžná panelová průmyslová rámová sekční vrata Hradec
Výroba, prodej: - průmyslových vrat - panelových sekčních - rámových sekčních - garážových Vrata je možno dodávat v provedení bez prosklení, s oválnými či hranatými průhledy nebo s celosprosklenými sekcemi.
Těžba prodej zpracování světlý červený pískovec obklady Náchod
Provádíme těžbu, prodej a zpracování: - světlého a červeného pískovce - triasový kaolinitický pískovec - nabízíme veškeré činnosti až po realizaci Prodej produktů: - schody - dlažby - oplocení rodinných domů - obklady - terasové a plotové zdi - zahradní krby.
Předokenní rolety e sítě proti hmyzu plastová okna dveře Náchod
Výroba a montáž: - plastových oken, zimních zahrad - garážových vrat, plastových vchodových dveří Prodej a montáž: - venkovních a vnitřních parapetů - sítí proti hmyzu - předokenních rolet - stahovacích rolet - žaluzií Prodej a montáž: - dveřních výplní - vitráží - klik - madel - bezpečnostních zámků.
Výroba vjezdové křídlové posuvné brány automatické pohony Hradec
Výroba, dodávka, prodej, montáž: Vjezdové brány. - křídlové - posuvné po kolejnici - letmo uložené - nesené v ložiskách - k bránám dodáváme automatické pohony včetně příslušenství. Stavíme lehké konstrukce. - ocelové schodiště - ploty - portály - mříže - branky - zábradlí Zajišťujeme kompletní stavební zámečnické prvky.