Hledáte odolné a vzhledově zajímavé řešení pro vstup na váš pozemek a také celkové oplocení? Kovová vrata a ploty nabízejí širokou paletu možností a splnění individuálních potřeb. Můžete si tak vybrat z pestré nabídky možností, jako jsou ploty a vrata privátní a průmyslové s otevíráním manuálním i automatickým a provedení klasické i okrasné.

Náhradní díly motory garážová rychloběžná sekční vrata Hradec
Výroba, prodej: - průmyslová vrata - panelová sekční - rámová sekční -garážová - náhradní díly - nové motory ke garážovým vratům.
Vrata z hliníku vratová křídla motory panely průhledy Hradec
Vyrábíme a prodáváme, montujeme: - průmyslová vrata - panelová sekční vrata - rámová sekční vrata - garážová vrata Vrata dodáváme i bez prosklení, s oválnými,hranatými průhledy i s celoprosklenými sekcemi vyrobenými z hliníkových profilů.
Garážová vrata externí nouzové odblokování stropní pohony Hradec
Výroba, prodej, montáž: - průmyslová vrata - panelová sekční vrata - rámová sekční vrata - garážová vrata - náhradní díly - motory - příslušenství Montáž externího nouzového odblokování pro stropní pohony. Výběr mezi dvěma zcela novými typy. Kulaté odblokování a hranatý typ s krytkou.
Garážová vrata Hradec Trutnov Náchod Jičín Pardubice Rychnov
Výroba, prodej: - průmyslová vrata - panelová sekční - rámová sekční -garážová Prodej po celé České republice, dovoz do jak do celé Evropy, tak do celého světa.
Kompletní garážová vrata dveřní panely pojezdy Semily Turnov
Velké podzimní slevy - garážová vrata. Prodej, montáž včetně : - sekce garážových vrat - pojezdy, hřídele, pružiny pro výšku nadpraží min. 32 cm - montážní materiál (kolečka s ložisky) - elektrické pohony - dálkové ovládání - nouzové zámky pro otevření v případě výpadku elektrické energie - vše včetně podrobného návodu k montáži ...
Garážová vrata, brány, závory, dveřní systémy Opava, Ostrava
Firma DLUHOŠ s.r.o. nabízí výrobu, prodej, servis, opravy a montáže: Garážová vrata: - roletová - sekční (kazetová, lamelová, vrata se středovou drážkou) - výklopná (hliníková vrata s uzavřeným kastlíkem, zajíždějící pod strop nebo do strany). Průmyslová vrata: - průmyslová vrata (integrované vstupní dveře, vedlejší dveře) - průmyslová ...
Montáž lešení, montáže bednění, zateplení budov Brno
Montáž lešení, montáže bednění, zateplení budov Brno. Jsme firma malého charakteru, ale i přesto dokážeme zákazníkovi poskytnou 100 % servis a přístup. Díky malým režijním nákladům jsme schopni Vám upravit ceny na míru! Cílem naší společnosti je zajistit perfektní servis zákazníkům a dosahovat vysoké efektivity a kvality práce. Služby: ...
Vjezdové závory
Strojírna Kukleny spol.s r.o. dodává automatické vjezdové závory do 8 m. Ovládání dle potřeb zákazníka včetně ovládání mobilním telefonem s evidencí uživatelů.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Půjčovna stavebních mechanismů, malé mechanizace Olomouc
Půjčovna malé mechanizace, půjčovna stavebních mechanismů: - provádění otvorů a prostupů - řezání a dělení povrchů - vibrační a hutnící technika - půjčovna oplocení - půjčovna lešení - půjčovna silničních panelů - půjčovna drobné stavební mechnizace.
Ploty, garážová vrata Znojmo, Moravský Krumlov
Ploty, garážová vrata Znojmo, Moravský Krumlov. Firma vznikla roku 1998. Poskytnem Vám služby v oblasti renovace interiérových dveří a zárubní. Od roku 2000 jsme činnost rozšířili o dodávku a montáž dveří a zárubní. Prodej a montáž: -systémy oplocení -garážová vrata -vjezdová brána -průmyslová vrata firmy AW WŠNIOWSKI. Garážová vrata ...
Vrata,  brány , vjezdy
Strojírna Kukleny spol.s r o. Hradec Králové vyrábí a montuje křídlové a posuvné brány dle potřeb zákazníků. Brány jsou vybaveny automatickými pohony s dálkovým ovládáním. Ovládání je možno doplnit o přístupový systém popř. ovládání pomocí mobilního telefonu.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Montáž průmyslových vrat - vrata pro výrobní haly, sklady, supermarkety, autoservisy
Firma ČERNÍK s.r.o. se zabývá montáží průmyslových vrat v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod, Zlín. Využít se dají pro výrobní haly, sklady, supermarkety, autoservisy i jiných provozů.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Praha výroba montáž parkovací zábrany
Naše společnost AUTOMATICKÁ VRATA - BRÁNY pod vedením pana Jindřicha Kladišovského nabízí výrobu a montáž parkovacích zábran. Zábrany: - velké UNIPARK -L - malé UNIPARK. Více info naleznete viz odkaz níže:
Nerezové zábradlí-zakázkové zámečnictví
Prodáváme garážová vrata Hörmann, sekční garážová vrata, rolovací garážová vrata, výklopná garážová vrata i průmyslová vrata. Nabízíme kompletní výrobu posuvné brány, křídlové brány s pohony Hörmann. Naší činností je zakázkové zámečnictví. Vyrábíme, instalujeme mříže, výklopné kontejnery, kontejnery s koly, nerezové zábradlí i ocelové zábradlí v ...
Praha výroba automatická vrata a brány
Naše společnost se zabývá výrobou, montáží a dovozem: - posuvné brány - posuvné závory - garážová vrata - lineární dveře. Spolupracujeme s firmou ROLLING CENTER. Více info naleznete viz odkaz níže:
Boční sekční vrata
Boční sekční vrata poskytují mnoho výhod: 1. Mnoho místa pod stropem garáže Díky bočnímu otvírání vrat zůstává strop garáže neomezeně využitelný. Můžete zde uložit například surfovací prkna nebo kanoe. Díky své konstrukci jsou boční sekční vrata použitelná i u obtížných montážních situací, jako jsou sklony střechy. 2. Rychlejší přístup do ...
Zámečnictví, kovovýroba Příbram
Zabýváme se zámečnickou výrobou, kovovýrobou, provádíme opravy a výměny dveřního kování, zámků a dveřních zavíračů. Vyrábíme: -zábradlí, mříže, ploty, vjezdové brány, schodiště, přístřešky -atypická garážová vrata -výrobky z nerezové oceli -ocelové konstrukce -protihlukové stěny -sušáky na prádlo -ochranný síťový a hrotový systém proti ...
Prodej, velkoobchod garážová vrata, brány, vrata na míru, Opava
Společnost AW VRATA s.r.o. nabízí dodávku, velkoobchod, maloobchod, prodej: - garážová vrata (rolovací, sekční, výklopná) - průmyslová vrata - vrata na míru - vjezdové brány - posuvné a dvoukřídlové brány - pohony pro brány a garážová vrata - hliníková okna a dveře - silniční závory Beninca - zahradní nábytek (houpačky, křesla, ...
Stavební zámečnictví, výroba nesené brány, zábradlí, madla Opava
Nabízíme práce v oblasti stavebního zámečnictví, zakázkové kovovýroby a montáže: - výroba ocelových a nosných konstrukcí - posuvné brány nesené, samonosné - kovové, ocelové a nerezové schodiště, schody - balkónové a schodišťové zábradlí - nerezová a ocelová madla na zábradlí - kovoobráběčské práce.
Garážová vrata Břeclav, Stínící technika s.r.o.
Potřebujete garážová vrata ? Firma Stínící technika s.r.o. nabízí všechny typy garážových vrat: - sekční, rolovací, dvoukřídlá Dvoukřídlá vrata - vyrábí se z ocelových profilů, povrchová úprava- lakování dle vzorníku RAL. Výplň vrat tvoří buď trapézový plech nebo PU panel. Každé křídlo je zavěšeno do rámu pomocí tří pevných ...
Pohony pro křídlové brány Praha
Společnost AUTOMATICKÁ VRATA - BRÁNY pod vedením Jidřicha Kladišovského se zabývá dovozem a distribucí: - pohony pro křídlové brány - závory - garážová vrata - lineární dveře. Nedílnou součástí bran i vrat jsou jejich kovové komponenty. Více info naleznete viz odkaz níže:
Vrata a brány Plzeň
Vyrobíme, dodáme a namontujeme vše od vratových systémů. Nabízíme vjezdové brány, garážová vrata, průmyslová vrata, rychloběžná vrata, garážová vrata Hörmann, průmyslová vrata Hörmann. Pohony pro garážová vrata a brány. Pohony a vrata Hörmann.
Oplocení, ploty Opava, Ostrava, Brno, Přerov, Havířov
AW VRATA s.r.o. nabízí prodej plotů, oplocení rodinných domů, zahrad, průmyslových areálů: - kovové bezúdržbové oplocení - dlouhá životnost - součástí oplocení posuvná brána, dvoukřídlá brána, vstupní branka, elektrická výbava, plotové dílce, montážní příslušenství, sloupky - rozměry oplocení na přání zákazníka - oplocení v různých ...
Vrata, brány Plzeňský kraj
Vyrábíme a montujeme vjezdové brány, garážová a průmyslová vrata, předokenní rolety, vjezdové závory, parkovací zábrany, pohony pro garážová vrata a brány.
Výroba okna, dveře, stínící technika, žaluzie, garážová vrata Ostrava
Nabízíme výrobu, prodej, montáž: - plastová okna, dveře - euro okna, dveře - hliníková okna - vnitřní, venkovní parapety - vertikální, horizontální žaluzie, ISO celostínící žaluzie - hliníkové, látkové rolety - síta proti hmyzu - garážová vrata sekční, rolovací.