Chcete kvalitní oplocení pro váš rodinný dům, chatu, chalupu či firemní prostory? Z pestré nabídky výrobců a dodavatelů si můžete vybrat vrata a ploty dřevěné, kovové, betonové, pletivové i plastové. Dále si můžete pořídit vjezdové brány, vchodové branky a garážová vrata jednokřídlá, dvoukřídlá, otočná, posuvná, rolovací, průmyslová.

Prodej a montáž garážových vrat od předních českých výrobců
Široký výběr garážových vrat vhodných pro rodinné domy i průmyslové haly naleznete u společnosti Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček, která zajišťuje dodávku po celé Vysočině.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Zámečnické práce – zakázková výroba  bran, zábradlí, přístřešků
Veškeré zámečnické práce zajistí firma Lubomír Votava s.r.o. z Hrotovic. Na zakázku Vám vyrobíme schodiště, brány, zábradlí i přístřešky nad vchody.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Traplast – kvalitní recyklovaný plast od firmy Transform a.s. Lázně Bohdaneč
Potřebujete moderní plastový nábytek na ven? Chcete mít krásný nový plot, nebo nové terasové desky? Použijte výrobky z Traplastu.
Zakázková výroba a montáž plotů, bran a garážových nebo průmyslových vrat
Posuvné, sekční, rolovací nebo dvoukřídlá garážová vrata a také oplocení nebo vstupní brány pro rodinné domy i firemní objekty na zakázku vyrábí a instaluje firma Lubomír Votava s.r.o.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Vrata garážová rolovací, sekční, výklopná - prodej, montáž
Pořiďte garážová vrata od firmy ČERNÍK, která má více než 10 let zkušeností v oboru. Prodáváme garážová vrata rolovací, sekční, výklopná. Působíme v regionu Jihomoravský, Olomoucký, Zlínský kraj.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Mobilní ploty - plotové panely pro dočasné mobilní oplocení
Výrobou a dodávkou mobilního oplocení pro dočasné ohraničení stavenišť, sportovšť a dalších prostor se zabývá firma Ploty Gaves ze Znojma.
Městské, obloukové zábradlí, bariéry, zábrany a oplocení – e-shop s městským mobiliářem
Bohatý výběr městského a obloukového zábradlí, různé druhy zábran, bariér a nůžkového oplocení má ve svém sortimentu společnost Městský mobiliář e-shop PONTTE.CZ z Brna.
Výklopná vrata Hradec Králové – provedení ocelové nebo dřevěné křídlo
Strojírna Kukleny spol.s r o. Hradec Králové vyrábí a montuje výklopná vrata dle potřeb zákazníků.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Hliníkové ploty, brány a branky vyráběné na zakázku dle přání zákazníka
Na zakázku vyráběné hliníkové bezúdržbové ploty, brány a branky dle představ a požadavků zákazníka dodává firma 1A TRADE, s.r.o. sídlící v Brně - venkov.
1A TRADE, s.r.o.
Prodej i pronájem lehké mobilní oplocení - rychlá instalace a snadno přemístitelné
SCASERV a.s. nabízí k prodeji i pronájmu mobilní oplocení, které je snadno přemístitelné, má dlouhou životnost díky žárovému pozinkování, vysokou kvalitu a jeho montáž je velmi rychlá a jednoduchá.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Unikátní oplocení gabionovými stěnami - prodej, dodávka, montáž gabionových stěn
Oplocení a ozdobný zahradní koncept v jednom - to jsou unikátní gabunové stěny, jejichž dodávku a montáž zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Prodej, montáž plotů a oplocení - pletiva, panely, sloupy, podhrabové desky a dráty
Plotové panely, sloupy, podhrabové desky, dráty a pletiva prodává naše společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Postaráme se o montáž plotů a oplocení pro jakýkoliv typ objektu či pozemku.
Lano Moravia, s.r.o.
Moderní, bezúdržbové řešení pro hliníkové zábradlí, pergoly se střechou i bez, garážové stání
Firma Petry Pisklákové - Bezúdržbový plot pro Vás instaluje i hliníkové zábradlí, pergoly se střechou nebo bez i garážové stání u domu. Zakázky realizujeme v lokalitě Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Bezúdržbový, hliníkový plot na zakázku - moderní tyčkový, okenicový, plaňkový systém
Petra Piskláková působí v regionu Zlínský kraj jako dodavatel hliníkových plotů, jde o bezúdržbové ploty s dlouhou životností, na výběr tyčkový systém, neprůhledný okenicový i plaňkový systém.
Zámečnická výroba na zakázku - ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí
Zámečnictví Vít Hél přijímá zakázky pro rok 2023 v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj, Hodonín. Vyrábíme ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí, ploty, brány aj. zámečnické výrobky na zakázku.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Plastové oplocení, lehká a elegantní zábrana, prodej Praha
Plastové oplocení venkovních prostor, lehká, elegantní a snadno smontovatelná zábrana se svislou či vodorovnou výplní prodává M.P.M., spol. s r.o., Praha.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Hliníkové ploty, vstupní branky, brány dvoukřídlé, samonosné - s pohonem i bez
Společnost Bezúdržbový plot Petry Pisklákové instaluje především hliníkové ploty a k nim i vstupní branky, brány samonosné, dvoukřídlé s inteligentním pohonem i bez. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
Plotové panely 2D a 3D včetně sloupků a příslušenství - prodej, montáž
Prodej, dodávku a montáž plotových panelů 2D, 3D včetně sloupků a dalšího příslušenství zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Prodej a montáž garážových a průmyslových vrat, Moravskoslezský kraj
Společnost Marek Herrman se věnuje již od roku 2004 prodeji a montáži garážových a průmyslových vrat. Naleznete u nás pouze garážová a průmyslová vrata kvalitních a prověřených značek.
Kvalitní plotové systémy Tahokov, kované, drátěné a PVC oplocení, plotové panely
Dům, pozemek, zahradu nebo průmyslový objekt oplotí firma Lubomír Votava s.r.o. Dodáváme kované, PVC i drátěné ploty nebo plotové systémy Tahokov nejen v Třebíči, ale na území celé Vysočiny.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Originální kované ploty, brány nebo bytové doplňky od Umělecké kovářství FABRI spol. s.r.o.
Umělecké kovářství FABRI spol. s.r.o. z Českého Těšína pro Vás vyrobí originální a ploty, brány nebo zábradlí, ale i doplňky do exteriéru nebo interiéru.
Ochrana pasek, školek, lesních porostů proti zvěři – dálniční, silniční, farmářské a lesnické uzlové pletivo
Společnost Ploty Gaves se zabývá výrobou lesnického uzlového, farmářského pletiva, dálničního a silničního oplocení. Oplocení slouží jako zábrana pro malou i velkou zvěř.
Stínovky a clony pro ochranu před sluncem nebo sítě na oplocení a ploty proti zvěři a sněhu
Stínovky a clony pro ochranu před sluncem a prachem a oplocení bránící sněhovým závějím prodává nejen na svém e-shopu společnost Garnýže Milan Dvořáček z Blanska.
Výrobce a distributor pletiv, oplocení a plotových systémů
Výrobu, prodej, distribuci a montáž kvalitního pletiva, oplocení a kompletních plotových systémů zajišťuje firma Ploty Gaves ze Znojma.
Výroba vysoce kvalitních bezúdržbových hliníkových plotů, bran a zábradlí
Společnost Luxline, s.r.o. se specializuje na výrobu hliníkových plotů, bran a zábradlí z kvalitních materiálů s dlouhou životností.
Luxline, s.r.o. hliníkové ploty