Chcete si zajistit regulaci světla s stínu a také soukromí? K běžnému komfortu domácností i firem patří stínící technika, jako jsou rolety, žaluzie a markýzy. Kromě praktického účelu splňují i účel estetický a vy si můžete vybrat stínící techniku vnitřní i venkovní, různé druhy barev, materiálů i provedení.

Vertikální žaluzie jako vhodná volba pro regulaci světla a tepla v interiéru
Stínící techniku pro komerční a domácí interiéry dodává firma REGA interier z Olomouce. Vsaďte na vertikální žaluzie, které jsou vynikající volbou zastínění a umožňují regulaci světla a tepla.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Moderní vnitřní žaluzie na míru – bohatý výběr horizontálních, vertikálních i dřevěných
Na prodej a montáž moderních vnitřních žaluzií s bohatým výběrem mezi horizontálními, vertikálními nebo dřevěnými se zaměřují profesionálové ze společnosti Garážová vrata a žaluzie Telč.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Venkovní markýzy na balkóny s celokovovou konstrukcí a motorovým  pohonem
Elegantní venkovní markýzy s motorovým pohonem, které promění Váš balkón v letní místnost, pořídíte u firmy Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček z Telče
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Oprava, výměna interiérových žaluzií - pozáruční servis a prodej náhradních dílů
Richard Trojan poskytuje služby opraváře žaluzií v lokalitě Zlínský kraj, Jihomoravský a Olomoucký kraj. Provádíme opravu, výměnu žaluzií, zajistíme pozáruční servis i prodej náhradních dílů.
Richard Trojan - RIMI opravna žaluzií www.opravnazaluzii.cz
Předokenní a screenové rolety – kvalitní a designové řešení pro stínící techniku
Na prodej a montáž předokenních a screenových rolet s viditelným boxem nebo boxem pro zaomítání ve formě designové stínící techniky se zaměřuje společnost Garážová vrata a žaluzie Telč.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Velkoplošné horizontální žaluzie s širokými hliníkovými a dřevěnými lamelami v moderním stylu
Vybírejte velkoplošné horizontální žaluzie u společnosti ISOTRA a.s. se sídlem v Opavě. Pro Váš útulný a moderní interiér si můžete vybírat barevné i dřevěné lamely podle Vašeho vkusu.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Okenní a dveřní sítě proti hmyzu Praha 4 – ochrana před komáry a jiným otravným hmyzem
Otravný hmyz v bytě nebo domě je pro každého noční můrou. Nemůžete pořádně spát nebo v klidu odpočívat a pokaždé si říkáte proč jsem si už konečně nepořídil ochrannou síť?
ISG stínicí technika, s.r.o. Praha 4
Originální zastínění velkých ploch - moderní panelové posuvné stěny
Hledáte-li originální a moderní způsob, jak zastínit velké plochy, tak řešením jsou panelové stěny. Rega v Olomouci provádí zastínění velkých ploch a poradí vám s výběrem panelových posuvných stěn.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Žaluzie, rolety - výroba a montáž
Žaluzie a rolety - kvalitní výroba, prodej a rychlá montáž v Brně, ale také Brně-venkově. To vše od prověřené firmy 1A TRADE, s.r.o. s více jak 12ti letou historií.
1A TRADE, s.r.o.
Výroba a montáž sítí proti hmyzu do oken a dveří na míru – realizace do 14 dnů
Připravte se na léto včas - sítě proti hmyzu do oken a dveří na míru vám zhotoví firma Garážová vrata a žaluzie z Telče. Zakázky realizujeme do 14 dnů.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Praktický moderní doplněk pro Váš dům – markýzy výsuvné, výklopné, fasádní i volně stojící
Markýzy jsou skvělým moderním doplňkem, který zároveň plní svou funkčnost. U firmy 1A TRADE, S.R.O. v Brně- venkově vybírejte ze čtyř typů markýz – výsuvné, fasádní, výklopné a samostatně stojící.
1A TRADE, s.r.o.
Výsuvné markýzy pro zastínění balkónů, teras a skleněných výloh - montáž,dodávka
Výsuvné markýzy, které zastíní malé balkóny, ale i velké terasy či skleněné výlohy, dodává v okolí Telče a Jihlavy firma Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Prodej, dodávka venkovní parapety Brno-venkov
Prodej, dodávka venkovní parapety a profesionální montáž provádí firma iPARAPETY s.r.o. Léty prověřený materiál. A jedině česká výroba. Brno, Brno-venkov.
iPARAPETY s.r.o.
Svislé fasádní clony, okenní markýzy - efektivní zastínění oken, pergoly, fasády
V letní sezóně je třeba řešit i efektivní zastínění oken, pergoly či fasády. - okenní markýzy či svislé fasádní clony jsou vhodnou volbou. V regionu Uherské Hradiště, Zlín oslovte firmu Černík s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Látkové rolety - moderní a originální zastínění oken
Pokud hledáte jak moderně a originálně zastínit vaše okna a zároveň chcete vyladit váš interiér, pak jsou efektivním řešením látkové rolety. Ve firmě REGA v Olomouci vám rádi poradí s jejich výběrem.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Prodej, montáž stínící techniky - rolety, žaluzie, markýzy, japonské stěny
Společnost MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. nabízí v regionu Zlín, Olomouc prodej a montáže stínící techniky, stínění - předokenní i vnitřní rolety a žaluzie, markýzy, japonské stěny i sítě proti hmyzu.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Najděte s námi to nejlepší řešení stínící techniky pro Váš domov – žaluzie, markýzy, rolety
Firma EVO okna Vám poskytne poradenství, prodej a montáž stínící techniky jako jsou žaluzie, rolety, markýzy. Obraťte se na nás a vyberte to nejvhodnější desingové řešení do Vašich oken.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Interiérové a venkovní rolety také s elektrickým pohonem - optimální ochrana proti slunci
Oslovte partnera Isotry - firmu K&K design, s.r.o., která dodává kvalitní okenní rolety. Vnitřní i venkovní rolety se stávají oblíbeným doplňkem domova a zajistí příjemnou ochranu proti slunci.
Motorové římské rolety, kolejnice na záclony a závěsy, garnýže s motorem
Společnost FRANC Zlín reaguje rychle na moderní trendy a při návrhu interiéru, v rámci zastínění, doporučuje motorové římské rolety nebo využít garnýže s motorem - kolejnice na záclony a závěsy.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Dveřní a okenní sítě proti hmyzu - pevné, posuvné, rolovací
Společnost Černík Uherský Brod je výrobce sítí proti hmyzu z regionu Zlínský kraj. Dodá dveřní a okenní sítě proti hmyzu v různých barvách, v provedení pevné, posuvné, rolovací i síťové dveře.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Hliníkové pergoly a markýzy Praha 4 – účinná ochrana teras a balkonů před sluncem
O zastínění ploch teras, balkonů nebo odpočinkových zákoutí se postarají hliníkové pergoly a markýzy, které Vám dodá a namontuje společnost Stínící technika z Prahy 4.
ISG stínicí technika, s.r.o. Praha 4
Venkovní a interiérové rolety Praha - nepropustí žádné sluneční paprsky
Chcete si pustit svůj oblíbený film a místo obrazovky vidíte jen odraz slunečních paprsků? Nebo chcete mít větší soukromí hlavně v noci, kdy i přes pověšené záclony je do Vašeho bytu vidět?
ISG stínicí technika, s.r.o. Praha 4
Stínící technika - předokenní žaluzie, screenové rolety, markýzy
Realizace v oblasti stínící techniky poskytuje společnost PERFECT DOOR s.r.o. z Prahy. Ať už potřebujete žaluzie, rolety či markýzy, vytvoří Vám řešení na míru Vašim potřebám.
PERFECT DOOR s.r.o. Garážová a průmyslová vrata Praha
Římské rolety dodají vašemu interiéru unikátní a stylový vzhled
Římské rolety jsou největším módním hitem - vašemu interiéru dodají unikátní a stylový vzhled. Poohlédněte se po nich i vy. REGA interier v Olomouci vám pomůže s jejich výběrem.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Plastové lamelové clony a PVC závěsy - řešení problému stále otevřených vrat
Hledáte plastové lamelové clony či PVC závěsy? Obraťte se na společnost PERFECT DOOR s.r.o., která sídlí v Praze a má velký výběr lamelových clon a PVC závěsů.
PERFECT DOOR s.r.o. Garážová a průmyslová vrata Praha