V žádné domácnosti nemůžou chybět skříně a další úložné prostory, které plní nejen účel praktický, ale i estetický. Můžete si pořídit jak kusový nábytek, tak i vestavěný ze sortimentu jako šatní skříně, předsíňový nábytek, komody, botníky, koše, police, věšáky, knihovny, noční stolky, regály, obývací stěny a další.

Šatní skříňky a vybavení šaten pro zaměstnance i členy sportovního klubu Praha
Vybíráte šatní skříňky pro své zaměstnance, vlastníte fitness centrum v Praze nebo jinde nebo například uvažujete o rekonstrukci šatny svého sportovního klubu?
Volná místa pro truhláře, stoláře s praxí i bez - práce dobře finančně ohodnocena, včetně zaučení
Firma MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína má volná místa pro truhláře a stoláře, práce je vhodná pro pracovníky s praxí i bez, postaráme se o zaučení. Čeká Vás dobré finanční ohodnocení.
Veškerý nábytek na míru - knihovny, skříně, stoly, postele, splníme každé Vaše přání
Společnost MG - INTERIER s.r.o. Vám ve Zlíně a okolí poskytne veškerý nábytek na míru podle Vaších potřeb. Splníme každé vaše přání a vy si můžete oživot Vás interiér originálním kusem nábytku.
Výprodej - bazar Praha -  kovový nábytek za bezkonkurenční ceny
Bazarový prodej kovového nábytku za bezkonkurenční ceny, výprodej vystavených a nevyzvednutých kusů, regály, trezory, skříně od společnosti Enprag s.r.o., Praha.
Exkluzivní sleva 22% na moderní vestavěné skříně Indeco - výroba
Exkluzivní slevu 22% na moderní vestavěné skříně Indeco nabízí společnost MG - INTERIER s.r.o. ve Zlíně, která se specializuje na výrobu nábytku na míru.
Kuchyně, nábytek do interiérů i kanceláře Vám vyrobí firma  LAMÉ z Břeclavi
Firma LAMÉ z Břeclavi se zabývá výrobou kvalitních kuchyňských linek a kuchyňského nábytku. Kromě kuchyní se zabývá také výrobou vestavěných skříní, nábytku do interiéru a dětských pokojů na míru.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Nábytek pro obývací pokoje na míru – obývací stěny, konferenční stolky i komody
Nábytek do obývacího pokoje podle Vašich představ a dispozic místnosti Vám na míru vyrobí v Truhlářství Matefi z Prahy 9.
Skleněné šatní skříňky-pro aquaparky, wellness, lázně, sauny
Firma Frajt Kroměříž dodává skleněné šatní skříňky s novým designem, v provedení z kaleného skla tl. 8mm. Vhodné pro aquaparky, wellness, lázně, sauny i jiných vlhkých prostor.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Vestavěné skříně na míru i do atypických prostor - posuvné otvíraní dveří podle Vašeho vkusu
Využijte maximálně Váš prostor a nechte si vyrobit kvalitní vestavěné skříně na míru u společnosti MG - INTERIER s.r.o. ze Zlína. Vestavěné skříně se hravě přizpůsobí atypickým prostorům.
Vylepšete si svůj obývací pokoj novou obývákovou stěnou od nás
Uvažujete-li o modernizaci Vašeho stávajícího obývacího pokoje novou obývací stěnou, pak oslovte firmu Výroba nábytku Aleš Vít se sídlem v Ivančicích.
Šatní skříně, vestavěné skříně na míru, výroba a montáž
Kolekci vestavěných šatních skříní vyrobených přesně na míru, dle potřeb a přání klienta vyrábí, montuje a dodává společnost TODAP, s.r.o. v okolí Znojma.
Prodej obývacích stěn Kolín - akce na moderní a vzdušné obývací stěny
Naše firma se zabývá dodávkami praktického a zároveň designového nábytku od českých, slovenských a dalších zahraničních výrobců - GOLD Kolín s.r.o.
Vestavěné šatní skříně do atypických prostorů
Potřebujete-li vestavěnou skříň do atypického prostoru například podél zdi se zkoseným stropem, firma TODAP, s.r.o. má pro Vás řešení.
Skleněné skříňky, šatní skříně, WC kabiny
Společnost Frajt dodává skleněné kabiny a skříňky do vlhkých prostor. Využití jako šatní skříně, WC kabiny a příčky. Působíme nejen v okrese Kroměříž a Zlín, ale po celé ČR i na Slovensku.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Vestavěné skříně s maximem úložných prostor Vám vyrobí na míru Truhlářství Matefi
Dostatek úložných prostor ve Vašem bytě nebo kanceláři s maximálním využitím každého místa zajistí vestavěné skříně vyrobené na míru od Truhlářství Matefi z Prahy.
Výroba a montáž obývacích stěn i kusového nábytku na míru
Zakázkovou výrobu a montáž moderních i klasických obývacích stěn a kusového nábytku na míru zajistí v okolí Znojma společnost TODAP s.r.o.
Kancelářský nábytek a interiéry na míru - praktické, prostorné a designové skříně do kanceláře
Znojemská firmy TODAP, s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních vestavěných skříní a kusovým nábytkem na míru, který může sloužit jako ideální nábytek do kanceláře s maximálním využitím prostoru.
Výroba vestavěných skříní na míru u společnosti Výroba nábytku Aleš Vít
Řešíte-li úložný prostor ve Vašem bytě, obraťte se na firmu Aleš Vít – výroba nábytku se sídlem v Ivančicích na Brněnsku, která ráda vyhoví i těm nejnáročnějším zákazníkům.
Šatní skříně na mírů - velký úložný prostor a designový prvek Vašeho domova
Společnost TODAP, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž šatních skříní, které jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, lze je umístit i do atypických prostor a poskytují dostatečný úložný prostor.
Výprodej sedacích souprav a bytového nábytku
V naší prodejně najdete široký sortiment kvalitního nábytku, který vám ve výprodejových cenách nabídneme po celý rok 2021, slevy až 50% z původní ceny!
NÁBYTEK LINEA, s.r.o. Prodejna nábytku v centru Liberce
Kvalitní šatní skříňky do škol, výroba Praha - široká škála uplatnění za přijatelné ceny
Kvalitní šatní skříňky jsou zcela nezbytným vybavením každé školní šatny. Slouží k bezpečnému odkládání oblečení, učebnic, přezůvek a dalších předmětů, které žáci a studenti běžně používají.
Luxusní šatníky Evolo prodej Praha - designové a variabilní šatní skříňky německé firmy C+P
Luxusní designové šatní skříňky a šatníky Evolo od německé firmy C+P pro útulné převlékárny prodává společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Výroba vestavěných skříní a dřevěného nábytku - kvalitní truhlářská práce
Truhlářství Josef Reiter s.r.o. je ryze českou firmou, kde se vyrábí kvalitní dřevěný nábytek a vestavěné skříně na míru. Působíme nedaleko Moravského Krumlova a Ivančic.
Variabilní a moderní dětské pokojíčky, které s Vašimi dětmi budou od dětství až po dospělost
Variabilní, moderní a praktické dětské pokoje, které vydrží Vašim dětem od raného dětství až do dospělosti uvedla na trh Jihlavská firma Ráj spánku ETIS s.r.o.
Vestavěné skříně na míru Praha – více úložného prostu ve Vašem bytě
Nemáte doma dostatek úložného prostoru a nemůžete si vybrat z nabídky typizovaných skříní? Řešením jsou praktické a hezké vestavěné skříně na míru vyrobené firmou Tomáš Matouš z Prahy.