Chcete kuchyň podle vlastních představ? K zařízení kuchyně snů potřebujete nejen spotřebiče, ale především nábytek, který si můžete pořídit v hotovém provedení nebo nechat vyrobit na míru. Můžete si tak vybrat z pestré nabídky možností, jako jsou kuchyňské linky, police, jídelní sety, židle, stoly, skříňky, stolky, příborníky, kredence a další.

Akce, slevy, výprodej nábytek Valašské Meziříčí
Březen, Duben 2011 akční nabídka: - matrace, rošty - při zakoupení jedné, druhá zdarma - sleva 30% na obývací stěny - sleva 20% na masivní lůžka - 33% sleva na čalouněný nábytek dle akčního letáku dostupného na našich prodejnách - 20% na čalouněné postele - 10% na vybrané skříně.
Interierové vestavby na míru, truhlářská a stolařská výroba Hulín
Nabízíme Truhlářství, truhlářskou a stolařskou výrobu na zakázku: -interierové vestavby na míru -vestavěné skříně -okna (i atypické) - kastlová, zdvojená, jednoduchá, vybavená vakuovým sklem -dveře - jednoduché, dvojkřídlové, kazetové, palubkové, s dřevěnými zárubněmi, prosklené, s bezpečnostním kováním -vrata -schody, schodiště ...
Atypický nábytek na míru z masivu, lamina Zlín
Nabízíme stolařské práce: -vyrábíme atypický nábytek na míru -z masivu, ale i lamina -kuchyně -dětské pokoje -ložnice -úracovny -vchodové dveře -stylový nábytek do chat -stoly, židle, skříně, krbové římsy.
Rekonstrukce bytových jader, úklidové služby Zlín
Firma M+M Sdružení se zabývá rekonstrukcí bytových jader, koupelen, domů a bytů na klíč. Rekonstrukce bytových jader a koupelen: - zaměření - návrh řešení koupelny - pokládky dlažby a obkladů - dodávka a montáž sociálního zařízení a dveří - vodoinstalace, elektroinstalace - úklidové práce a odvoz suti. Rekonstrukce domů a bytů: ...
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
Výroba nábytku na zakázku, vestavěné skříně Uherský Brod
Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku na míru dle požadavků zákazníka. Nabízíme: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - obývací nábytek. Grafický návrh je zdarma.
Nábytek na zakázku, z dýhovaných materiálů Kroměříž
Nabízíme truhlářské a stolařské práce: -provádíme opracování řeziva nadměrných rozměrů -vyrábíme nábytek na zakázku dle přání zákazníka: -nábytek z dýhovaných materiálů -laminovaných DTD a z masívního dřeva. -vyrábíme z dubového a jiného dřeva: -zámecké kazety -dveře vchodové i vnitřní s obložkou -vrata kazetová dle přání zákazníka.
Nerezová výroba, gastro zařízení Uherské Hradiště
Nabízíme výrobu, prodej a montáž: Gastro zařízení: -fritézy -horkovzdušné trouby -kráječe zeleniny -mixéry -myčky -opékací desky -pánve -parní konvekromaty -pizza pece -sporáky -škrabky -vařiče těstovin, zeleniny, rýže -vodní kotle a lázně. Nerezová výroba: -digestoře -mycí stoly, dřezy, výlevky -stoly chlazení, ...
Nábytek, prodej nábytku Vsetín, Valašské Meziříčí
Navštivte naše pobočky ve Valašském Meziříčí a Vsetíně a nakupte v akčních cenách výrobky různých druhů: - sedačky - postele - stoly, stolky - židle - křesla - televizní stolky - skříně - šatní skříně - ratanový nábytek - botníky - matrace - počítačové a psací stoly - kuchyňské linky.