Potřebujete zařídit kancelář, školní či studentské prostory? S tím vám pomůže pestrý sortiment kancelářského a školního nábytku, jako jsou školní a kancelářské židle, křesla, stoly, tabule, skříně, sedačky, zásuvky a další produkty vhodné pro vybavení kancelářských a školních prostorů. Spousta možností pro uspokojení veškerých potřeb.

Pracovní, jednací, kancelářské, dětské stoly z lamina-přímo od výrobce
Pracovní, jednací, kancelářské i dětské stoly z lamina můžete pořídit přímo od výrobce - v Truhlářství a stolářství Zavadil Sulimov nedaleko Kroměříže.
Školní lavice od českého výrobce TEROM
Máme dlouholeté zkušenosti s výrobou a montáží školního nábytku do škol - TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou
Kvalitní bytový nábytek – prodej dveře Sapeli, podlahové krytiny
Chcete-li si svůj interiér vybavit nábytkem, dveřmi nebo podlahovou krytinou, která bude skvěle vypadat a bude mít tu nejvyšší kvalitu, tak si vyberete z mnoha výrobků ve firmě PW interier Olomouc.
Školní a jídelní židle, stoly, rostoucí nábytek do tříd, jídelen-eshop
Společnost Interier Group dodává sedací nábytek pro školy - rostoucí nábytek do tříd, školní a jídelní židle, stoly, sety i skříňky. Sídlíme v okrese Uherské Hradiště.
Školní nábytek pro radost z učení – Hradec Králové/Chlumec nad Cidlinou
Firma Terom vyrábí školní nábytek různého druhu, díky kterému dokonale vybavíte vaše třídy do posledního detailu.
Vybavení pro školky-dětských hřišť, na zahradu i do herny
Stolařství Smetana dodává v regionu Uherské Hradiště vybavení pro školky - různé prvky dětských hřišť na zahradu i interiérový nábytek a vybavení do vnitřní herny.
Vybavení školních šaten, školní šatní skříňky, skříně do suchých prostor
Vybavení školních šaten, školní šatní skříňky a skříně do školky dodá firma Frajt Krmoměříž-Zlínský kraj. Vybavení od nás je vhodné i pro sportovní zařízení, wellness.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Nábytek do kanceláře-jednací stoly, kancelářské skříně, dřevěné police
Nábytek do kanceláře vyrábí v regionu Uherský Brod firma D&M Designe Nivnice - dodá kompletní vybavení, jednací stoly, kancelářské skříně i dřevěné police.
Návrhy, realizace atypického interiéru, komerčních, obchodních prostor
Kvalitní návrhy atypického interiéru dodá firma ATIS - em Zlín. Zajistí dodávky vybavení a kompletní realizace komerčních, obchodních prostor, interiéru prodejny.
Nábytek a herní prvky pro mateřské školy, s důrazem na bezpečnost
Nábytek, herní prvky a další vybavení pro mateřské školy, jesle a dětské koutky vyrábí a dodává společnost DENELL Trade s.r.o. Vysoká kvalita provedení, bezpečnost a atraktivní design.
Šatní boxy k rozšíření úložných prostor  - kvalitní kovovýroba, šatní boxy vhodné nejen do škol
Šatní boxy vhodné do škol, sportovních zařízení, sklepů nebo výrobních prostor - kvalitní kovovýroba dle přísných norem, TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou
Variabilní paravánový systém pro Vaši kancelář, Chodov
Variabilní paravánové systémy z řady Variabil pro jednoduché a efektivní rozdělení prostoru v call centrech a větších kancelářích Vám dodá společnost ErgoOffice z Chodova.
Kovové školní šatny pro všechny výchovně vzdělávací instituce
Vyrábíme drátěné školní šatny se svařovaným pletivem, které jsou jak bezpečné, tak i dostatečně vzdušné.
Jednací stoly, židle, křesla, e-shop kancelářský nábytek Ostrava
Největší výběr jednacích stolů, židlí, křesel a dalšího kancelářského nábytku najdete v internetovém e-shopu www.arbex.cz firmy ARBO z Ostravy. V dnešní době vyžaduje většina pracovních aktivit sezení na židli. Za jednacím stolem člověk tráví spoustu času a proto by měl dbát na to, aby židle, křeslo či stůl byly co nejkvalitnější. A právě ...
Kovový nábytek Bisley prodej Praha
Kovový nábytek Bisley do kanceláře, škol, obchodů, dílen, lékáren jedině od společnosti Enprag s.r.o.
Úložné kancelářské systémy BISLEY
Úložné kancelářské systémy BISLEY pro Vaši pracovnu či kancelář.
Kancelářské zásuvkové skříňky s potištěnými předními plochami BISLEY
Kancelářské zásuvkové skříňky s potištěnými předními plochami jedině od firmy Enprag s.r.o.
Skladové, policové, paletové regály BISLEY
Skladové, policové, paletové, kovové, drátěné, plastové, dřevěné, kancelářské, konzolové a další kvalitní regály pro dílnu anebo kancelář naleznete v sortimentu společnosti Enprag.
Kancelářské, stolové, mobilní a přístavné kontejnery BISLEY
Kancelářské, stolové, mobilní a přístavné kontejnery,velký výběr u nás v eshopu.
Kovový nábytek pro školy a ordinace prodej Praha
Společnost Enprag s.r.o.nabízí prodej kovového nábytku pro školy a ordinace od evropských výrobců.
Kancelařské židle a sedací vaky
Nabízíme online prodej sedacích vaků a pytlů, kancelářských židlí a křesel, konfenrečních křesel a sedacích souprav do recepcí, čekáren a kaváren. U nás máte dopravu po celé ČR zdarma.
HPL materiály Formica - pravé oživení vašeho interiéru
Myslíte si, že pokud chcete funkční a odolný materiál, musíte se vzdát originality? Tak to jste na omylu. Kuchyňská linka, skříňky, ale i vybavení exteriéru může být praktické, snadno udržovatelné a zároveň moderní a netradiční. Ptáte se jak na to? Pak navštivte prodejnu společnosti Duet a seznamte se s revolučními HPL materiály ...
DUET CZ s.r.o. Distribuce HPL laminátů
Kancelářské židle, regály, lavice do čekáren Ostrava
Kovo Praktik s.r.o. je český výrobce kancelářských, pracovních židlí a lavic do čekáren. Naši firmu najdete v Ostravě - Bartovicích. V široké nabídce našeho e-shopu najdete velký výběr výrobků a my Vám zaručíme spokojenost - konferenční židle čalouněné, plastové a dřevěné - kancelářské křesla, židle - lavice do čekáren plastové, dřevěné, ...
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Dřevovýroba, prodej kancelářský, školní nábytek, stoly Nový Jičín
Společnost DINA Ing.Bedřicha Doležela patří k největším a nejvýznamnějším firmám zabývajících se dřevovýrobou školního a kancelářského nábytku, jejíž produkce je částečně importována i do zemí EU. Klientům nabízí široký sortiment výrobků - lavice - židle - katedry - stoly - lavičky - skříně - stupňovité třídy - vozíky pro ...
DINA Ing. Bedřich Doležel
Kancelářský nábytek, židle Brno
Sháníte do Vaší kanceláře vhodný nový a moderní kancelářský nábytek? Chybí Vám v kanceláři stůl, židle, skříňky či jiný kancelářský nábytek? Pak neváhejte a přijďte navštívit naši prodejnu, kde se Vám bude věnovat personál, který Vám velice rád poradí. Nábytkové sestavy nabízíme i na míru podle požadavků klienta. V Sortimentu naleznete stoly, ...